Eurovision 2023: Η δεύτερη πρόβα της Λιθουανίας!

Προτελευταία πρόβα για σήμερα και σειρά έχει η Monika Linkytė για την Λιθουανία και το τραγούδι Stay.

Ποια είναι η Monika Linkytė;

Η Monika Linkytė, έχει διαγωνιστεί στο παρελθόν στη Eurovision ,το 2015 μαζί με τον Vaidas Baumila με το τραγούδι «This Time».

Φέτος, η τραγουδίστρια κέρδισε άλλη μια ευκαιρία μέσω του εθνικού σόου επιλογής της Λιθουανίας, Pabandom Iš Naujo!, με τη νέα της συμμετοχή Stay.

Το τραγούδι βασίζεται στην τοπική λαογραφία, με τους στίχους «Čiūto Tūto» να χρησιμοποιούνται συχνά στους λιθουανικούς λαϊκούς χορούς ως μαγικά ξόρκια.

Η μουσική ήταν μέρος της ζωής της από την παιδική της ηλικία και από τη στιγμή που έβαλε τα δάχτυλά της στα πλήκτρα του πιάνου, της έγινε σαφές ότι η μουσική θα ήταν σταθερός σύντροφος στη ζωή της.

Η πρόβα

Η Monika Linkytė είναι σαγηνευτική και η φωνή της μαζί με αυτές των φωνητικών, δένουν υπέροχα μεταξύ τους. Υπάρχει μια αλλαγή στο ντύσιμο της Monika Linkytė – σήμερα φοράει ένα πορτοκαλί στράπλες μίνι φόρεμα με ασορτί πλατφόρμες, ενώ οι κοπέλες στα φωνητικά φορούν μαύρα ρούχα.

 

Sarah Louise Bennett / EBU

 

Sarah Louise Bennett / EBU

Το απόγευμα, μετά και την ολοκλήρωση όλων των προβών θα δοθεί στην δημοσιότητα ένα βίντεο με μικρά αποσπάσματα από τα τηλεοπτικά πλάνα όλων των δεύτερων προβών!

 Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Λιθουανίας στην Eurovision 2023!

Πηγή: eurovision.tv


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Λίβερπουλ:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *