Editorial: Eurovision 2023 – 3η ημέρα!

Η τρίτη ημέρα των προβών για τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Η σημερινή μέρα ήταν αρκετά μεγάλη και ενδιαφέρουσα.

Έντεκα χώρες σήμερα έκαναν την πρώτη τους τεχνική πρόβα και είχαμε εκπλήξεις θετικές και αρνητικές. Παρότι δεν έχουμε πλήρη εικόνα, θα σας αναφέρουμε αυτά που μας άρεσαν, αλλά και όσα δεν μας άρεσαν τόσο. Περιμένουμε φυσικά και τα δικά σας γενικά σχόλια, αλλά και τις ερωτήσεις και απορίες σας από όσα περιλάμβανε το ημερήσιο μενού και οι συντάκτες μας θα σας απαντήσουν.

Τι μας άρεσε

Σίγουρα μια πρόβα που κέρδισε το ενδιαφέρον μας ήταν αυτή της Ελλάδας. Ο Victor Vernicos είναι άνετος στη σκηνή και παρόλο του νεαρού της ηλικίας του, καταφέρνει να αντεπεξέλθει σε μία τόσο απαιτητική διοργάνωση.

Μου άρεσε πολύ στιλιστικά, ενώ είναι ωραία τα LED, αλλά και οι καπνοί. Σίγουρα χρειάζονται διορθώσεις, αλλά θεωρώ θα καταφέρει να βρεθεί στον Τελικό.

Sarah Louise Bennett/EBU

Η Blanka από την Πολωνία σήμερα νομίζω κέρδισε τις εντυπώσεις. Αν και η εμφάνιση θυμίζει λίγο εποχές 2008, η ίδια φαίνεται ότι έχει βελτιωθεί πολύ από τον εθνικό τελικό και δεν δίνει βάση στα κακόβουλα σχόλια των Πολωνών. Η πρόκριση θεωρώ είναι σίγουρη.

Sarah Louise Bennett/EBU

Τέλος, το φαβορί του Ημιτελικού, η Αυστρία έχει δικαίως αυτόν τον τίτλο, καθώς έχει από τα καλύτερα LED φέτος, ενώ οι Teya and Salena είναι πολύ χαρισματικές.

Sarah Louise Bennett/EBU

Τι δεν μας άρεσε

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και οι δυσάρεστες στιγμές της ημέρας. Εσθονία και Ισλανδία, φαίνονται αρκετά χλιαρές και να χάνονται μέσα έναν αδιάφορο Ημιτελικό. Ενώ η Αλβανία, αν και είμαι φαν της την βρήκα αρκετά σκοτεινή και ξεπερασμένη.

Corinne Cumming / EBU

Τι θέλουμε να ξαναδούμε

Βασικά θέλουμε να τα ξαναδούμε όλα! Να δούμε περισσότερα πράγματα και μεγαλύτερης διάρκειας βίντεο σίγουρα. Για το λόγο αυτό ζητούμε και προκαταβολικά συγγνώμη, αφού πολλά μπορεί να αναθεωρήσουμε στις δεύτερες πρόβες.

Corinne Cumming / EBU

Αναλυτικά για τις πρόβες μπορείτε να δείτε τα σχετικά μας άρθρα:


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις στην Eurovision 2023!

Πηγή Φωτογραφίας: Sarah Louise Bennett/EBU

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Ας είμαστε ρεαλιστές το τραγούδι από την ημέρα της κυκλοφορίας του είχε χλιαρή υποδοχή αυτό άλλωστε αποδεικνύεται και από την χαμηλή βαθμολογική κατάταξη 30η θέση και τώρα μετά τη δημοσιοποίηση ενός μικρού αποσπασματος από τις πρόβες δεν φαίνεται να ενθουσίασε και έτσι προς το παρόν δεν αποκομίσαμε κάτι βαθμολογικά παραμένουμε στην 9η θέση του ημιτελικού οριακά περναμε δεν περναμε και στη γενική κατάταξη από 30η θέση πήγαμε στην 31η θέση .

    Απάντηση
  2. Ανδρομάχη Παντελεάκου
    Ανδρομάχη Παντελεάκου says:

    Εμένα η σκηνική παρουσία μ αρέσει, δηλ για 8η-10η θέση θεωρώ αξίζει να περάσει η Ελλάδα. Αλλά όχι και να αποκλειστούμε όταν υπάρχουν τρεις χειρότερες συμμετοχές. Πάντως τους ξένους δεν τους ενθουσίασε καθόλου για να είμαστε αντικειμενικοι. Οι περισσότεροι όχι απλά μας θεωρούν nq αλλά μας βάζουν 15η θέση στον ημιτελικό. Θα δείξει βέβαια, τίποτα δεν είναι σίγουρο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *