Λουξεμβούργο: Επιστρέφει επίσημα η χώρα στην Eurovision το 2024!

Μέσα από το επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube, η EBU μια μέρα πριν το διαγωνισμό τραγουδιού ανακοίνωσε την επιστροφή του Λουξεμβούργου στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision!

Συγκεκριμένα, η χώρα φαίνεται πως θα αποτελέσει μια εκ των συμμετοχών το 2024, 31 χρόνια μετά την τελευταία τους συμμετοχή. Δείτε το βίντεο της ανακοίνωσης παρακάτω:

https://www.youtube.com/watch?v=Lxo-o4OTczU&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Feurovisionfun.com%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title

Η τελευταία συμμετοχή της χώρας ήταν το 1993 με το “Donne-moi une chance” των Modern Times.

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Λίβερπουλ:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Eurovision 2023!

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Εμμ... Τι;;;
    Εμμ... Τι;;; says:

    Τι ήταν αυτό; Βλέπω στο YouTube της Γιουροβίζιον “announcement” και στο thumbnail “Returning in 2024” και μπαίνω και βλέπω την Βίκυ Λέανδρος και κατάλαβα πως είναι το Λουξεμβούργο. Το τελευταίο που περίμενα να δω σήμερα!

    Απάντηση
  2. Music -Man
    Music -Man says:

    Παρα πολύ καλά νέα. Επιτέλους! Με το καλό να δούμε το Λουξεμβούργο ξανά στον διαγωνισμό, να ανέβει και το κύρος του με το δουκάτο! Άντε, και τ οι Μονακό να επιστρέψει!

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πάρα πολύ ωραία! Του χρόνου σίγουρα θα έχουμε μια αύξηση στον αριθμό αφού πιθανολογω ότι και οι 3 βαλκανικές θα επιστρέψουν, αν και φοβάμαι τυχόν αποχώρηση της Γεωργίας ή του Αγίου Μαρίνου.

    Απάντηση
    • Π.Λ.
      Π.Λ. says:

      Βασικά να φοβάσαι για μείωση. Πιθανόν να αποσυρθούν οι Τσεχία, Ρουμανία, Γεωργία, Λετονία και Μολδαβία (λόγω είτε κακών αποτελεσμάτων είτε λόγω κόστους συμμετοχής). Και είναι άγνωστο το αν θα επιστρέψουν Βουλγαρία, Β.Μακεδονία και Μαυροβούνιο.

      Απάντηση
      • ...
        ... says:

        Αν είδα καλά στο Τουίτερ ανακοινώθηκε πως η Βουλγαρία δεν θα επιστρέψει. Επίσης δεν νομίζω να αποσυρθεί η Τσεχία, Ρουμανία και Λετονία

        Απάντηση
  4. vangelis vt
    vangelis vt says:

    ‘Εχει μειωθεί τόσο ο αριθμός των συμμετοχών που πλέον η EBU έχει βγει στη γύρα μπας και μαζέψει κανέναν. Φυσικά ούτε λόγος να διευκολύνουν μικρές και φτωχές χώρες που έχουν αποχωρήσει αφού πλέον η διοργάνωση στο επίπεδο που τη θέλουν μπορεί να γίνει μόνο από χώρες με μεγάλες οικονομικές δυνατότητες. Ελπίζω τουλάχιστον να μας χαιρετήσει του χρόνου η Αυστραλία αν και δεν το πιστεύω. Για να τους κρατήσει η EBU θα φτάσει να τους πληρώνει εκείνη τα έξοδα στο τέλος.

    Απάντηση
  5. Γιώργος Κ.
    Γιώργος Κ. says:

    ΣΟΚ! Πίστευα ότι το Λουξεμβούργο δεν θα επέστρεφε ποτέ…! Μία πολύ ευχάριστη είδηση! Μακάρι να επιστρέψουν κι άλλες χώρες στον διαγωνισμό και να αυξηθεί ο αριθμός τους! Ευρωπαϊκές όμως…!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *