Οι προτάσεις του Eurovisionfun για το 2024 ξεκινούν σύντομα!

Η Eurovision 2023 είναι ήδη παρελθόν, αλλά οι διαδικασίες για το 2024 ξεκινούν δειλά-δειλά. Οι θρυλικές προτάσεις του Eurovisionfun ξεκινούν από 1η Ιουνίου και ποιος ξέρεις ίσως ο επόμενος εκπρόσωπος της Ελλάδας στον διαγωνισμό να βρίσκεται ανάμεσά τους!

Μέσα από το Eurovisionfun συστήσαμε τόσο την Stefania, όσο και την Amanda στο ελληνικό κοινό. Αμφότερες στην συνέχεια διεκδίκησαν την εκπροσώπηση της χώρας μας και κατάφεραν αυτό που μέχρι πριν λίγα χρόνια φαινόταν ακατόρθωτο. Δύο συνεχόμενα τοπ10 για την Ελλάδα.

Φέτος, μέσα από την ιστοσελίδα μας μάθατε πρώτοι για το γιουροβιζιονικό ενδιαφέρον του Βασίλη Κούρτη, της Melissa Mantzoukis, της Αντωνίας Καούρη και του Leon of Athens. Όλοι τους διεκδίκησαν δυναμικά την εκπροσώπηση της Ελλάδας για την Eurovision 2023, και κατά γενική ομολογία θα είχαν ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που μας έφερε η επιλογή της καλλιτεχνικής επιτροπής της ΕΡΤ.

Δεν θα μπορούσαν λοιπόν και για το 2024 να λείψουν οι προτάσεις μας, που τόσες συζητήσεις φέρνουν ανάμεσα στην ελληνική και ξένη eurovision κοινότητα των fan. Λίγο ως πολύ έχουμε ετοιμάσει την λίστα των καλλιτεχνών που θα σας παρουσιάσουμε. Κάποιοι εξ αυτών γνωρίζουμε πως ενδιαφέρονται για τον διαγωνισμό, κάποιοι άλλοι είναι απλά δικοί μας ευσεβείς πόθοι, όλοι όμως έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Είναι καλλιτέχνες που μπορούν να σταθούν επάξια στην σκηνή της Eurovision και να μας κάνουν υπερήφανους για μία ακόμη φορά, παρουσιάζοντας ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα, κάτι που τόσο μας έλλειψε φέτος.

Η ΕΡΤ έχει δύσκολο έργο για τον επόμενο διαγωνισμό, αφού θα πρέπει να αποδείξει με τις ενέργειες της, πως όσα ζήσαμε φέτος ήταν μία ατυχής παρένθεση, στα προηγούμενα δύο φωτεινά χρόνια.

Από 1η Ιουνίου ξεκινάμε την παρουσίαση των προτάσεών μας για την ελληνική εκπροσώπηση στην Eurovision 2024. Σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στο καλοκαίρι θα σας αποκαλύψουμε όλους αυτούς τους καλλιτέχνες που θεωρούμε άξιους διαδόχους της Stefania και της Amanda και που πιστεύουμε ότι θα μπορούσαν να σηκώσουν το βάρος της ελληνικής εκπροσώπησης στον επόμενο διαγωνισμό, που μπορεί να μην γνωρίζουμε ακόμα σε ποια πόλη της Σουηδίας θα φιλοξενηθεί, γνωρίζουμε όμως πως όλη η υγιής κοινότητα των Ελλήνων fan θέλει να ξεχάσει την φετινή τραγωδία.

Μέσα από τα social media θα αποκαλύπτουμε στοιχεία για την ταυτότητα των καλλιτεχνών. Ενώ η πρώτη παρουσίαση τους θα γίνεται από το κανάλι μας στο YouTube, με video και στην συνέχεια φυσικά θα ακολουθεί και σχετικό άρθρο!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στο Eurovisionfun γιατί το ταξίδι για την Eurovision 2o24 μόλις ξεκίνησε!

24 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ben
    Ben says:

    Marina Diamantis για του χρόνου και κερδίζει κοινο και επιτροπές με χαοτική διαφορα από τον δεύτερο, τόσο απλά τόσο ξεκάθαρα.

    Απάντηση
    • EscSolution
      EscSolution says:

      H πρώην Marina and the Diamonds Που έκανε και μεγάλη επιτυχία διεθνώς με το “Baby” σαν ντουέτο με τον τραγουδιστή του despacito. Εξαιρετική επιλογή πραγματικά. Πριν 2 χρόνια δήλωσε σε αγγλικό ραδιόφωνο ότι θα ήθελε να πάει eurovision με την ελλαδα αλλά η ερτ κοιμάται.

      Απάντηση
    • Panos
      Panos says:

      Ακόμη δεν αρχίσαμε και μπήκαν τα τουριστάκια στο παιχνίδι. Σειρά πλέον από τις όμορφες ελληνικές επαρχίες έχει η Μεγάλη Βρετανία και συγκεκριμένα η Ουαλία

      Απάντηση
      • Ben
        Ben says:

        Τουριστακι λέει η Μαρίνα που μετράει 100αδες εκατομμύρια προβολές σε yt, με ενα βαγονι υποψηφιοτητες για διεθνη βραβεια και πανταχοθεν αναγνωρισμενη καλλιτεχνικη αξια, απλα επειδη δεν μενει Ελλαδα. Δεν βαριεσαι, και η Ζοζεφιν καλη ειναι.

        Απάντηση
        • EscSolution
          EscSolution says:

          Πες τα, που σε κάποιους ξινιζουν οι ταλενταρες που κάνουν διεθνή καριέρα και αποθεωνουν μόνο τραγουδιστριες επιπέδου ζοζεφιν που μόλις ανεβαίνει στη σκηνή παθαίνει πανικό και αρχίζουν τα φάλτσα να κάνουν πάρτι.

          Απάντηση
        • Eurovision 2023
          Eurovision 2023 says:

          Αν ο κύριος αντιπροσωπεύει το γούστο της ΕΡΤ(αυτό συναδω από τα σχόλια του )βραστά… κατάλαβα τι θα έρθει και του χρόνου

          Απάντηση
        • Panos
          Panos says:

          Δε μίλησα για καμιά Ζοζεφιν, σιγά μην ήθελα το έκτρωμα που δε πιάνει μισή νότα. Αλλά γιατί σώνει και ντε να πάρουμε ξένους που μας έχουν χεσμένους εκτός από μια φορά στη ζωή τους που κοιτάνε το προσωπικό τους συμφέρον και μετά μας φτύνουν ενώ έχουμε δικά μας χαρισματικά παιδιά που τα σπρώχνουμε κι αυτά έξω με την περιφρόνησή μας; Μην είστε κομπλεξικοί και πάρτε χαμπάρι ότι δεν έχουμε ανάγκη κανένα θείο Σαμ να μας σώσει, μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα και μόνοι μας. Αυτή η Μαρίνα που ξαφνικά θυμήθηκε ότι βαστάει από τη Λευκάδα και δεν ξέρει Χριστό ελληνικά ούτε μένει εδώ να κάτσει στη χώρα της.

          Απάντηση
  2. John
    John says:

    Πιστεύω πως η Κλαυδία θα ήταν μια καλή επιλογή να εκπροσωπήσει την Ελλάδα αν θέλουμε μπαλάντα, σε κάτι πιο ανεβαστικό δεν νομίζω πως το έχει (όχι φωνητικά) !!!

    Απάντηση
    • Τina
      Τina says:

      Όχι πάλι μπαλάντα αλλά με την συγκεκριμένη ΕΡΤ μπορεί τα επόμενα χρόνια να εκπροσοπουμαστε μόνο από αυτό το είδος μουσικης

      Απάντηση
  3. Tina
    Tina says:

    Δεν έχω καθόλου εμπιστοσύνη στην ΕΡΤ μετά τα φετινά όσον αφορά την επιλογή του επόμενου εκπροσώπου και δεν νομίζω ότι τους ενδιαφέρει να μας αποδείξουν ότι το φετινό ήταν μια ατυχή παρένθεση

    Απάντηση
  4. Panos
    Panos says:

    Τάνια Μπρεάζου, Claydee Lupa, Ευαγγελία, Ιάσονας Μανδηλάς, Marseaux και οι επιλογές συνεχίζουν σε μια πλούσια λίστα

    Απάντηση
  5. Μπέλλα
    Μπέλλα says:

    Οκει περιμενουμε τις προτάσεις σας Αλλά θα σας γράψω στις δικές μου Ίσως να ταιριάζουν. Από Άντρες Βαγγέλης Κακουργιωτης Από Γυναίκες Ελένη Φουρέιρα. Ειρήνη Παπαδοπούλου Τάνια Μπτεαζου. Κατερίνα Στικουδη. Και οι Τέσσερις στην Σκηνή της Σουηδίας και το τραγούδι να είναι τόσο δυνατό όσο και η παρουσια τους ως Σουπερ Γυναίκες Περφομανς στην Σουηδία Τέσσερις Σουπερ φωνάρες Σουπερ χορεύτριες Σουπερ Εκτόπισμα. ΕΡΤ διάβασε την πρόταση μου. Και κάνε την Ελλάδα να λάμψει το 2024

    Απάντηση
  6. Maria
    Maria says:

    Λοιπόν αν στείλουμε Φουρέιρα, Ευαγγελία, Μarina Diamandis, Αργυρό ή Καλομοίρα (έναν από τους πέντε) θα βγούμε 6οι-7οι το λιγότερο στον τελικό.

    Θα το παραδεχτώ, εμένα το What They Say μου άρεσε αλλά η σκηνική παρουσία ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ ό,τι να ‘ναι. Αν δεν γίνει εν τέλει εθνικός τελικός τότε απευθείας ανάθεση σε έναν από τους 5 που πρότεινα παραπάνω. Και να είναι η ΕΡΤ ξεκάθαρη με τους σκοπούς της κι όχι σαν φέτος

    Απάντηση
    • EscSolution
      EscSolution says:

      Ανάθεση σημαίνει ότι ΔΕΝ βλέπεις εκ των προτέρων ούτε πως τραγουδάει κάποιος ούτε και πως είναι στη σκηνή η παρουσία και το εκτόπισμα του. Γιαυτό ανάθεση πρέπει να γίνεται σε τοπ ονόματα που έχουν αποδείξει ότι είναι επαγγελματίες στη σκηνη και τραγουδάνε καλά χωρίς να τους επηρεάζει το στρες. Για ανάθεση πρέπει να μιλάμε μόνο για Μέλισσες, φουρειρα και αργυρό, κατά τη γνώμη μου. Ίσως και για Ασλανιδου και Μαλού αλλά υπό πολλές προϋποθέσεις. Σε άλλα ονόματα, υπάρχει πάντα το ερωτηματικό οπότε καλύτερα να τους δούμε σε ελληνικό τελικό. Άλλωστε η ερτ έτσι όπως κατάντησε το προϊόν της, πρέπει να πάει όνομα για να φτάσει πάλι η τηλεθέαση στο 80% και να πορωθουμε όλοι οι Έλληνες ξανά με τη συμμετοχή μας και κυρίως να έχει επιτέλους πολλά έσοδα αλλά και ΧΟΡΗΓΟΥΣ η ελληνική συμμετοχή. Μη μένει αλλο ανεκμεταλλευτο το project. Αλλιώς ας γίνει καλά οργανωμένος ελληνικός τελικός με προσωπική ενημέρωση σε γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες ή ελληνικής καταγωγής που κάνουν καριέρα εξωτερικό, ώστε να στείλουν κομμάτι/συμμετοχή. Θέλει αγάπη από αυτόν από την ert που θα ασχοληθεί με το πρότζεκτ Eurovision φέτος. Μπορούν να βρεθούν δεκάδες χορηγοί και πολλά καλά τραγούδια αρκεί κάποιος να ασχοληθεί. Αλλά με επιλογές τύπου Argo και βικτωρ Βερνικος, ποιος θα ασχοληθεί και ποιος χορηγός θα δώσει χρήματα? Εμείς οι φορολογούμενοι πληρώνουμε συμμετοχές που δεν επιλέξαμε και μάς ντρόπιασαν κιόλας (σσ: ναι είναι ντροπιαστικο ένας χορογράφος να βάζει ένα παιδί επί τρία λεπτά να χοροπηδάει σαν κατσίκι και να βγαίνει το οπτικό και φωνητικό αποτέλεσμα που είδαμε και ακούσαμε).

      Απάντηση
  7. ANASTASOPOULOU VASILIKI
    ANASTASOPOULOU VASILIKI says:

    εγω εχω εμπιστοσυνη στις προτασεις σας και αναμένω .Αυτό όμως που έχω να σας προτείνω φετος ,είναι οταν αρχίσουν οι υποψηφιοτητες να αποφύγετε συνεντεύξεις με τον κάθε τυχάρπαστο που κυνηγάει το όνειρό του. Δεν συνάδουν ούτε με την ποιοτητα του καναλιού σας , ούτε με το ακριβοδίκαιο σχολιασμό σας.

    Απάντηση
  8. Eurofan
    Eurofan says:

    Ακούω για Marina και πάρα το γεγονός που το θεωρώ ευτοπικο ή ακόμη και ουτοπικό, ελπίζω να γίνει κάτι και να μας εκπροσωπήσει τελικά στον διαγωνισμό του χρόνου. Καλλιτέχνης για την οποία δεν θα ήταν πρόβλημα να κάνουμε απευθείας ανάθεση, αρκεί βέβαια να είναι ένα πολύ δυνατό τραγούδι και όχι μια επιβεβλημένη λόγω ονόματος επιλογή

    Απάντηση
  9. Vasilis
    Vasilis says:

    Κάθε χρόνο έχουν πολύ ενδιαφέρον οι προτάσεις σας. Αν δεν ήταν το site σας δεν θα ξέραμε για
    τις αγαπημένες Στεφανία και Αμάντα και την πραγματική φετινή μας εκπρόσωπο την Μελίσσα, που είχε τα κότσια να τα βάλει με την ρεζιλΕΡΤ και της εύχομαι κάποια στιγμή να της δωθεί η ευκαιρία να πάει στο διαγωνισμό γιατί το χει και της αξίζει.
    Περιμένουμε με αγωνία και φέτος ποιους καλλιτέχνες θα προτείνετε και προσωπικά περιμένω να γνωρίσω και άλλους νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες της ομογένειας όπως αυτά τα κορίτσια, και να τους μάθουμε και εδώ.
    Από τις περσινές προτάσεις πιστεύω θα ξαναδούμε σίγουρα τον Κούρτη, την Ευαγγελία και την Κλαυδία.

    ΥΓ: Άσχετο αλλά επειδή έχω μπερδευτεί το δικαστήριο θα γίνει τελικά τον Ιούνιο η θα μετατεθεί για αργότερα λόγω των εκλογών ;

    Απάντηση
  10. Στέφανος
    Στέφανος says:

    Τελικά κάθε χρόνο χαίρομαι που η ΕΡΤ δεν εμπιστεύεται το κοινό. Διαβάζω ποια άτομα προτείνετε κάτι σκέφτομαι “χίλιες φορές απευθείας αναθέσεις”.

    Το μουσικό μας επίπεδο είναι μέχρι mad vma, ενώ ο υπόλοιπος πλανήτης είναι σαράντα δεκαετίας μπροστά.

    Ποια Κλαυδια μωρέ παιδιά; Δεν βλέπετε τι τραγούδια κερδίζουν και τι βεληνεκούς καλλιτέχνες;

    Μιλάμε για παγκόσμια αγορά, όχι για το χωριό που θα κάνουμε μπάνιο το καλοκαίρι και θα ακούμε το αδιάφορο τραγούδι, μουσικό χαλί σε beach bar.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *