Νορβηγία: Αυτές είναι οι πιθανές ημερομηνίες του Melodi Grand Prix 2024!

Μέσα από μία έρευνα της ιστοσελίδας escnorge, βρεθηκαν αρκετές ανακοινώσεις από το NRK, την δημόσια τηλεόραση της Νορβγίας, σχετικά με αναζήτηση επαγγελματιών για το Melodi Grand Prix 2024. Οι θέσεις αυτές είναι ο Παραγωγός, Παραγωγός για τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών, παραγωγός περιεχομένου και συντονιστής καλλιτεχνών για το MGP 2024.

Tο ποιό ενδιαφέρον σε αυτές τις ανακοινώσεις, είναι πως οι τρείς από αυτές, αναφέρουν την ημερομηνία λήξης των εργασιών. Η τελευταία μέρα του δημιουργού περιεχομένου είναι η Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, ενώ του συντονιστή καλλιτεχνών η Κυριακή 18 Φεβρουαρίου. Αυτό μας βοηθάει να υπολογίσουμε πως το MGP θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο.

Μιας και ο συντονιστής καλλιτεχνών έχει καταληκτική ημερομηνία την 18η Φεβρουαρίου, μπορούμε να πιστεύουμε πως ο τελικός του MGP 2024 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου.

Η προηγούμενη νικήτρια του Melodi Grand Prix και εκπρόσωπος της Νορβηγίας στην Eurovision 2023, ήταν η Alessandra Mele με το τραγούδι “Queen of Kings” και κατέλαβε την θέση στον Μεγάλο Τελικό:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Νορβηγίας στην Eurovision 2024, στην Σουηδία!

Πηγή: escnorge.no

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *