Νησιά Φερόε: Ευελπιστούν ότι θα γίνουν μέλη της EBU κάποια στιγμή στο μέλλον!

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας άρθρο, ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας των Νησιών Φερόε, KVF, μετάδωσε τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2023.

Χθες το βράδυ, ο Reiley όπου κατάγεται από τα Νησιά Φερόε εκπροσώπησε τη Δανία στη Eurovision 2023. Έτσι τα Νησιά Φερόε πιστεύουν ότι είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να μπορέσουν να συμμετέχουν  στον διαγωνισμό και να γίνουν μέλη της EBU.

Η Sirið Stenberg, η Υπουργός Κοινωνικών Υποθέσεων και Πολιτισμού, ανάφερε ότι η συμμετοχή του Reiley είχε θετικό αντίκτυπο στο να ανοίξουν οι πόρτες και να βοηθήσουν τα νησιά Φερόε να συμμετέχουν κάποια στιγμή στην Eurovision.  Κάτι που το ελπίζει και ο ίδιος ο Reiley.

Ο εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας των Νησιών Φερόε έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του να συμμετάσχει στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, αλλά δεδομένου ότι τα νησιά Φερόε είναι μέρος του Δανικού Βασιλείου, η πλήρης συμμετοχή τους στην EBU δεν έχει ακόμη εγκριθεί.


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Λίβερπουλ:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023!

Πηγη: Eurovoix

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *