Eurovision 2023: Η δεύτερη πρόβα της Αρμενίας!

Επόμενη στη σκηνή για τη δεύτερη της πρόβα είναι η Brunette από την Αρμενία με το Future Lover.

Ποια είναι η Brunette ;

Η Elen Yeremyan, πιο γνωστή ως Brunette, γεννήθηκε στις 27 Μαΐου 2001 στο Ερεβάν. Άρχισε να τραγουδά απο τότε που ήταν τεσσάρων και άρχισε να γράφει μουσική στα 15 της.

Το 2019, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της single, Love the Way You Feel, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Nvak. Το Nvak ιδρύθηκε από την Tamar Kaprelian, η οποία εκπροσώπησε την Αρμενία το 2015 ως μέρος του Genealogy. Επίσης ήταν υπεύθυνοι για την ανακάλυψη της Rosa Linn, η οποία εκπροσώπησε την Αρμενία το 2022.

Αφού έκανε το ντεμπούτο της στη μουσική σκηνή, η Brunette έγινε αργότερα μέλος του Project 12, με έδρα το Ερεβάν που εμφανιζόταν σε νυχτερινά κέντρα. Εντάχθηκε επίσης στο γκρουπ κοριτσιών En aghjiknery (ThoseGirlz), το οποίο είναι γνωστό για το σινγκλ του 2022 Menq. Το 2022, κυκλοφόρησε τα σινγκλ GisherSmoke Break και Bac kapuyt achqerd. Τα δύο τελευταία single έγιναν viral στα social media.

Η πρόβα

Η Brunette από την Αρμενία επιστρέφει για την πρόβα της – δεν βλέπουμε καμία αλλαγή στο κοστούμι ή στη σκηνή από τη Δευτέρα. Εξακολουθεί να είναι καλή, να κάνει καλά και να δείχνει καλά – ο φωτισμός και τα γραφικά δαπέδου LED σε αυτήν την απόδοση φαίνονται απίστευτα στη μεγάλη οθόνη.

Η εμφάνιση ξεκινά ως μια απλή μπαλάντα, με την Brunette να είναι ξαπλωμένη σε μια κεκλιμένη κατασκευή που έχει στηθεί στο μπροστινό μέρος της σκηνής, με φόντο τα στροβιλιζόμενα γραφικά. Στη συνέχεια όταν το τραγούδι ανεβάζει ρυθμό, αλλάζουν τα φώτα και τα γραφικά. Φωνητικά η τραγουδίστρια είναι πολύ καλή καθώς προσφέρει μια δυνατή ερμηνεία.

Armenia First Rehearsal 1

Sarah Louise Bennett / EBU

Armenia First Rehearsal 3

Corinne Cumming / EBU

Το απόγευμα, μετά και την ολοκλήρωση όλων των προβών θα δοθεί στην δημοσιότητα ένα βίντεο με μικρά αποσπάσματα από τα τηλεοπτικά πλάνα όλων των δεύτερων προβών!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Αρμενίας στην Eurovision 2023!

Πηγή: eurovision.tv


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Λίβερπουλ:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *