Σερβία: Όλες οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Luke Black ενόψει του ημιτελικού!

Την πρώτη της πρόβα είχε χθες το μεσημέρι η Σερβία η οποία φέτος εκπροσωπείται από τον Luke Black και το τραγούδι “Samo mi se spava” (Θέλω απλά να κοιμηθώ). Η πρόβα άφησε θετικές εντυπώσεις ενώ μέχρι στιγμής το απόσπασμα της πρόβας στο TikTok έχει ξεπεράσει τις 213.000 προβολές!

Με την ολοκλήρωση της πρόβας ο σκηνοθέτης της σερβικής συμμετοχής Miodrag Kolarić δήλωσε ότι μόνο κάποιες μικρές αλλαγές θα χρειαστούν να γίνουν μέχρι τον ημιτελικό στις 9 Μαϊου. Συγκεκριμένα δηλωσε:

Η πρόβα μας ήταν κάτι παραπάνω από καλή. Θα πραγματοποιήσω μόνο κάποιες μικρές διορθώσεις όσον αφορά τα πλάνα και τον φωτισμό αλλά σε γενικές γραμμές το BBC έκανε πολύ καλή δουλειά! Είμαστε πολύ χαρούμενοι!

Και ο ίδιος ο Luke δήλωσε ότι η πρόβα του πήγε πολύ καλά ενώ στο ίδιο κλίμα έμεινε και ο υπεύθυνος της σερβικής αποστολής Uroš Marković.

Όλοι στην ομάδα είμαστε απίστευτα ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι και ανυπομονούμε για τον τελικό ελπίζοντας σε μια επιτυχία!

Η δεύτερη πρόβα του Luke Black θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Μαϊου όπου και θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε περισσότερα από όσα έχει ετοιμάσει η σερβική αποστολή.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

 

πηγή: eurovoix.com

Image source: Sarah Louise Bennett / EBU

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *