Eurovision 2023: Η δεύτερη πρόβα της Ελλάδας!

Σειρά για τη δεύτερη της πρόβα έχει η Ελλάδα με τον Victor Vernicos και το τραγούδι What They Say.

Ποιος είναι ο Victor Vernicos;

Victor Vernicos είναι ο φετινός εκπρόσωπος της Ελλάδος στην Eurovision 2023,  με το τραγούδι του με τίτλο “What They Say”, αποτελεί τον νεαρότερο εκπρόσωπο της χώρας μας στον διαγωνισμό αλλά και τον νεαρότερο εκπρόσωπο του φετινού διαγωνισμού. Ο Βίκτωρ Βερνίκος είναι μια πρόταση της PANIK Records. Όπως ανέφερε το θέμα της συμμετοχής του είναι το ανθρώπινο άγχος, ενώ τη μουσική και τους στίχους έχει υπογράψει ο ίδιος!

Ο Βίκτωρ ασχολείται με τη μουσική από 4 ετών. Έχει κάνει μαθήματα φωνητικής και κιθάρας, ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια μουσικής τεχνολογίας. Το 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι στο οποίο έγραψε μουσική, στίχους αλλά και την παραγωγή του. Αυτή την περίοδο κάνει μαθήματα φωνητικής και ερμηνείας με τη Νίνα Λοτσάρη.

Ο φετινός μας εκπρόσωπος προέρχεται από μια πολύ μουσική οικογένεια, με Ελληνίδα μητέρα που παίζει πιάνο και Δανό πατέρα που παίζει τρομπέτα, ο ίδιος ο Βίκτορ είναι περήφανος τόσο για την ελληνική όσο και για τη σκανδιναβική κληρονομιά του.

Η πρόβα

Ο Έλληνας Victor Vernicos επιστρέφει στη σκηνή φρεσκοκουρεμένος, αλλά κατά τα άλλα είναι το ίδιο σκηνικό και κοστούμι που είδαμε την Τρίτη. Είναι ακόμη μία εμφάνιση με μεγάλη ενέργεια.

Αν ο Victor είναι αγχωμένος με την εμφάνιση του σε μια τόσο τεράστια αρένα σε τόσο νεαρή ηλικία, αυτό σίγουρα δεν φαίνεται στη σκηνή! Δίνει σε αυτό τόσο φωνητική δύναμη όσο και εξαιρετική ενέργεια επί σκηνής, με την υποστήριξη πολλών γιγάντιων Victors στον τοίχο των LED. Οι χαρακτηριστικές χορευτικές του κινήσεις θα κάνουν την αρένα να πηδήξει την Πέμπτη – ο Ed Sheeran είναι μια από τις μουσικές του επιρροές και σίγουρα μπορείτε να νιώσετε την ατμόσφαιρα Sheeran στο “What They Say”. Μια σίγουρη και ανεβαστική εμφάνιση και η ελληνική αποστολή θα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενη με αυτό.

Στο τελευταίο run των πρώτων προβών προστέθηκε και καπνός, μάλλον με την μορφή πυροτεχνημάτων και ο Βίκτωρ φάνηκε να δίνει τον καλύτερο του εαυτό!

Sarah Louise Bennett /EBU

Chloe Hashemi / EBU

Το απόγευμα, μετά και την ολοκλήρωση όλων των προβών θα δοθεί στην δημοσιότητα ένα βίντεο με μικρά αποσπάσματα από τα τηλεοπτικά πλάνα όλων των δεύτερων προβών!

https://youtu.be/F9AP5DSA9tc

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2023!

Πηγή: eurovision.tv


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Λίβερπουλ:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

30 ΣΧΟΛΙΑ
    • EurovisionTales
      EurovisionTales says:

      Τι περιμενατε; Οτι θα ελεγαν μετα τη προβα δε θελουμε τελικα τους Βικτωρες πισω, σβηστε τους και βαλτε μια μαυρη οθονη; Ξερετε ποσο καιρο θελει να φτιαχτει ενα backdrop για να παιξει στο led; Μονο αν ειχαν φτιαξει εξαρχης και δευτερο ως plan b θα μπορουσε να γινει, που ο Ρηγος δε μου κανει για τετοιος, γιατι φαινεται να πιστευει πολυ σε… αυτο που εκανε τελοσπαντων. Και παλι θα ηθελε πολυ δουλειά, γιατι θα επρεπε να αλλαξουν τα πλανα, ισως ο φωτισμος κλπ. Μην περιμενετε καμια αλλαγη

      Απάντηση
  1. SteliosN
    SteliosN says:

    Παιδια εγω θελω να πω τα εξης. Το οτι η ΕΡΤ εστειλε ενα 16χρονο παιδι χωρις δυνατο τραγουδι και χωρις δυνατη παρουσιαση, πιο πολυ ” εξυπναδα χωρις λογο ” για βαθμους ειναι, παρα ” προσπαθεια για αναδειξη ενος νεου ταλεντου “. Ο Βικτωρουλης μπορουσε να παει eurovision και στα 18, και στα 19, με σωστη και οργανωμενη προσπαθεια ( να γραψει το κομματι ο ιδιος ναι, αλλα μαζι με καποιον εμπειρο συνθετη, με εμπνευσμενη παρουσιαση κλπ ). Στηριξτε και προστατεύστε τον Βικτωρακο, λενε οτι θα τους βαζουν και σε σειρα στη σκηνη τωρα για τα αποτελεσματα, φανταστειτε ενα 16χρονο παιδι να περιμενει να ακουσει το ονομα του με τις καμερες στο προσωπο του. Μακαρι να γινει το θαυμα και να παει καλα, γιατι ειμαστε πολυ εξυπνοι και ιδιαίτεροι που στελνουμε ενα ανηλικο παιδι στον πιο brutal διαγωνισμό μουσικης που υπαρχει χωρις στην ουσια να υπαρχει λογος ( πχ πολυ δυνατο κομματι )…

    Απάντηση
      • SteliosN
        SteliosN says:

        Προφανως και ο Βικτωρ ειναι ταλαντουχος, αλλα δεν υπαρχει το πλαισιο. Στειλαμε ενα 16χρονο παιδι χωρις τραγουδι και χωρις παρουσιαση να παλεψει με τα θηρια, αυτο λεω. Δεν υπηρχε λογος. Βαζεις ενα πολυ μικρο παιδι σε αυτη τη διαδικασια οταν υπαρχει λογος ( πχ ο Kostov της Βουλγαριας – που ηταν και μεγαλυτερος – ειχε πολυ δυνατο κομματι ). Τον Βικτωρακο τον στειλανε μονο γιατι ειναι 16χρονων, στην ουσια αυτο ειναι το μονο του δυνατο χαρτι, αναλαμβανοντας το μεγαλυτερο ρισκο ( για κραξιμο ) ο ιδιος.

        Απάντηση
        • :)
          :) says:

          Δεν είναι η ηλικία του το δυνατό του σημείο. Η φωνή του, το stage presence του και το ταλεντο του είναι το δυνατό σημείο. Το ότι είναι 16 απλά όλα όσα είπα τα κάνει να γίνονται ακόμα πιο εντυπωσιακά. Οσο για την σκηνη φαίνεται πολύ ωραία, το μόνο σημείο που δεν μαρεσει είναι οι φιγούρες LED. Οσο για το ρούχο, έλεος όσοι παραπονιούνται τόσο έντονα. Ουδέτερο ρουχισμό έχει που ταιριάζει και στον ίδιο και στην σκηνική παρουσία. Με ένα πιάνο και ένα μαύρο σύνολο να τον έβγαζαν πάλι γκρίνια θα υπήρχε…

          Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Περιμένω να δω πως γράφει τηλεοπτικά αυτό που σκέφτηκε ο τιτανομεγιστος Ρήγος… #νοτ
    Γιατί μάλλον είναι αλλος ένας ακατάλληλος που ενεπλάκησε στη φετινή μας συμμετοχή.

    Απάντηση
  3. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Δε θέλω να δω πως γράφει στη κάμερα… νομίζω είναι αρκετό αυτό είδαμε…νομίζω τα λέει όλα…κρίμα αυτό έχω να πω… αναμένω τον επόμενο εκπρόσωπο της Ελλάδας με μια πιο ευφάνταστη και οργανωμένη παρουσίαση…αργεί αλλά…

    Απάντηση
  4. ανυπόμονος
    ανυπόμονος says:

    Πραγματικά ποιος διάλεξε αυτό το συνολάκι σε χρώμα άμμου και είπε αυτό είναι το κατάλληλο; Θα πληρωθεί για αυτό;

    Απάντηση
  5. Love
    Love says:

    Ο Victor πιστεύω πως θα κάνει πραγματικά ένα παρά πολύ δυναμικό performance. Και τολμώ να πω πως είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και χαρισματικούς εκπροσώπους μας 🙂 απο τις φωτό φαίνεται να τα δίνει όλα παρότι ειναι πρόβες

    Απάντηση
  6. Eurofan
    Eurofan says:

    Μόλις είδα το απόσπασμα από δεύτερη πρόβα. Το τραγούδι πάντα το θεωρούσα μετριότατο προς ασχημο, και η δεύτερη προβα μου θύμισε εποχές Γιάννας Τερζής-συγνωμη. Φαίνεται ξεκάθαρα κατά τη γνώμη μου οτι ο Βίκτωρας ειναι άπειρος

    Απάντηση
  7. Κρίμα
    Κρίμα says:

    Μόλις είδα το επίσημο βίντεο από τις σημερινές πρόβες.
    https://www.youtube.com/watch?v=F9AP5DSA9tc
    Δυστυχώς οι φόβοι μου βγήκαν αληθινοί και ο Βίκτωράκος απεδείχθη λίγος για αυτό που πάει να κάνει. Φαίνεται η απειρία του και η σκηνική παρουσία είναι αμήχανη. Και φυσικά δε ρίχνω το φταίξιμο στον Βίκτωρα που θεωρώ και πιστεύω ότι ήταν όνειρο του να πάει στο διαγωνισμό αλλά θεωρώ βασικό υπεύθυνο την ΕΡΤ που εξέθεσε έτσι ένα παιδί 16 χρονών. Τον τελικό δεν τον βλέπουμε ούτε με κιάλια. Ας ελπίσουμε του χρόνου για κάτι καλύτερο. Δεν θέλω να πω παραπάνω γιατί θα βγάλω μεγάλη κακία και είναι κρίμα, σέβομαι τον Βίκτωρα την ηλικία του και το όνειρο του.

    Απάντηση
  8. James
    James says:

    Είναι η πρώτη φορά που εκφράζω άποψη για την φετινή μας συμμετοχή και θα είμαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται.
    Αν αυτό το κλιπ των 30 δευτερολέπτων θεωρείται το καλύτερο σημείο της εμφάνισης μας τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα.
    Θεωρώ απίστευτα ταλαντούχο τον Βίκτωρα και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να περάσει στον τελικό και να το χαρεί όσο δεν πάει, αλλά δυστυχώς αυτό που είδα ήταν απογοητευτικό και μου έφερε μνήμες Utopian Land.
    Όπως και να έχει καλή επιτυχία στον Βίκτωρα αλλά η πρόκριση στον τελικό αν αυτή έρθει θα είναι άθλος.

    Απάντηση
  9. KostasEV
    KostasEV says:

    Απογοητευτικό απόσπασμα…
    Δηλαδή η ΕΡΤ αποφάσισε να στείλει τον Βίκτωρα με ένα Demo της πλάκας, χωρίς σκηνοθέτη με κεντρική ιδέα τον μινιμαλισμό θεωρητικά.
    Προσλαμβάνει τον Ρηγο του Aphrodisiac που όλοι θυμόμαστε την παταγώδη αποτυχία ο οποίος βάζει τεράστιους Βίκτωρες στη σκηνή, ένα γράμμα V, τη λέξη WAY, το ελληνικό αλφάβητο και το χειρότερο αντί τηλεοπτικό καφέ – μπεζ στα led.
    Και πληρώνουμε ΟΛΟΥΣ αυτούς με τεράστιους μισθούς για να μας εκθέτουν ανεπανόρθωτα;;

    Απάντηση
  10. Τάσος
    Τάσος says:

    Εξ αρχής, στήριξα τον Βίκτωρα, καθώς δεν φταίει αυτός αν δεν υπήρχαν άλλα καλύτερα τραγούδια και ερμηνευτές να μας εκπροσωπήσουν φέτος και αυτά τα ήταν στημένο κτλ δεν τα λαμβάνω υπόψιν. Όμως, το βίντεο που δόθηκε από την δεύτερη πρόβα με κάνει να πιστεύω ότι θα δούμε τη 2η χειρότερη επίδοσή μας μετά τους αργκο. Φαίνεται σαν να είναι σε άλλον κόσμο την ώρα που ερμηνεύει το τραγούδι του, έχει τρομερό άγχος, φα΄΄ινεται πολύ μόνος και δεν γεμίζει καθόλου τη σκηνή και ειδικά στο τέλος του βίντεο ξεχνιέται και το “late” το λέει αργότερα… Η απειρία του και η έλλειψη σιγουριάς βγάζουν μάτι. Σε όλα τα υπόλοιπα αποσπάσματα των υπολοίπων χωρών που βγήκαν δε βγαίνει αυτό… Λυπάμαι πολύ και μακάρι να κάνω λάθος και να μην δικαιωθώ και ας με πουν όλοι κακό και μη κατάλληλο για προβλέψεις

    Απάντηση
  11. Vasilis
    Vasilis says:

    Στο δεύτερο σκέλος του σχολίου με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο, στο πρώτο απλά δεν ξέρεις τι λες. Πράγματι πως γίνεται να πιστεύεις ότι δεν υπήρχαν καλύτερα τραγούδια στην επιλογή; Μη τρελαθούμε τελείως. Της Κλαυδία που το άκουσαμε και ολόκληρο είναι πολύ καλύτερο από το What They Say που είναι σαν demo. Πώς αγνοείς το γεγονός ότι η διαδικασία ήταν καραστημένη για να πάει αυτός που ήθελε ο Πρόεδρος, άλλωστε εκτός του ότι κάνει μπάμ με τις βαθμολογίες, το αναφέρουν και οι Typologies ότι ήταν προσωπική επιλογή του Ζούλα. Ήθελαν μάλλον να στείλουν τη Μόνικα αλλά δεν τους βγήκε γιατί πάτωσε στη ψηφοφορία του κοινού, η ήθελαν την Μαραγκού με την Καούρη επειδή έχουν φιλικές σχέσεις και πάλι δεν τους βγήκε γιατί δεν άρεσε καθόλου το Shout Out από τη διαρροή και κατέληξαν στο Βίκτωρ ως αναγκαστική λύση για να μην στείλουν την Μελίσσα είτε επειδή το παίζουν ποιότητα και βγάζουν σπυριά με χορευτικά τραγούδια η τα έσπασαν μάλλον με τον Κοντόπουλο και τον Φωκά. Ποιός ξέρει ;; Επίσης δεν ήταν μόνο το τραγούδι αλλά και η ομάδα και το όλο κονσέπτ της εμφάνισης, κάτι που αποδείχνεται ότι ο Βίκτωρας δεν έχει. Μελίσσα και Κούρτης κατέθεσαν ολοκληρωμένες προτάσεις με ελπίδες για ένα ακόμα top10 αλλά η ΕΡΤ αρέσκεται στις αποτυχίες. 2 χρόνια καλών θέσεων και πολλά είναι, ας μην έχουμε απαιτήσεις σε 10 χρόνια πάλι μπορεί να βάλουν μυαλό. Χαχα!

    Απάντηση
    • Τina
      Τina says:

      Θα συμφωνήσω με τα τελευταία λόγια του σχολίου σου 2 χρόνια καλών θέσεων ήταν αρκετά μετά τα φετινά δεν έχω αμφιβολία ότι η άποψη μου ότι το κοινό πρέπει να ψηφίζει και καμία καλλιτεχνική επιτροπή είναι σωστή.

      Απάντηση
    • Τάσος
      Τάσος says:

      Αντικειμενικό είναι το “καλύτερο” τραγούδι ή όχι. Πάντως εμένα μου φαίνεται ακόμη χειρότερο της Klavdia, αλλά σέβομαι την άποψή σου. Δε λέω ότι του Βίκτωρα ήταν το καλύτερο αλλά μεταξύ τυφλών ο μονόφθαλμος…

      Αν ήταν στημένο, τότε γιατί δεν πήγε με απευθείας ανάθεση; Πως δεχόμαστε την ίδια διαδικασία τουλάχιστον 6 χρόνια τώρα και μόνο φέτος μας φάνηκε περίεργο; Πως όταν μπήκαμε 10αδα με τον ίδιο τρόπο με απόφαση 7 ατόμων εννοώ, ήταν όλα άψογα και λέγαμε μπράβο, ενώ τώρα βγάζουμε χωρίς αποδείξεις απόφαση ότι ήταν στημένο;

      Συμφωνώ στα εξής: δεν παρουσιάστηκε σωστά προς τα έξω, έπρεπε να πουν εξ αρχής θα ψηφίσουν από το χ έως το 12 το κοινό και με το ίδιο σύστημα 7 μέλη επιτροπής, θα βγάλουμε τον μέσο όρο και θα βγάλουμε το τοπ 3 και μετά από τα 3 πρώτα που θα βγουν θα βγάλει η επιτροπή το 1ο κρίνοντας όχι τη βαθμολογία, αλλά ποιος θα φέρει promo tour, ποιος έχει χορηγούς ποιος θα μας κοστίσει λιγότερο κτλ,

      Ήθελαν αυτόν μετά τον άλλον μετά τον παράλλο. Καλά για όλα αυτά έχουμε αποδείξεις ή πάλι συνωμοσιολογία. Και ‘γω θα πω ότι μας τον επέβαλε η ΕΕ τον Βίκτωρα για να πατώσουμε, αλλιώς θα μας έβγαζαν εκτός ΕΕ. Επίσης, θα πω ότι κάθε χρόνο ο πρόεδρος της EBU βγάζει τον κολλητό του 1ο με στημένες βαθμολογίες και όχι πραγματικές. Έχω αποδείξεις; Όχι. Η κάθε χώρα επιλέγει όπως θέλει αυτόν που θέλει. Την EBU δεν την νοιάζει πως θα επιλεγεί, αλλά ποιος με ποιο τραγούδι κτλ.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *