Eurovision 2023: Η δεύτερη πρόβα της Γερμανίας!

`Η πρώτη χώρα που ανεβαίνει στη σκηνή M&S Bank Arena στο Λίβερπουλ σήμερα για να πραγματοποιήσει τη δεύτερή της πρόβα είναι η Γερμανία με τους Lord of the Lost και το τραγούδι Blood and Glitter

Ποιοι είναι οι Lord of the Lost ;

Το Lord of the Lost δημιουργήθηκε στην αρχή ως σόλο από τον Chris Harms το 2007 στο Αμβούργο. Ωστόσο, όταν συνειδητοποίησε ότι θα χρειαζόταν ένα συγκρότημα για να παίξει τα τραγούδια που είχε γράψει, άρχισε να ψάχνει άλλους μουσικούς από το Αμβούργο. Αυτή τη στιγμή το line-up αποτελείται από τους Chris Harms (φωνή, κιθάρα, τσέλο), Class Grenayde (μπάσο), Gared Dirge (πιάνο, κρουστά, κιθάρα,), και Niklas Kahl (ντράμς).

Το 2009, οι Lord of the Lost κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους single Dry the Rain. Ακολούθησε το ντεμπούτο τους άλμπουμ “Fears” ένα χρόνο αργότερα. Κατά την ηχογράφηση του δεύτερου άλμπουμ τους, το συγκρότημα έπαιξε σε μερικά μεγάλα metal φεστιβάλ στη Γερμανία, όπως το Wave-Gotik-Treffen, το Wacken Open Air και το M’era Luna Festival. Το 2011, κυκλοφόρησαν το Sex on Legs, το πρώτο σινγκλ από το δεύτερο άλμπουμ τους “Antagony”. Το τρίτο τους άλμπουμ “Die Tomorrow” κυκλοφόρησε το 2012. Συνολικά έχουν κυκλοφορήσει επτά άλμπουμ, ενω το 2020 είχαν παγκόσμια περιοδία η οποία προγραμματίστηκε το 2022 λόγω Covid-19.

Η πρόβα

Η Γερμανία είναι άλλη μια χώρα που κρατάει το πρότυπο της σκηνικής εμφάνισης της από τον εθνικό τελικό. Το κόκκινο και το χρυσό κυριαρχούν, ενώ τα ρούχα των Lord of the Lost κυμαίνονται στους προαναφερθέντες χρωματικούς τόνους και είναι από latex. Σκηνικά, έχουμε δυο μεγάλες τριγωνικές κατασκευές στις οποίες βρίσκονται τα 4 μέλη του συγκροτήματος με τα όργανά τους και με τον βασικό τραγουδιστή να βρίσκεται στη μέση της σκηνής.

Sarah Louise Bennet / EBU

Πολλή φωτιά, πολύ κόκκινο(αίμα), πολλή λάμψη(γκλίτερ). Με ροκ διάθεση οι Γερμανοί φέτος, απ’ ό τι φαίνεται θα ξεκολλήσουν επιτέλους από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα!

Chloe Hashemi / EBU

Το απόγευμα, μετά και την ολοκλήρωση όλων των προβών θα δοθεί στην δημοσιότητα ένα βίντεο με μικρά αποσπάσματα από τα τηλεοπτικά πλάνα όλων των δεύτερων προβών!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Πηγή: eurovision.tv
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *