Σουηδία: Προβλήματα με το εφέ του καπνού και στο Λίβερπουλ!

Δεν έχει τελειωμό το πρόβλημα με το εφέ του καπνού για τη Loreen.

Το χάος καπνού που δυσκόλεψε τη Loreen στο Melodifestivalen συνεχίζεται στο Λίβερπουλ. Μετά από μια αρχική πρόβα, η σουηδική αντιπροσωπεία ζήτησε από το BBC να λύσει τα προβλήματα. Για τα προβλήματα αυτά μίλησε η αρχηγός της Σουηδικής αποστολής Lotta Furebäck αλλά και η ίδια η Loreen στην Aftonbladet.

Η αρχηγός της Σουηδικής αποστολής Lotta Furebäck δήλωσε:

Λένε ότι «καταλαβαίνουν απόλυτα» και θα το δουλέψουν. Οπότε εξακολουθούμε να αισθανόμαστε καλά.

Αυτό ήταν ένας πρώτος γύρος δοκιμών, το έχουμε κάνει ξανά στο παρελθόν. Νομίζω ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο, αλλά αυτό το θέμα του καπνού είναι που πιστεύω ότι πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, κάτι που δεν καταφέρνουμε πραγματικά.

Η ίδια η εκπρόσωπος της Σουηδίας Loreen σχολίασε:

Θα έλεγα ότι έχουμε πολύ καπνό. Είναι ακόμα ένα πάρτι καπνού. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες. 

Μετά το τέλος της πρώτης τεχνικής πρόβας η Lotta Furebäck μίλησε στο BBC δίνοντας έμφαση στο πόσο σημαντικό είναι να λυθεί το πρόβλημα με το εφέ του καπνού.

Μόλις τώρα εδώ πριν, είχα μια συζήτηση με τον παραγωγό του διαγωνισμού ειδικά για τον καπνό. Λένε ότι «καταλαβαίνουν απόλυτα» και θα το δουλέψουν. Οπότε εξακολουθούμε να νιώθουμε ωραία. Νιώθω ότι το BBC και η EBU καταλαβαίνουν πραγματικά, ακούνε και εργάζονται πάνω σε αυτό. 

Πριν από την άφιξη της Σουηδικής αποστολής στο Λίβερπουλ, το BBC διεξήγαγε τις λεγόμενες τεχνικές πρόβες με stand-in καλλιτέχνες στην σκηνή ώστε μετά να δοθούν τα σχετικά σχόλια από τις αποστολές.

Πιστεύαμε ότι έπρεπε να δουλέψουμε πολλά. Το έχουν πραγματικά καταλάβει αυτό, οπότε μπορείτε να δείτε ότι τα πράγματα συμβαίνουν και ότι προχωρούν. 

Είναι δουλειά μας να συνεχίσουμε να σπρώχνουμε τη διαδικασία. Θέλουμε να διατηρήσουμε την οργανική, κινηματογραφική και δυνατή ατμόσφαιρα που είχαμε στο Melodifestivalen. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο για να το πετύχουμε.

Η Loreen μετά το τέλος της πρώτης πρόβας έκανε τα εξής σχόλια στο viewing room.

Είμαστε μία ολόκληρη ομάδα πίσω από αυτό. Μας ενδιαφέρει πολύ το θέαμα να είναι άθικτο. Αυτό που έστειλαν οι Σουηδοί εδώ, πρέπει να είναι άθικτο. Οπότε ναι, απολύτως. Υπάρχουν πολλά που τους λέμε.

Τέλος σε ό,τι αφορά το γεγονός πως η πλατφόρμα και ο οθόνη LED είναι πιο μικρές από το Melodifestival η Σουηδή εκπρόσωπος δεν πιστεύει πως επηρεάζει το αισθητικό αποτέλεσμα

Νομίζω ότι ξεκαθαρίζει λίγο την αφήγηση. Υπάρχουν κάποιες εμπνεύσεις. Φύση, είμαι από τα βουνά του Άτλαντα. Αυτό είναι η μικροδιόρθωση που έγινε για να βελτιώσει κάποια πράγματα. Το βάθρο είναι λίγο ψηλότερα τώρα από ό,τι ήταν πριν.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε απόσπασμα από την πρώτη τεχνική πρόβα της Σουηδίας.

@eurovision Loreen ✅ Lightbox ✅ Liverpool ✅ #Eurovision2023 #Eurovision @Loreen ♬ original sound – Eurovision

Η δεύτερη τεχνική πρόβα της σκανδιναβικής χώρας είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 17:40

Η Σουηδία διαγωνίζεται στην 11η θέση του πρώτου ημιτελικού την Τρίτη στις 9 Μαΐου.

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

Πηγή: Aftonbladet

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *