Ντέπη Γκολεμά: “Είμαι βέβαιη ότι κάτι έχει παίξει…Αυτό το παιδάκι κάτι έχει πίσω του”!

Τις μεγαλύτερες αντιδράσεις που έχουν προκληθεί ποτέ για την συμμετοχή της χώρας μας στον διαγωνισμό της Eurovision ζήσαμε σήμερα και η αίσθηση μας είναι πως ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή. Αίσθηση όμως προκάλεσε και τα όσα δήλωσε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και στον Γ. Λιάγκα η γνωστή τηλεκριτικός Ντέπη Γκολεμά, για την διαδικασία επιλογής της ΕΡΤ.

Αρχικά η Ντέπη Γκολεμά φάνηκε πως ήταν βέβαιη για την αποτυχία μας στο διαγωνισμό εδώ και μήνες.

Ήταν μία ατυχής περίπτωση…Διαλέξαμε ένα παιδάκι το οποίο το αφήσαμε ολομόναχο, το πετάξαμε επάνω στην σκηνή. Πελάγωσε το παιδί. Δεν βοηθήθηκε από τίποτε. Ούτε από την σκηνοθεσία, ούτε από την σκηνική παρουσία, ούτε τίποτα.

Το ξέραμε πως δεν θα προκρινόταν. Ήταν φανερό από τότε που το είδαμε, λέγαμε πως αυτό το τραγούδι όπως πάει έτσι θα έρθει.

Αυτό όμως που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι τα όσα είπε για την διαδικασία επιλογής της ΕΡΤ.

Μην το γδάρουμε το παιδάκι. Υπήρχε μια διαφορά αρκετή (της Melissa από τον Victor)… Αυτό είναι ένα θέμα που θα λυθεί στο δικαστήριο. ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΗ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ. Ξέρω αλλά δεν θέλω να πω, δεν θέλω να μιλήσω τώρα για αυτό, έχω δεσμευθεί. Μπορώ να το πω ιδιωτικά μετά στον Γιώργο (Λιάγκα). Κάντε ένα συνειρμό και μπορεί να το καταλάβετε…

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με το πάνελ της εκπομπές να δείχνει πως καταλαβαίνει στο τι εννοούσε η Ντέπη Γκολεμά.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τι εξελίξεις!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Λίβερπουλ:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Φυσικά υπάρχουν αντιδράσεις δεν καταπίνεται η κοροϊδία ποιος μετά από όλα αυτά έχει εμπιστοσύνη στην ΕΡΤ και στον επόμενο τρόπο που θα εμπνευστεί για την εκπροσώπηση μας ?

    Απάντηση
  2. eurovision2024
    eurovision2024 says:

    Τελικά , παίζει ρόλο το επώνυμο στη διαδικασία επιλογής ή όχι. Συμφωνείτε με τη κυρία Γκολεμά και αναπαράγετε αυτό που υπονοεί; Εγώ από τα λεγόμενα σας κατάλαβα ότι τον επέλεξαν για να μη πάει κάποια άλλη συμμετοχή.

    Απάντηση
    • louka
      louka says:

      Άσχημο να αφήνεις αιχμές και να υπονοείς. Και βρώμικο κατά τη γνώμη μου, γιατί δε μπορείς να λάβεις απάντηση. Αν θέλανε διακαώς τον Βερνίκο γιατί δεν του έκαναν απευθείας ανάθεση; Γιατί δεν τον επέλεξαν πρώτο αλλά δεύτερο; Μήπως πληρώθηκε και η Καούρη να παραιτηθεί για να στρωθεί ο δρόμος στον γόνο; Γιατί δεν πλήρωσαν σκηνικά χορευτές φωνητικά να τον υποστηρίξουν; Γιατί τον άφησαν μόνο στη σκηνή να κοπανιέται; Μήπως ήθελαν να ξεφτιλίσουν την οικογενειοκρατία; Μήπως ο Βικτωρ είναι δημιούργημα τεχνητής νοημοσύνης; Μήπως είναι εξωγήινος; Ούφο; Μήπως είμαστε λαός αλλόφρων, φαν της συνωμοσιολογίας; Μήπως;

      Απάντηση
      • eurovision2024
        eurovision2024 says:

        Ποιος ξέρει , εγώ πάντως αν ήμουν μέλος της κριτικής επιτροπής της ερτ θα ντρεπόμουν για τις επιλογές μου και τη στάση ζωής μου.

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *