Eurovision 2023: Η δεύτερη πρόβα της Τσεχίας!

Στην M&S Bank Arena του Λίβερπουλ βρίσκονται οι Vesna για την δεύτερη πρόβα τους όπου θα εκπροσωπήσουν την Τσεχία με το τραγούδι “My Sister’s Crown”.

Ποιες είναι οι Vesna;

Οι Vesna είναι ένα φολκ συγκρότημα με έδρα την Τσεχία, που αυτή τη στιγμή αποτελείται από έξι μέλη (Patricie Fuxová, Bára Šůstková, Olesya Ochepovská, Markéta Vedralová, Tereza Čepková, Tanita Yankovová).

Το 2016, η frontwoman του συγκροτήματος Patricie Fuxová ήθελε να δημιουργήσει ένα αποκλειστικά γυναικείο συγκρότημα που θα γιόρταζε τη θηλυκότητα και τη σλαβική αδελφότητα.

Το 2018, το συγκρότημα κυκλοφορήσε το πρώτο τους στούντιο άλμπουμ, Pátá bohyně. Το άλμπουμ κέρδισε το βραβείο Discovery of the Year στο τσέχικο μουσικό σόου Ceny Anděl 2018. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, το συγκρότημα άρχισε να δουλεύει για ένα δεύτερο στούντιο άλμπουμ, το Anima

Στις 16 Ιανουαρίου 2023, το συγκρότημα αποκαλύφθηκε ως ένας από τους έξι διαγωνιζόμενους στο ESCZ 2023, την εθνική επιλογή της Τσεχίας για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023. Όταν ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας στις 7 Φεβρουαρίου 2023, το συγκρότημα είχε κερδίσει 10.584 ψήφους, κερδίζοντας με διαφορά 6.367 ψήφων, και έτσι έγινε ο εκπρόσωπος της Τσεχίας για τον διαγωνισμό.

Η πρόβα

Το τραγούδι πραγματικά ακούγεται καταπληκτικά μέσα στην αρένα του Λίβερπουλ.

Οι Vesna φορανε ολες ασορτί ροζ παντελόνια και μπλουζες με διαφορετικά μοτίβα, ενώ στη δεύτερη πρόβα έχουν αλλάξει τα μαλλία τους, τα οποία έγιναν μακρύτερα και βαρύτερα.

Czechia Second Rehearsal 1

Sarah Louise Bennett / EBU

Τα έξι μέλη του συγκροτματος εκτελούν μια ωραία χορογραφία και είναι όλα πραγματικά πολύ καλά συνδυασμένα.

Czechia Second Rehearsal 2

Sarah Louise Bennett / EBU

Το απόγευμα, μετά και την ολοκλήρωση όλων των προβών θα δοθεί στην δημοσιότητα ένα βίντεο με μικρά αποσπάσματα από τα τηλεοπτικά πλάνα όλων των δεύτερων προβών!

https://www.youtube.com/watch?v=XASeTePlkQw


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Λίβερπουλ:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Eurovision 2023!

Πηγή: eurovision.tv

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *