Eurovision 2023: Η δεύτερη πρόβα του Βελγίου!

Ακολουθεί το Βέλγιο με τον Gustaph και το τραγούδι Because of You.

Ποιος είναι ο Gustaph;

42 ετών είναι ο Gustaph, με μουσικές σπουδές που ελάχιστοι έχουν πραγματοποιήσει. Έχει εμπειρία από τον διαγωνισμό, αφού ήταν στα φωνητικά τόσο το 2018 με την Senek, όσο και το 2021 με τους Hooverphonic. Είναι ενεργός στην δισκογραφία από το 2000, ενώ παράλληλα είναι και καθηγητής φωνητικής.

Ο Gustaph ήταν μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στους εθνικούς τελικούς της σεζόν, αφού ήταν κυριολεκτικά ένα από τα μεγαλύτερα outsider στο Eurosong του Βελγίου. Δεν κέρδισε ούτε το televoting (ήταν δεύτερος), ούτε την κριτική επιτροπή (ήταν τρίτος). Στην συνδυαστική όμως βαθμολογία ήταν για 1 βαθμό μπροστά από το μεγάλο φαβορί τους Starlings και έτσι κατάφερε να βρεθεί σήμερα στο Λίβερπουλ.

Αν και πολλοί προεξοφλούσαν τον αποκλεισμό του Gustaph στον ημιτελικό, οι αψεγάδιαστες live εμφανίσεις του στα pre parties του έδωσαν πολλούς πόντους και έτσι σήμερα βρίσκεται στην όγδοη θέση των στοιχημάτων για πρόκριση.

Η πρόβα

Ο Gustaph από το Βέλγιο επιστρέφει στη σκηνή και η υπέροχη ροζ και λευκή του στολή από την πρώτη πρόβα παραμένει αναλλοίωτη. Αν όλοι κρατήσουν τα ρούχα τους από σήμερα, το πρώτο μισό του δεύτερου Ημιτελικού θα είναι ΠΟΛΥ ροζ.

Είναι ένα καθαρά ποπ κομμάτι, γεμάτο αγάπη για τους ανθρώπους που δεν μας απογοήτευσαν ποτέ, με τις καλές καλές και κακές στιγμές τους. Ο Gustaph έχει τη δική του σκάλα, τρεις τραγουδιστές και ένα σκηνικό LED με vogueing, drag queens και όλους τους ανθρώπους που κάνουν τον κόσμο του Gustaph καλύτερο. Ανυπομονούμε να δούμε το πλήθος να τρελαθεί για αυτό την επόμενη Πέμπτη.

Sarah Louise Bennett / EBU

Sarah Louise Bennett / EBU

Το απόγευμα, μετά και την ολοκλήρωση όλων των προβών θα δοθεί στην δημοσιότητα ένα βίντεο με μικρά αποσπάσματα από τα τηλεοπτικά πλάνα όλων των δεύτερων προβών!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Βελγίου στην Eurovision 2023!

Πηγή: eurovision.tv


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Λίβερπουλ:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *