Μαλού: ”Θα πήγαινα με τα 1000 στην Eurovision”!

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε η Μαλού Κυριακοπούλου, όπου μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε φυσικά και για την Eurovision, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που κατά καιρούς θα ήθελαν να δουν την τραγουδίστρια, να εκπροσωπεί είτε την Ελλάδα, είτε την Κύπρο στον διαγωνισμό.

Η Μαλού ξεκίνησε την καριέρα της δώδεκα χρόνια πριν από το Greek Idol στον Alpha. Μπορεί να μην κέρδισε και να κατετάγη δεύτερη, αυτό όμως δεν την εμπόδισε να κάνει μια σημαντική καριέρα.

Κατά καιρούς το όνομα της βρίσκεται στην λίστα πιθανών υποψηφίων της Ελλάδας ή της Κύπρου για τον διαγωνισμό της Eurovision, με την ίδια όμως να μην τροφοδοτεί ποτέ αυτά τα σενάρια. Αυτή είναι η τρίτη φορά, που ξεκάθαρα δηλώνει ότι την ενδιαφέρει ο διαγωνισμός και μάλιστα φαίνεται πιο έτοιμη από ποτέ.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου Μίτσης Σκέντζου, αν θα πήγαινε στη Eurovision και με ποιες προϋποθέσεις, η ίδια απαντά:

Θα πήγαινα με τα 1000! Ένα τραγούδι που μου ταιριάζει, σωστή ομάδα και φύγαμε!

Παρακάτω ακούστε μια από τις επιτυχίες της Μαλού, που έχει ξεπεράσει τις 55 εκατομμύρια προβολές:

Θα θέλατε να δείτε την Μαλού στον διαγωνισμό; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις στην Eurovision 2023!

Πηγή: star.gr

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gko
    gko says:

    Απο τα φθηνά GRΣΣK pop που βγάζει η Ευαγγελία (την θεωρώ ταλαντούχα αλλά πρέπει να ωριμάσει) πολύ καλύτερη επιλογή

    Απάντηση
  2. EscSolution
    EscSolution says:

    Τη θέλω. Έχει φοβερή τηλεοπτικη φάτσα, είναι σεμνή και όχι πρόστυχη, φωνή έχει πολύ όμορφη με χαρακτηριστική χροιά. Θέλει απλά προσοχή στο τραγούδι. Άνετα θα μπορούσε να είναι η νέα παπαριζου και θα μπορούσε να ακολουθηθεί το ίδιο μοντέλο αν επιλεχθεί με ανάθεση. Μιας και η ίδια είναι εργατική και θέλει να αδραξει την ευκαιρία της Eurovision στο 100%, εάν επιλεγοταν με ανάθεση, οπωσδήποτε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους συνθέτες Ελλάδας και εξωτερικού για να σταλούν πολλά καλά κομμάτια. Και το ιδανικό θα ήταν, να αναλάβει manager και μουσική επιμέλεια ο Κοντόπουλος που θα την βοηθούσε να διαλέξει τα 4 καλύτερα κομμάτια από αυτά που θα στείλουν διάφοροι συνθέτες και μετά θα τής έκανε αναγκαίες τροποποιήσεις και “κορυφωσεις” στο κομμάτι που θα επέλεγε το κοινό. Για σκηνική παρουσία ο Φωκάς επίσης μπορεί να την απογειώσει.

    Γενικά, αμέσως μετά από τους : Αργυρό, Μέλισσες και φουρειρα νομίζω πως η μαλου είναι η 4η καλύτερη επιλογή. Ισως για την αναθερμανση του θεσμού στην Ελλάδα, στην περίπτωση απευθείας ανάθεσης, να πρέπει να επιλεγει ένα εκ των τριών πρώτων ονομάτων που ανέφερα, αν όμως πάει αυτή, με δεδομένο ότι ακολουθηθεί το μοντέλο παπαριζου μπορεί να σκίσει. Είναι από τις περιπτώσεις που ενώ ακόμα δεν είναι πρώτο όνομα, την εκτιμούν πάρα πολλοί συνθέτες που βλέπουν το potential και σίγουρα θα έδιναν κομμάτι τους για αυτήν και τη Eurovision. Ένας καλός manager μουσικής επιμέλειας όμως χρειάζεται να τη βοηθήσει από την αρχή με την επιλογή των κομματιών ως την τελικη βραδιά (με σωστή τελική ενορχήστρωση κτλ).

    Απάντηση
  3. Orpheus
    Orpheus says:

    Φυσικά να πας Eurovision! Από εμάς τους φανατικούς έχεις μεγάλο ναι! Έχεις το πακέτο: Και φωνάρα και κουκλάρα και έθνικ στοιχείο! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι απλά να καταθέσεις ένα σωστό κομμάτι κομμένο και ραμμένο για το διαγωνισμό το ‘χεις (απορώ δηλαδή γιατί τόσα χρόνια δεν κατέθεσες)!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *