Σερβία: Εκπρόσωπος τύπου: «Περίμενα πολλά περισσότερα από τους Βρετανούς»!

Η εκπρόσωπος τύπου, αλλά και σχολιάστρια των ημιτελικών, αποκάλυψε σε συνέντευξή της νωρίτερα σήμερα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως φαίνεται, αρκετές αποστολές στο Λίβερπουλ.

Η Duška Vučinić αναφέρει, αρχικά. ότι κατά την έναρξη του πρώτου ημιτελικού δεν είχε οπτική επαφή και η μετάδοσή της στη σερβική τηλεόραση δεν ακουγόταν για λίγα λεπτά.

«Το ότι η οργάνωση δεν ήταν και η καλύτερη φαίνεται και από τις φωνές του κοινού που ακούγονταν στη μετάδοση αλλά και από τον κόσμο που ανέβαινε συνέχεια στη σκηνή»

Τονίζει, ακόμη, ότι ενώ στην αρχή ήταν πολύ θετική με τη διοργάνωση καθώς όπως πίστευε η ίδια «Η οργάνωση είναι του BBC, όλα θα κυλάνε ομαλά και χωρίς προβλήματα» έφτασε σε σημείο να αναπολεί την περσινή διοργάνωση του Τορίνο αναφέροντας χαρακτηριστικά

«Τορίνο, γύρνα πίσω. Σε συγχωρούμε!»

«Όλοι στην Ευρώπη θεωρούμε το BBC ως ένα από τα πιο σοβαρά κανάλια. Το BBC είναι BBC. Και επειδή είχαμε αυτό στον νου μας απογοητευτήκαμε. Απογοητευτήκαμε τόσο λόγω των δικών μας τεχνικών θεμάτων όσο και των προβλημάτων των προβών όπως για παράδειγμα κάποια πλάνα της Σερβίας που ενώ είχαν γίνει πολλές δοκιμές, ώστε να αποφασιστούν τα τελικά πλάνα, δεν τηρήθηκαν όπως είχε συμφωνηθεί. Και όταν ερμήνευαν άλλες χώρες παρατήρησα κάποια πράγματα που δεν έχουν τηλεοπτική λογική, άρα υποθέτω ότι δεν ήταν σχεδιασμένα από τις ίδιες τις χώρες» συμπληρώνει.

Δίνει, βέβαια, συγχαρητήρια στις ομάδες και τους ανθρώπους που χειρίστηκαν τη σκηνή, τα γραφικά και τον φωτισμό σχολιάζοντας ότι

«Υπάρχουν πολλές προοπτικές, ας ελπίσουμε όλοι μαζί ότι οι ημιτελικοί είναι μια δοκιμή και ότι θα δούμε ένα υπερθέαμα το Σάββατο!»

Τέλος, αναφέρεται στο σενάριο και το χιούμορ των Βρετανών χαρακτηρίζοντας τα ως «μη ανταποκρινόμενα» στις προσδοκίες

«Περίμενα περισσότερα από τους Βρετανούς, λίγη περισσότερη ζωντάνια. Είναι γνωστοί για το ‘βρετανικό’ χιούμορ τους και είναι κάτι που αυτή τη φορά δεν υπήρχε. Ας πιστέψουμε ότι το φυλάνε για τον Τελικό!»

Η εκπρόσωπος τύπου, έχοντας πει τα παραπάνω, ολοκληρώνει λέγοντας:

«Είναι όμως όλοι πολύ ευγενικοί και γλυκοί απέναντί μας, επομένως ας τα ξεχάσουμε όλα αυτά και ας πούμε ότι όλα είναι εκπληκτικά!»

Πηγή: Nova.rs

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *