Κύπρος: 62% τηλεθέαση για τον τελικό της Eurovision 2023!

Τεράστια νούμερα τηλεθέασης σημείωσε ο τελικός του 67ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στην Κύπρο. 61,63% κατά μ.ο. συντονίστηκαν με το ΡΙΚ1, για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια του Andrew Lambrou στο Λίβερπουλ.

Σε αντίθεση με την ΕΡΤ, που φέτος σημείωσε τα δεύτερα χαμηλότερα ποσοστά τηλεθέασης στην ιστορία της, από το 2001 και έπειτα, η τηλεθέαση στο ΡΙΚ έφθασε στο κόκκινο. 61,63% μ.ο. ενώ την ώρα των αποτελεσμάτων σκαρφάλωσε ακόμα και στο εντυπωσιακό 82,3%! Είναι από τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης για τον διαγωνισμό στην Κύπρο, αμέσως μετά φυσικά από το 2018 και την χρονιά της Ελένης Φουρέιρα.

Η μετάδοση των Μελίνα Καραγεωργίου και Αλέξανδρου Ταραμουντά, συγκέντρωσε μόνο θετικά σχόλια από τους τηλεθεατές, ενώ δεν ήταν και λίγοι οι Ελλαδίτες που προτίμησαν να παρακολουθήσουν τον διαγωνισμό μέσα από την συχνότητα του ΡΙΚ, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στο δίδυμο της κυπριακής δημόσιας τηλεόρασης, που για δεύτερη συναπτή χρονιά αναλαμβάνει τον σχολιασμό.

Το ΡΙΚ έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για την Eurovision της επόμενης χρονιάς και τις επόμενες ημέρες πιθανότατα, θα έχουμε επίσημες ανακοινώσεις. Περισσότερα για αυτό μπορείτε να διαβάσετε στο αποκλειστικό μας άρθρο.

Δείτε την αντίδραση των σχολιαστών του ΡΙΚ στο 4αρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Ήθελα να ρωτήσω αν έχετε στο αρχείο σας την τηλεθέαση που έκανε η Ελένη Φουρέιρα στην Κύπρο. Σας ευχαριστώ

    Απάντηση
  2. Tina
    Tina says:

    Καλά να πάθει η ΕΡΤ και σημείωσε χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης τι περίμενε να την επιβραβεύσει ο κόσμος που έκανε το δικό της αγνοώντας επιδεικτικά την επιτροπή κοινού που έδειχνε το τραγούδι που θα μας έβαζε άλλη μια χρονιά μέσα στη δεκάδα αντί αυτού έστειλε ένα αδιάφορο τραγούδι και αυτό αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος θα ειμαι ικανοποιημένη αν κάποια στιγμή το επόμενο διάστημα διαβάσω στο eurovision fun ότι πέρα από τις αλλαγές που κάνει η Κύπρος για την επιλογή του επόμενου εκπροσώπου θα δούμε αλλαγές και στην ΕΡΤ ώστε να μην ξαναζήσουμε τη φετινή καταντια .

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *