Λετονία: Οι σχολιαστές του LTV για την Eurovision 2023!

Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός σταθμός LTV της Λετονίας ανακοίνωσε τα σχέδιά του για την εβδομάδα της Eurovision, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων των σχολιαστών του για τη ζωντανή μετάδοση.

Το LTV ανακοίνωσε ότι ο Toms Grēviņš (στη φωτογραφία αριστερά) θα σχολιάσει και τους δύο ημιτελικούς καθώς και τον μεγάλο τελικό του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2023. Ο Toms, παρουσιαστής ραδιοφώνου και τηλεόρασης και μουσικός δημοσιογράφος, είναι σχολιαστής της Eurovision της Λετονίας από το 2015.

Ο Lauris Reiniks (στη φωτογραφία δεξιά) επιστρέφει επίσης ως σχολιαστής, συμμετέχοντας στον Toms για τον μεγάλο τελικό. Ο Lauris είναι ένας πολυβραβευμένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός που έχει πολλά τραγούδια που σχετίζονται με τη Eurovision υπό τη ζώνη του, ίσως το πιο αξιοσημείωτο είναι ως μέλος του γκρουπ F.L.Y, ο οποίος εκπροσώπησε τη Λετονία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2003 στην ίδια του τη χώρα και συγκεκριμένα στη Ρίγα.

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας αποκάλυψε επίσης τα σχέδιά του για ειδικό πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας της Eurovision:

Οι Sudden Lights, το συγκρότημα που εκπροσωπεί τη Λετονία φέτος στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, θα συμμετάσχει σε ένα επεισόδιο του παιχνιδιού «V.I.P. – Veiksme. Intuīcija. Prats» (Τύχη, Διαίσθηση, Νους). Το πρόγραμμα θα μεταδοθεί τη Δευτέρα 8 Μαΐου στις 21:10. Ο μπασίστας Kārlis Vārtiņš θα είναι ένας αρχηγός της ομάδας, με τον frontman του συγκροτήματος Andrejs Reinis Zitmanis και τον διευθυντή ήχου Rūdolfs Kaufmanis στην ομάδα του. Η άλλη ομάδα θα έχει επικεφαλής τον κιθαρίστα Kārlis Matīss Zitmanis και θα αποτελείται από τον ντράμερ Mārtiņš Matīss Zemītis και τη μάνατζερ του συγκροτήματος Linda Āboliņa.

Στις 9 Μαΐου και στις 11 Μαΐου στις 21:10, ακριβώς πριν από κάθε ημιτελικό του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, το LTV θα μεταδίδει το πρόγραμμα «Iešūpo Eirovīziju», το οποίο θα περιλαμβάνει περιεχόμενο προσανατολισμένο στη νεολαία, συμπεριλαμβανομένων συνεντεύξεων με τους φίλους και την οικογένεια των μουσικών , εκπαιδευτικά παιχνίδια, καθώς και πλάνα από τα παρασκήνια από τις πρόβες του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Το “Iešūpo Eirovīziju” θα προβληθεί στο LTV1, στο REplay.lv και στη νεανική πλατφόρμα 16+  YouTube.

H Λετονία φέτος εκπροσωπείτε από το συγκρότημα Sudden Lights και θα εμφανιστούν στην 4η θέση του Πρώτου Ημιτελικού!

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

Πηγή: LTV

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *