Σουηδία: Η Loreen σχολιάζει την πρόβα της για την Eurovision 2023!

Το μεγάλο φαβορί για την νίκη στην Eurovision 2023, Loreen, σχολίασε την πρόβα της και την ανανεωμένη σκηνική της εμφάνιση.

Σε συνέντευξή της στο SVT μετά και την δεύτερη πρόβα της η Loreen ανέφερε πως ήθελε να διατηρήσει την ίδια σκηνική ιδέα και στο Λίβερπουλ, μεταφέροντας στην M & S Bank Arena το ίδιο όραμα που είχε και στο Melodifestivalen.

Λόγω της μικρότερης πλατφόρμας η Loreen εξήγησε πως έπρεπε να αλλάξει κάποια στοιχεία της χορογραφίας της, αλλά να συνηθίσει και η ίδια το νέο μέγεθος της κατασκευής.

Το μεγάλο πρόβλημα όπως φάνηκε και στο Melodifestivalen αλλά και στο Λίβερπουλ είναι η ποσότητα του καπνού, αφού υπάρχει ο κίνδυνος να καλυφθεί από αυτόν.

Είναι ο νόμος της φύσης, όλα είναι ζωντανά. Και μου αρέσει ο τρόπος που δεν ξέρεις πραγματικά, δεν μπορείς να κατευθύνεις τον καπνό ούτως ή άλλως. Όπως δεν είναι δυνατό να κατευθύνεις τη φύση με κανέναν τρόπο, δεν μπορείς να πεις Δέντρο, μεγάλωσε! και να περιμένουμε να συμβεί.

Η Loreen παραμένει το μεγάλο φαβορί για την νίκη, αν και έχει δει τις αποδόσεις της να μεγαλώνουν μετά το τέλος των προβών και την Φινλανδία να την πλησιάζει επικίνδυνα.

Η Σουηδία διαγωνίζεται στην 11η θέση στον 1ο Ημιτελικό της Τρίτης 9 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Λίβερπουλ:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *