Eurovision 2023: Η δεύτερη πρόβα της Ιρλανδίας!

Στη συνέχεια στη σκηνή ανεβαίνουν οι Wild Youth για την Ιρλανδία με το We Are One.

Ποιοι είναι οι Wild Youth ;

Οι Wild Youth σχηματίστηκαν στο Δουβλίνο το 2016. Το συγκρότημα αποτελείται από τους David Whelan (φωνητικά/κιθάρα), Conor O’Donohoe (πλήκτρα/φωνητικά), Ed Porter (κιθάρα/φωνητικά) και Callum McAdam (ντραμς).

 Kυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους σινγκλ All Or Nothing τον Μάιο του 2017. Στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλα τραγούδια όπως Can’t Move On και Making Me Dance, τα οποία έλαβαν αρκετή αναπαραγωγή στο ιρλανδικό ραδιόφωνο. Μετά από αυτές τις κυκλοφορίες, το συγκρότημα πήγε σε περιοδεία με τους Westlife και Lewis Capaldi. Το 2019, κυκλοφόρησαν το πρώτο EP τους “The Last Goodbye”. Ακολούθησε ένα δεύτερο EP “Forever Girl” το 2021.

Η πρόβα

Σειρά έχουν οι Wild Youth με την ιδιαίτερα αστραφτερή του εμφάνιση! Βλέπουμε την ίδια glam rock χρυσή ολόσωμη φόρμα του τραγουδιστή, ενώ στο τέλος όλη η σκηνή πλυμμηρίζεται από πυροτεχνήματα!

Η ιρλανδική αποστολή είναι ιδιαίτερα χαρούμενη με το τηλεοπτικό αποτέλεσμα, καθώς το συγκρότημα έδωσε σήμερα τον καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Sarah Louise Bennett / EBU

Το απόγευμα, μετά και την ολοκλήρωση όλων των προβών θα δοθεί στην δημοσιότητα ένα βίντεο με μικρά αποσπάσματα από τα τηλεοπτικά πλάνα όλων των δεύτερων προβών!

πηγή: eurovision.tv

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Λίβερπουλ:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Πηγή: eurovision.tv

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Eurovision 2023!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *