Ολλανδία: Το ενδιαφέρον των θεατών μειώνεται καθώς οι Mia & Dion δεν προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό!

Το ενδιαφέρον των θεατών για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision ολοένα και μειώνεται, καθώς το Ολλανδικό ντουέτο Mia Nicolai και Dion Cooper δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό.

Γενικότερα, υπήρξε μια μεγάλη κριτική στο ντουέτο από αρκετούς ομοεθνείς αλλά και απο τον ιδιο εθνικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα της χώρας. Λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν οι πρόβες, έγιναν δηλώσεις από την δημόσια τηλεόραση της χώρας Avrortos αλλά και από έναν συνθέτη του τραγουδιού και νικητή της Eurovision 2019 Duncan Laurence.

Πιο συγκεκριμνένα μπορείτε να διαβάσετε τα άρθρα πατώντας εδώ και εδώ.

Η Ολλανδική αποστολή έκανε ότι καλύτερο μπορύσε για να “αναστηθεί” το τραγούδι και η φήμη που περιέβαλλε τους καλλιτέχνες, όμως δε τα κατάφεραν και αυτό φάνηκε με τον χθεσινό αποκλεισμό.

Οι τηλεθεατές που άνοιξαν την τηλεόραση τους για να δούν τον πρωτο ημιτελικό ήταν κατά μέσο όρο 2.124.000 και είχε μερίδιο τηλεθέασης 40%. Παρόλο που ο διαγωνισμός ήταν η εκπομπή με την υψηλότερη τηλεθέαση, το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μειώθηκε κατά 100.000 σε σχέση με το 2022.

Κατά την διάρκεια του διαγωνισμού, συντονίστηκαν εώς και 4.727.000 θεατές που παρακολούθησαν την μετάδοση μέσω του NPO1, από σχεδόν 5.1 εκατομύρια θεατές που παρακολούθησαν το 2022.

Το πόρισμα είναι πως το ενδιαφέρον θα χάνεται ακόμα περισσότερο, διότι η φετινή συμμετοχή ήταν η πρώτη από το 2015 που αποκλίστηκε, με το σερί προκρίσεων να σταματάει στο 2023.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Λίβερπουλ:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Source: SKO

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *