Eurovision 2023: Η δεύτερη πρόβα του Αγίου Μαρίνου!

Στη σκηνή της M&S Bank Arena ανέβηκαν οι Piqued Jacks από τον Άγιο Μαρίνο για τη δεύτερή τους πρόβα!

Ποιοι είναι οι Piqued Jacks;

Δημιουργήθηκαν το 2006 στο Μπουτζάνο της Ιταλίας. Σήμερα το συγκρότημα αποτελείται από τους Andrea “E-King” Lazzeretti (φωνητικά, πλήκτρα), Francesco “littleladle” Bini (μπάσο, δεύτερα φωνητικά), Tommaso “HolyHargot” Oliveri (ντραμς) και Marco “Majic-o” Sgaramella (κιθάρα, δεύτερα φωνητικά). Έχουν στο ενεργητικό τους εκατοντάδες live εμφανίσεις, 4 studio δίσκους, 3 EPs και περισσότερα από 15 singles. Η μουσική τους έχει alternative-rock και indie-rock ταυτότητα ενώ όνειρό τους είναι να συνεργαστούν με τον Sting.

Φτάνουν στο Liverpool ως νικητές του μουσικού φεστιβάλ και εθνικού τελικού του Αγίου Μαρίνου, Una Voce per San Marino 2023. Το “Like an Animal” είναι ένα pop-rock κομμάτι.

Η πρόβα

Με κυρίαρχα για ακόμα μία φορά το μαύρο και το κόκκινο χρώμα καθ’όλη την διάρκεια της εμφάνισης, οι Piqued Jacks έδωσαν ακόμα μία άρτια ερμηνεία σκηνή της M&S Bank Arena. Μια διασκεδαστική παρουσία που θυμίζει μια συνηθισμένη έξοδο Παρασκευής τα vibes της οποίας θα ζήσουμε την βραδιά του διαγωνισμού.

Chloe Hashemi / EBU

Chloe Hashemi / EBU

Sarah Louise Bennett / EBU

Το απόγευμα, μετά και την ολοκλήρωση όλων των προβών θα δοθεί στην δημοσιότητα ένα βίντεο με μικρά αποσπάσματα από τα τηλεοπτικά πλάνα όλων των δεύτερων προβών!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Πηγή: eurovision.tv
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *