Σουηδία: Το Malmö έτοιμο να καταθέσει υποψηφιότητα για τη διοργάνωση της Eurovision 2024!

Με τη νίκη της Loreen στον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το βράδυ του Σαββάτου, ο διαγωνισμός μεταφέρεται στη Βόρεια Ευρώπη και στη Σουηδία. Η νίκη της Σουηδίας σηματοδοτεί και την αρχή διεκδίκησης της φιλοξενίας του διαγωνισμού από διάφορες πόλεις ανά τη Σουηδική επικράτεια.

Σύμφωνα με τον Recreation Director του Malmö, ο οποίος και μίλησε στη Sydsvenskan, η πόλη του Malmö είναι έτοιμη να καταθέσει υποψηφιότητα για να διοργανώσει τη Eurovision το 2024.

Το Malmö Arena, το οποίο και φιλοξένησε τον διαγωνισμό το 2013, είναι το δεύτερο μεγαλύτερο κλειστό στάδιο στη χώρα μετά το Tele2 και το Friends Arena στη Στοκχόλμη. Ωστόσο, η Katrin Stjernfeldt Jammeh, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Malmö, δήλωσε πως προτού καταθέσει η πόλη υποψηφιότητα για τη διοργάνωση της Eurovision 2024, θα πρέπει να εξεταστούν οι οικονομικές συνέπειες που θα έχει η διοργάνωση στο Malmö.

Το Malmö έχει εμπειρία στη διοργάνωση του διαγωνισμού, έχοντας φιλοξενήσει τη Eurovision δύο φορές, το 1992 και το 2013, μετά την πρώτη νίκη της Loreen.


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Πηγή: eurovoix.com
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *