Andrew Lamprou: “Εγώ δε θα μπορούσα να αξιολογήσω τα φετινά τραγούδια.”

Το γύρω του διαδικτύου κάνουν οι δηλώσεις του Βίκτωρα για το δυάρι που θα έδινε στην Κυπριακή συμμετοχή και ο Andrew Lamprou δε γινόταν να μην ερωτηθεί σχετικά με αυτό.

Στο “Πάμε Δανάη” βρέθηκε καλεσμένος ο Κύπριος εκπρόσωπος και δήλωσε σχετικά με την κατάταξη του Βίκτωρα Βερνίκου:

Για μένα η μουσική είναι κάτι υποκειμενικό. Η τέχνη είναι υποκειμενική. Δεν θα μπορούσα να αξιολογήσω τα φετινά τραγούδια, κάτι για το οποίο είμαι ευγνώμων, γιατί δουλειά μου είναι απλά να πηγαίνω εκεί πάνω και να κάνω ό,τι πρέπει και να ερμηνεύω. Είναι απλά η γνώμη του, έχει το δικαίωμα να έχει τη γνώμη του”

Επίσης, ο Andrew σχολίασε και το γεγονός ότι θα έμπαινε στη δεκάδα εάν η Ελληνική επιτροπή του είχε δώσει κάτι παραπάνω από το 4άρι.

“Ξέρω ότι θα είχα τερματίσει μέσα στη δεκάδα αλλά όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Είμαι πολύ ευγνώμων που οι Έλληνες μου έδωσαν 12 και με στήριξαν, μου έστειλαν μηνύματα. Στο τέλος της ημέρας είμαι ευχαριστημένος με οποιαδήποτε βαθμολογία”

Το “Break a Broken Heart” φάνηκε πως άρεσε στο Ευρωπαικό κοινό και η Κύπρος ήρθε στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τον Andrew Lamprou να χάνει μόλις για τρείς πόντους τη θέση στη δεκάδα. Μπορείτε να θυμηθείτε την εμφάνιση του παρακάτω.

https://www.youtube.com/watch?v=r3Y5E8_kYsQ

Ακολουθήστε μας σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην χάσετε ούτε στιγμή τα τελευταία νέα που αφορούν το διαγωνισμό:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα σχετικά με τη Eurovision 2024, που θα φιλοξενηθεί στη Σουηδία τον ερχόμενο Μάιο!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *