Πολωνία: Η Blanka έδωσε στη δημοσιότητα backstage video από την πρώτη της πρόβα!

Με την πρώτη τεχνική πρόβα της Blanka να έχει ήδη πραγματοποιηθεί εχθές, η ίδια δημοσιοποίησε ένα backstage video από την πρόβα της. Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα περιλαμβάνονται περισσότερα στιγμιότυπα από την εμφάνιση της Blanka, εν σχέσει με όσα μοιράστηκε μαζί μας ο επίσημος λογαριασμός της Eurovision στο TikTok.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blanka Stajkow (@blikeblanka)

 

Πολύ ικανοποιημένη και ενθουσιασμένη, λοιπόν, η Blanka από την πρώτη τεχνική της πρόβα με τις μόνες διορθώσεις που πρέπει να γίνουν σύμφωνα με την ίδια να αφορούν τα τηλεοπτικά πλάνα της εμφάνισής της.

Πολύ ενδιαφέρουσα η τακτική των καλλιτεχνών αλλά και των τηλεοπτικών φορέων φέτος να μοιράζονται μαζί μας περισσότερα backstage video, δίνοντάς μας μια καλύτερη εικόνα των εμφανίσεων. Σε μια χρονιά, όπου δεν επιτρέπεται η παρακολούθηση των τεχνικών προβών από τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους, οι ίδιοι οι καλλιτέχνες είναι αυτοί που με το περιεχόμενό τους κρατούν υψηλό το ενδιαφέρον των fans.

Αναλυτικότερα για την πρώτη πρόβα της Πολωνίας:

Η δεύτερη πρόβα της Πολωνίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από την Blanka στην σκηνή του διαγωνισμού.

Η Πολωνία με την Blanka και το Solo διαγωνίζεται στον 2ο ημιτελικό της 11ης Μαΐου. με σειρά εμφάνισης 9.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το reaction video της ομάδας του Eurovisionfun για τη συμμετοχή της Πολωνίας στη Eurovision 2023 παρακάτω:


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023!



0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *