Editorial: Eurovision 2023 – 5η ημέρα!

Ολοκληρώθηκε και η πέμπτη μέρα προβών της Eurovision 2023, όπου περιελάμβανε τις δεύτερες πρόβες των πέντε πρώτων χωρών που συμμετέχουν στον Δεύτερο Ημιτελικό, καθώς τις πρώτες πρόβες των Big 5, των χωρών δηλαδή που βρίσκονται απευθείας στον Μεγάλο Τελικό, μαζί με την Ουκρανία.

Παρότι δεν έχουμε πλήρη εικόνα, θα σας αναφέρουμε αυτά που μας άρεσαν, αλλά και όσα δεν μας άρεσαν τόσο. Περιμένουμε φυσικά και τα δικά σας γενικά σχόλια, αλλά και τις ερωτήσεις και απορίες σας από όσα περιλάμβανε το ημερήσιο μενού και οι συντάκτες μας θα σας απαντήσουν.

Τι μας άρεσε

Η Mae Muller από το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ίσως η καλύτερη εκπρόσωπος διοργανώτριας χώρας των τελευταίων χρόνων. Μια εντελώς επαγγελματική, ποπ και βρετανική εμφάνιση. Νομίζω θα είναι και φέτος στη δεκάδα.

Corinne Cumming / EBU

Η περσινή νικήτρια Ουκρανία, θα βρεθεί ξανά στην δεκάδα, μην πω πεντάδα, με μια άκρως επαγγελματική εμφάνιση.

Sarah Louise Bennett/EBU

Τι δεν μας άρεσε

Οι δεύτερες πρόβες των πέντε πρώτων χωρών του Δεύτερου Ημιτελικού, ήταν απογοητευτικές. Πιστεύω ότι αν διαγωνίζονταν στον Πρώτο Ημιτελικό, δεν θα είχαν πιθανότητες πρόκρισης. Πολλά φωνητικά προβλήματα σε Δανία και Αρμενία, ενώ Εσθονία και Βέλγιο περνούν αδιάφορες. Η Ρουμανία ασχολίαστη.

Δεν καταλαβαίνω την φρενίτιδα με Γαλλία και Ισπανία. Στην πρώτη περίπτωση θεωρώ την εμφάνιση της La Zarra παλιομοδίτικη, κιτς και ξεπερασμένη, ενώ όσο για την Ισπανία αν και η εμφάνιση ανεβάζει το τραγούδι, δεν θεωρώ ότι προσφέρει κάτι περισσότερο.

Sarah Louise Bennett/EBU

Οι υπόλοιπες χώρες

Γερμανία και Ιταλία θα ήθελα να τις ξαναδώ για να εκφέρω μια ολοκληρωμένη άποψη, αν και πιστεύω θα τα πάνε καλά.

Sarah Louise Bennett/EBU

Αναλυτικά για τις πρόβες μπορείτε να δείτε τα σχετικά μας άρθρα:


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις στην Eurovision 2023!

Πηγή Φωτογραφίας: CHLOE HASHEMI/EBU

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. το κουτι του μονοκερου
    το κουτι του μονοκερου says:

    Καλησπέρα
    Κύριε Αργυρίου αν το βλέπετε αυτο θα ήθελα να ζητησω συγνωμη για την οποιαδήποτε αναστάτωση προκάλεσα στο λαιβ χθες και προχθές.

    Απάντηση
  2. Σπύρος
    Σπύρος says:

    Ε βεβαια η ελληνικη τελεια και θα μασ κανει να χορευσουμε ενω η Γαλλικη που η αλλη εκει πανω ειναι με το ενα ποδι στον ταφο,ενθουσιασε παραπανω απο ολες,ολο το πραγμα ειναι τοπ και ανεβηκε στην 3η θεση με αποδοσεις νικης απο 23 στο 10-9 ειναι κιτς.Αλλα ο καθενας εχει τις αποψεις του τι να πεις.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *