Οι αντιδράσεις στην Κύπρο για το 2αρι του Victor Vernicos στον Andrew Lambrou!

Δεν πέρασε απαρατήρητο το 2αρι που έδωσε ο Victor Vernicos στον Andrew Lambrou και στο Break A Brokean Heart. Τα όσα δήλωσε στην Δανάη Μπάρκα στο MEGA, προκάλεσαν αντιδράσεις τόσο στα ελληνικά μίντια, όσο φυσικά και στην Κύπρο, αφού κανείς μετά και τα όσα συνέβησαν δεν μπορούν να ψυχολογήσουν και να δικαιολογήσουν αυτή την νέα γκάφα, του Έλληνα εκπροσώπου στον φετινό διαγωνισμό.

“Είναι ψηλό το 2 σαν βαθμός”

Ερωτώμενος για το 2 που έδωσε στην Κύπρο και στον Andrew Lambrou, ο Victor Vernicos εξήγησε τα εξής:

“Το είπα από την εμπειρία μου. Και δεν είναι και μια βαθμολογία που θα μετρήσει. Εγώ καθόμουν μες στο στάδιο στον τελικό και είδα όλα τα τραγούδια και αυτή ήταν η βαθμολογία που έδωσα. Και είναι ψηλό το 2. Μου άρεσε, μου άρεσε πάρα πολύ” 

Αυτή η δήλωση όπως ήταν αναμενόμενο σχολιάστηκε αρνητικά τόσο στην Κύπρο, όσο και στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος Ταραμουντάς σχολιαστής του ΡΙΚ για το διαγωνισμό, αλλά και άλλα πρόσωπα της κυπριακής showbiz δεν μίλησαν με τα πιο κολακευτικά σχόλια για τον Victor Vernicos, αφού θεώρησαν πως το λάθος που ξεκίνησε με το 4αρι της επιτροπής της ΕΡΤ και το 2αρι της δικής του βαθμολογίας συνεχίζεται, χωρίς μάλιστα στην παρούσα φάση να υπάρχει λόγος.

Μετά τις αντιδράσεις ο Victor Vernicos ανέβασε ένα instagram story στο προφίλ του με το οποίο προσπάθησε να εξηγήσει τις παραπάνω τους δηλώσεις, χωρίς όμως επιτυχία όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο. Ακόμα και το πάνελ του Breakfast Star που τον στήριξε τον προηγούμενο διάστημα, στάθηκε ιδιαίτερα ενοχλημένο από τις δηλώσεις του.

Δεν θα αξιολογούσα τα φετινά τραγούδια αναφέρει ο Andrew Lambrou

Στον αντίποδα ο Andrew Lambrou απέφυγε να ρίξει λάδι στην φωτιά, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά πόσο επαγγελματίας είναι. Απαντώντας στην ερώτηση για το 2αρι που του έδωσε ο “φίλος του”, Victor Vernicos απάντησε:

“Για μένα η μουσική είναι κάτι υποκειμενικό. Η τέχνη είναι υποκειμενική. Δεν θα μπορούσα να αξιολογήσω τα φετινά τραγούδια, κάτι για το οποίο είμαι ευγνώμων, γιατί δουλειά μου είναι απλά να πηγαίνω εκεί πάνω και να κάνω ό,τι πρέπει και να ερμηνεύω. Είναι απλά η γνώμη του, έχει το δικαίωμα να έχει τη γνώμη του”.

Θεωρείτε δικαιολογημένες τις αντιδράσεις σε Ελλάδα και Κύπρο; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε ούτε στιγμή τα τελευταία νέα που αφορούν το διαγωνισμό:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα σχετικά με τη Eurovision 2024, που θα φιλοξενηθεί στη Σουηδία τον ερχόμενο Μάιο!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Π.Λ.
    Π.Λ. says:

    Εντάξει, φτάνει πια με αυτό το θέμα. Την αποψή του είπε το παιδί και πέσαν όλοι να τον φάνε… δεν αποφάσισε κάποιο αποτέλεσμα ούτε άλλαξε κανένα αποτέλεσμα, απλώς είπε τη δική του δεκάδα όπως κάνουν όλοι.

    Απάντηση
  2. Donnie Darko
    Donnie Darko says:

    Τέτοια άρθρα κατά τη γνώμη μου δεν προσφέρουν τίποτα παρά μόνο εμπρηστικά λειτουργουν …
    έχετε κάθε δικαίωμα να μη δημοσιεύσετε το σχόλιό μου (δε θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε) αλλά τουλάχιστον θα το διαβάσετε και θα αφιερώσετε μερικά δευτερόλεπτα να σκεφτείτε αν σας τιμά αυτού του είδους η δημοσιογραφία…

    Απάντηση
  3. Μάριος
    Μάριος says:

    Εντάξει παιδιά, κουραστήκαμε. Ξεχείλωσε πια το θέμα. Στην Κύπρο δεν έχουν με τίποτα σοβαρότερο να ασχοληθούν;

    Απάντηση
  4. Melissa, goodbye!
    Melissa, goodbye! says:

    *insert gif Τσακίρογλου από Γέροντα Παστίτσιο* ΣΤΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    Ρε παιδιά, δεν ενδιαφέρουν κανέναν οι βαθμοί που δίνει ο Βερνίκος στον Άντριου. Μόνο κάτι καμμένες πρωινές εκπομπές που βρήκαν αφορμή να τραβάνε από τα μαλλιά το θέμα αυτό.

    Απάντηση
  5. Γιώργος Βαβάτσης
    Γιώργος Βαβάτσης says:

    Είστε γραφικοί κάποιοι που σχολιάζετε τι να πω.. δεν τίθεται θέμα προστασίας της ψυχολογίας του Βίκτορα, ούτε και για παραπονιάρηδες Κύπριους, που τελικά τα “παράπονά” τους μας δείχνουν πόσο πολύ μισούμε εμείς οι ίδιοι την Ελλάδα και το μέλλον της βιοτικά με τις ανοησίες που λέμε.
    Τα πράγματα ΕΊΝΑΙ ΑΠΛΆ!

    Η απλούστατη λύση θα ήταν να πει ό,τι είπε κι’ ο Lambrou: “Ο καθένας έχει την άποψή του στους βαθμούς που είναι υποκειμενικοί”.

    Πριν ξεκινήσω θα πω μόνο αυτό. Ο κόσμος είναι άδικος και θα κριθεί κάποιος έστω και για το παραμικρό σφάλμα του. Πολλές φορές παρασυρόμαστε και τείνουμε ν’ αντιδράμε σύμφωνα με τ’ άκρα κι όχι με τη μέση λύση και τη λογική. Κυρίως αυτό συμβαίνει όταν στα πλαίσια εργασίας λέμε τους άλλους τεμπέληδες όταν συμφωνούμε με άκρα δεξιά πολιτική, και παραπονιόμαστε συνεχώς απ’την άλλη χωρίς να κάνουμε όμως κάτι γι’ αυτό όταν βαδίζουμε στην άκρα αριστερά.

    Ο Βίκτορ παρόλαυτα συνεχίζει να προκαλεί, εκπροσωπόντας την ελίτ μουσικών-βυσμάτων που κρίνει εκ του ασφαλούς τους ειλικρινά κοπιόντας τραγουδιστές. Αυτούς που με το λίγο χρήμα που έχουν, προσπαθούν να βγάλουν κέρδος απ’το τραγούδι τους.

    Άντε να καταλάβω το top 4 του. Σουηδία, Φινλανδία, Αρμενία εξαρχής απ’τα φαβορί και Πορτογαλία κατ’ εμέ ΠΟΛΎ υποτιμημένη συμμετοχή! Βέλγιο, Εσθονία, Αυστραλία, Ελβετία μέτρια προς καλά κομμάτια είναι δυνατόν να τα βάζεις πιο πάνω απ’το φανταστικό μουσικά “Break a Broken Heart”;; Έστω ένα 6 τα μισά της βαθμολογίας του να έδινε.

    Καταλαβαίνω ότι την βαθμολογία του τη δημοσίευσε επειδή ρωτήθηκε γι’ αυτό, αλλά όταν ξέρεις ότι οι βαθμοί που έχεις βάλει, έχουν και πολιτικο-κοινωνικό αντίκτυπο στα μάτια του απλού πολίτη, σιώπα! Έχει πέσει στο επίπεδο των δημοσιογράφων ο Βίκτορ και πλέον έχει στιγματιστεί, γιατί πλέον γνωρίζουμε ίσως τις βαθύτερες οικογενειακές πεποιθήσεις που κρύβονται πίσω απ’τις δηλώσεις του και δυστυχώς την Ελλάδα την καταστρέφουν ακόμη περισσότερο μελλοντικά.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *