Φινλανδία: Ο Käärijä στο “Καλύτερα δε γίνεται” | “Θα πρέπει οι υπεύθυνοι να αλλάξουν τους κανόνες”

Ο φετινός εκπρόσωπος της Φινλανδίας στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023 Käärijä ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” της Ναταλίας Γερμανού και έδωσε συνέντευξη στο Θέμη Γεωργαντά.

Αφού έφερε τη χώρα του για πρώτη φορά στη δεύτερη θέση του πίνακα κατάταξης στο μεγάλο τελικό, ενώ κέρδισε την πρώτη θέση στην ψηφοφορία του κοινού, σχολίασε τη δεύτερη νίκη της Loreen στο διαγωνισμό και εξέφρασε την επιθυμία να γίνουν αλλαγές από τους ιθύνοντες από του την επόμενη χρονιά.

“Όταν είδα τη βαθμολογία και είδα τη Loreen στην πρώτη θέση στην αρχή στενοχωρήθηκα γιατί έδωσα τα πάντα στη σκηνή και φυσικά πάντα όταν κάνω κάτι σε διαγωνιστικό επίπεδο θέλω να κερδίζω αλλά είμαι χαρούμενος.

Όταν άκουσα πρώτη φορά το «Cha cha cha» κάτι συνέβη και είπα “εντάξει, με αυτό το τραγούδι μπορούμε να κερδίσουμε τη Eurovision.”

Σε ερώτηση αν θα ήθελε να κερδίσει με την εύνοια των επιτροπών ή αν προτιμάει που ο κόσμος του έδωσε την υψηλότερη βαθμολογία ο Käärijä απάντησε:

“Μου κάνεις μια δύσκολη ερώτηση για αγαπάω τη Loreen αλλά φυσικά για εμένα σημαίνει πολλά το ότι το κοινό μου έδωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία.”

“Πιστεύω ότι του χρόνου θα πρέπει οι υπεύθυνοι να αλλάξουν τους κανόνες. Αλλά δεν θέλω να πω κάτι κακό για τη Loreen γιατί είναι η βασίλισσα και η νικήτρια πρέπει να το παραδεχτώ.”

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά την εμφάνιση του Φινλανδού εκπροσώπου στο μεγάλο τελικό, ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό βίντεο από τη συνέντευξη στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”.

https://www.youtube.com/watch?v=l6rS8Dv5g-8&pp=ygUXZXVyb3Zpc2lvbiAyMDIzIGZpbmxhbmQ%3D

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλα τα νέα γύρω από το Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μάριος
    Μάριος says:

    Να μας κάνει μια παραγγελιά πως τον βολεύει να αλλάξουν, να το δούμε…
    Ας του σφυρίξει, βέβαια, κάποιος ότι σε περίπτωση καθορισμού το αποτελέσματος από το televoting, τα τραγούδια της δικής του χώρας θα είναι συχνότατα ανάμεσα στα αδικημένα, λόγω έλλειψης ισχυρών συμμαχιών.

    Απάντηση
  2. Dinle
    Dinle says:

    Ανώριμος και λίγος. Και η Λορίν έδωσε την ψυχή της, και λογικά οι περισσότεροι. Και δεν είναι ο πρώτος που βγαίνει πρώτος στο κοινό αλλά δεν κερδίζει, άλλοι δεν βγήκαν καν δεύτεροι.

    Απάντηση
  3. Στέφανος
    Στέφανος says:

    Μπράβο του. Έφτασε πολύ κοντά να κερδίσει και έχασε για μερικούς πόντους.

    Με κερδίζει κάθε φορά κάτι περισσότερο. Ήθελα να κερδίσει αυτός, αλλά και η Λορίν άξιζε νίκη.

    Χαίρομαι που μιλάει τόσο ώριμα για συνάδελφο του

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *