Eurovision 2023: Η πρώτη πρόβα της Γαλλίας!

Η επόμενη από τις Big 6 χώρες για να ανέβει στη σκηνή της Eurovision είναι η Γαλλία με την La Zarra και το Évidemment.

Ποια είναι η La Zarra ;

Η Fatima Zahra Hafdi, πιο γνωστή ως La Zarra, γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά από γονείς μαροκινής καταγωγής. Κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας, έζησε μεταξύ του Μόντρεαλ και του Λονγκέιλ, μιας πόλης στην άλλη πλευρά του ποταμού Saint Lawrence.

Το 2016, η La Zarra κυκλοφόρησε το ντεμπούτο της single Printemps blanc, μια συνεργασία με τον Γάλλο ράπερ Niro. Το 2021 έγινε γνωστή με την κυκλοφορία του Tu t’en iras. Το σινγκλ έλαβε έντονο airplay απο το γαλλικό ραδιόφωνο και πιστοποιήθηκε ως πλατινένιο. Αργότερα το ίδιο έτος, ήταν υποψήφια στα NRJ Awards. Έκλεισε τη χρονιά με την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ της Traîtrise.

Η πρόβα

H La Zarra φοράει ένα εφαρμοστό φόρεμα φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από μαύρες και κόκκινες πούλιες. Είναι πάνω σε μια κινούμενη κολόνα πέντε μέτρα από το έδαφος, η οποία είναι από αστραφτερό μαύρο ύφασμα μέχρι το πάτωμα. Το ύφασμα εξαφανίζεται για να αποκαλύψει μια στήλη με πλακάκια καθρέφτη, η γαλλική σημαία φαίνεται στον τοίχο LED στο τέλος.

Corinne Cumming / EBU

Sarah Louise Bennett / EBU

Παρακάτω δείτε αποσπάσματα από τη πρόβα της Γαλλίας:

@eurovision Ooh la la La Zarra = ART 🇫🇷 #Eurovision2023 #Eurovision @La Zarra ♬ original sound – Eurovision

Η δεύτερη πρόβα της Γαλλίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6/5 οπότε θα έχουμε και καλύτερη εικόνα για όσα θα δούμε από την La Zarra στην σκηνή του διαγωνισμού.

Πηγή: eurovision.tv

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *