Eurovision 2023: Η πρώτη πρόβα της Ελλάδας!

Ήρθε η ώρα για την Ελλάδα και τον νεαρό και ταλαντούχο Victor να πραγματοποιήσει την πρώτη του τεχνική πρόβα στην σκηνή του Λίβερπουλ!

Ποιος είναι ο Victor Vernicos;

Victor Vernicos είναι ο φετινός εκπρόσωπος της Ελλάδος στην Eurovision 2023,  με το τραγούδι του με τίτλο “What They Say”,  αποτελεί τον νεαρότερο εκπρόσωπο της χώρας μας στον διαγωνισμό αλλά και τον νεαρότερο εκπρόσωπο του φετινού διαγωνισμού. Ο Βίκτωρ Βερνίκος είναι μια πρόταση της PANIK Records. Όπως ανέφερε το θέμα της συμμετοχής του είναι το ανθρώπινο άγχος, ενώ τη μουσική και τους στίχους έχει υπογράψει ο ίδιος!

Ο Βίκτωρ ασχολείται με τη μουσική από 4 ετών. Έχει κάνει μαθήματα φωνητικής και κιθάρας, ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια μουσικής τεχνολογίας. Το 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι στο οποίο έγραψε μουσική, στίχους αλλά και την παραγωγή του. Αυτή την περίοδο κάνει μαθήματα φωνητικής και ερμηνείας με τη Νίνα Λοτσάρη.

Ο φετινός μας εκπρόσωπος προέρχεται από μια πολύ μουσική οικογένεια, με Ελληνίδα μητέρα που παίζει πιάνο και Δανό πατέρα που παίζει τρομπέτα, ο ίδιος ο Βίκτορ είναι περήφανος τόσο για την ελληνική όσο και για τη σκανδιναβική κληρονομιά του.

Η πρόβα

Αν ο Victor είναι νευρικός για την εμφάνιση του σε μια τόσο τεράστια αρένα σε τόσο νεαρή ηλικία, αυτό σίγουρα δεν φαίνεται σε αυτή την πρώτη πρόβα! Δίνει σε αυτό τόσο φωνητική δύναμη όσο και εξαιρετική ενέργεια επί σκηνής, με την υποστήριξη πολλών γιγάντιων Victors στον τοίχο των LED. Οι χαρακτηριστικές χορευτικές του κινήσεις θα κάνουν την αρένα να πηδήξει την επόμενη Πέμπτη – ο Ed Sheeran είναι μια από τις μουσικές του επιρροές και σίγουρα μπορείτε να νιώσετε την ατμόσφαιρα Sheeran στο “What They Say”. Μια σίγουρη και ανεβαστική εμφάνιση και η ελληνική αποστολή θα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενη με αυτό.

Όσον αφορά τα κοστούμια, είναι το ίδιο σορτς και σακάκι σε μπεζ αποχρώσεις όπως ο Ρουμάνος Theodor στην χθεσινή πρόβα!

Στο τελευταίο run των πρώτων προβών προστίθενται και καπνός, μάλλον με την μορφή πυροτεχνημάτων και ο Βίκτωρ φαίνεται να δίνει τον καλύτερο του εαυτό!

Sarah Louise Bennett_EBU

Sarah Louise Bennett_EBU

Sarah Louise Bennett_EBU

Sarah Louise Bennett_EBU

Η Ελλάδα με τον Victor Vernicos και το What They Say, διαγωνίζεται στον 2ο ημιτελικό της 11ης Μαΐου, με σειρά εμφάνισης 8. H δεύτερη πρόβα της χώρας μας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5/5 στις 13:20 ώρα Ελλάδος.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα απόσπασμα από την πρώτη πρόβα της Ελλάδας:

https://www.tiktok.com/@eurovision/video/7228577350680677659

Πηγή: eurovision.tv

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2023!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

 

112 ΣΧΟΛΙΑ
      • ...
        ... says:

        Κούκλος είναι έτσι κι αλλιώς ο Βίκτορ δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Εγώ εξέφρασα την γνώμη μου και στο κάτω κάτω μου είναι αν εσάς σας αρέσει πολύ καλά κάνετε. Μακάρι να είμαι και ο μόνος που να μην μου αρέσει το σορτσάκι και στο κοινό να αρέσει και το ενδυματολογικό αλλά και η σκηνική παρουσία

        Απάντηση
          • ...
            ... says:

            Δεν πειράζει σε καταλαβαίνω και ευχαριστώ που το παραδέχτηκες και δεν φερθηκες εγωιστικά σαν κάποιους άλλους

        • Ιωαννα
          Ιωαννα says:

          Ρε παιδιά μια χαρά είναι και μπορεί τώρα να φαίνεται περίεργο το χρώμα αλλά με τα φώτα και την σκηνοθεσία θα τα αναδείξει

          Απάντηση
          • Συμφωνώ
            Συμφωνώ says:

            Και εμένα μια χαρά μου φαίνεται απλά στον κόσμο αρέσει να κοροϊδεύει. Δεν λέω για το συγκεκριμένο άτομο στο σχόλιο αλλά γενικά. Τέλος πάντων νταξει το αουτφιτ δεν άρεσε αλλα η σκηνική παρουσία φαίνεται στα μάτια μου πολύ καλή, ατμοσφαιρική και πολύ σημαντικό ότι παρότι είναι μόνος γεμίζει την σκηνή.

        • Σορρυ ήμουν απότομη
          Σορρυ ήμουν απότομη says:

          σου απαντάω εδώ γιατί στο τελευταίο σου σχόλιο δεν μπορώ 🙂 μακάρι όλοι να εξέφραζαν την αρνητική τους γνώμη όπως εσυ, κανένα θέμα δεν θα υπήρχε 🙂 καλή συνέχεια <3

          Απάντηση
  1. Lollipop
    Lollipop says:

    Βίκτωρας σε οθόνες led ακουω… Μακάρι πραγματικα να μην είναι κιτς σαν την Γερμανία με τις Sisters
    Αναμένουμε για το τικ τοκ

    Απάντηση
  2. gogos
    gogos says:

    Από αυτά που διάβασα κρατώ στα θετικά, για την ενέργεια του!
    Καλή επιτυχία και μακάρι να τον δούμε στον τελικό!

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αρχικά γιατί τον έντυσαν πρόσκοπο;
    Δεύτερον η ιδέα με τον Victor στα γραφικά τετριμμένη και οριακά cringe, αν και δεν ξέρω πως θα γράφει τηλεοπτικά.
    Απορώ πραγματικά αν θα καταφέρει να περάσει το μήνυμα των στίχων. Ας περιμένουμε και την 2η πρόβα να δούμε πως θα γράφει και σε τηλεοπτική κάλυψη αλλά γενικά από τις περιγραφές δεν πείθει…
    Η Ελλάδα φαίνεται ότι φλερτάρει με τον 3ο αποκλεισμό ή στην καλύτερη με μια πολύ χαμηλή θέση.
    Δεν πειράζει μυαλό και αλλαγές πολλές αλλαγές για άλλες χρονιές.
    Καλή επιτυχία, την χρειαζόμαστε…

    Απάντηση
    • ΠΕΣ ΤΑ
      ΠΕΣ ΤΑ says:

      Πες τα χρυσοστομε που είπα για το σορτσάκι και πήγαν να με φάνε οι άλλοι! Και είπα να σχολιάσω μόνο αυτό για να μην φαίνομαι κακός! Τον Βίκτορ τον έχω υποστηρίξει αφάνταστα και με σχόλια στο γιουτιουμπ αλλά και εδώ και εννοείται πως ο Βίκτορ δεν φταίει σε τίποτα και δεν θα έκανα αρνητικά σχόλια για αυτόν. Ο Ρήγος και ο στυλιστας φταίνε. Τέλος πάντων ας μην μιλάω τόσο πολύ μιας και μπορεί να είναι πολύ καλύτερο από όσο φανταζόμαστε αλλά για το σορτσάκι δεν αλλάζω γνώμη

      Απάντηση
  4. Kyr
    Kyr says:

    Το ενδυματολογικό o.k., θα προτιμούσα κάτι πιο “μη καλοκαιρινό”, αν και μάλλον θα ταιριάξει κάπως με τα ελληνικά καλοκαιρινά χρώματα που είπαν ότι θα έχει στο τέλος… Τώρα αν οι “γιγάντιοι Victors” δεν ήταν στο background αλλά υπό τη μορφή ολογραμμάτων επί σκηνής, με τα οποία θα αλληλεπιδρούσε συναισθηματικά, μέσω των στίχων, πιτσιρικάς, αυτό θα ήταν μια ωραία εικόνα που θα έδινε, κατ’ εμέ πολλούς ποντους! Αυτό που θα παρουσιάσουν έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν και δεν βοήθησε τους συμμετέχοντες να ξεχωρίσουν, αντιθέτως οι περισσότεροι αποκλείστηκαν… Αλλά δεν θέλω να το γκαντέμιασα περαιτέρω. Στα συν η ενέργεια, η καλή φωνητική απόδοση και αναμένουμε το μικρό βίντεο και περισσότερο τη δεύτερη πρόβα φυσικά. Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  5. Σπύρος
    Σπύρος says:

    Καλό ακούγεται.Φοβάμαι όμως για αυτο που λέει ότι θα είναι πίσω στην οθόνη.Πλιζ Οχι σαν την Ρουμανία εχθές που έκλαψα από τα γέλια.Επισης ούτε Γερμανία 2019 και Κροατια φέτος.Ας δούμε όμως τις φωτογραφίες και την πρόβα πρώτα..

    Απάντηση
      • Tina
        Tina says:

        Το μόνο που θα σχολιάσω είναι ότι το τραγούδι αυτό είναι επιλογή της καλλιτεχνικής επιτροπής της ΕΡΤ που του έδωσε γενναία βαθμολογία και όχι της επιτροπής κοινού που η γνώμη της δεν ελήφθη υπόψη άρα το οποίο αποτέλεσμα θετικό η αρνητικό το χρεώνεται η εν λόγω επιτροπή . Του χρόνου ελπίζω η ψήφος να είναι μόνο από το κοινό για να αποφεύγονται οι κακοτοπιες.

        Απάντηση
          • Tina
            Tina says:

            Το κατάλαβα ότι έκανες πλάκα απλά μου έδωσες την αφορμή για τελευταία φορά γιατί και εγώ
            κουράστηκα να αναφέρω τα ίδια ότι το what the say είναι αποκλειστικά επιλογή της ΕΡΤ.

        • Ξανα μανα
          Ξανα μανα says:

          Μην αρχίζουμε τα ίδια, 2ος βγήκε στο κοινό όχι 22ος. Νικητές στην Eurovision έχουν έρθει 2οι-3οι στο κοινό και κέρδισαν. Δεν σημαίνει ότι βγήκε ο νικητής αποκλειστικά από επιτροπές.

          Απάντηση
      • Λες και εσεισ ειστε καλυτεροι
        Λες και εσεισ ειστε καλυτεροι says:

        Καταλαβα τον σαρκασμο αλλα περα απο την πλακα σε οτι εχει πει η Τινα δικιο εχει.Δεν κανω καμια επιθεση και μολισ ειδα το σχολιο αρχισα να γελαω κι ολας….

        Απάντηση
        • Οποίος δεν κράζει καλός είναι
          Οποίος δεν κράζει καλός είναι says:

          Εννοείται ότι τα γράφω σαρκαστικά. Η ΕΡΤ έχει ευθύνη είτε τα πάμε καλά είτε όχι, ως εναν βαθμο, ισχύει.

          Απάντηση
  6. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Από τις περιγραφές όχι μόνο δεν πείθει αλλά θεωρώ οτι θυμίζει συμμετοχές που αποκλείστηκαν…ο βικτορας σε οθόνες λεντ… παρωχημένο και ξεπερασμένο κατά εμε

    Απάντηση
  7. Eurofan
    Eurofan says:

    Από την αρχή θεωρούσα cringe και ερασιτεχνικό το τραγούδι της Ελλάδας. Νομιζω οι πρόβες σιγά σιγά επιβεβαιωνουν τις αρχικές μου εκτιμήσεις. Μπορεί να πέσω και έξω, αλλά προσωπικά θεωρώ την φετινή ελληνική συμμετοχή από τις χειρότερες που έχουμε στείλει. Και δεν θεωρω δικαιολογία το νεαρό της ηλικίας, καταντά κουραστικό ντε και καλά να υποστηρίξουνμε Ελλάδα επειδή μας εκπροσωπεί ένα νέο παιδί

    Απάντηση
  8. Andi
    Andi says:

    Θερμή παράκληση στην ελληνική αποστολή να συνειδητοποιήσουν άμεσα ότι ο Victor είναι 16 και όχι 6 και να του δώσουν παντελόνι. Δεν περνάει για μικρό παιδάκι με τόσο μπάσα φωνή που έχει. Αλλά και εμφανισιακά φαίνεται μεγαλύτερος αλλά και αρκετά ψηλός. Ας προσπαθήσουν να τον δείξουν σαν 16χρονο νεαρό που είναι.

    Απάντηση
  9. PAMEEEE
    PAMEEEE says:

    Όταν διάβασα ότι θα έχει τον Βικτωρ στην LED οθόνη αγχώθηκα γιατί προσωπικά δεν μαρεσει όταν βαζουν πρόσωπα στις οθόνες. ΑΛΛΑ από τις φωτό που βγήκαν δεν το περίμενα τοσο ωραίο. Αλήθεια με την περιγραφή του μπλογκ τρόμαξα λίγο αλλά τα LED φαίνονται πολύ ωραία και ιδίως εκεί με τα ελληνικά γράμματα <3 επίσης η σκηνή δεν φαίνεται άδεια παρά το ότι είναι μόνος. Την γεμίζει με την ενέργεια του. Πάμε πάμε παμεεεεεεεε ανυπομονώ να το δω ολο!

    Απάντηση
    • Πάλι καλά
      Πάλι καλά says:

      Αφού οι πληροφορίες βγαίνουν από οποίους να ναι και περίσυ κάτι για Καρυάτιδες είχε ακουστεί αν θυμάμαι καλά. Πάλι καλά δεν θυμίζει Greek summer 🙂

      Απάντηση
      • ...
        ... says:

        Αυτό που λες αν δεν κάνω λάθος ήταν πρωταπριλιατικο αστείο αλλά συμφωνώ πως δεν θυμίζει καθόλου ελληνικό καλοκαίρι. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως είναι και κακό…

        Απάντηση
  10. ArmpitOfEurope
    ArmpitOfEurope says:

    Σκηνικα μια μουνταδα που θυμιζει συμμετοχες Βελγιου που κοβονται. Το οτι θα εχει τον Βικτωρ πισω στην οθονη το εχουμε δει 1000 φορες, τετριμμενο και cringe οπως παντα οταν ενας καλλιτεχνης βαζει τη φατσα του στα led. Το σορτσακι που τον κανει σαν προσκοπακι/schoolboy γιατι; Αχρειαστο να τονιζουμε τοσο οτι ειναι μικρος, γιατι παει πολυ σε eurovision junior. Με ενα βαρδυ φορμοειδες παντελονι στο ιδιο χρωμα θα ηταν πολυ καλυτερο.
    Δε βλεπω πως αυτη η εμφανιση μπορει να ξεχωρισει η να μεινει στους τηλεθεατες… Παμε για αποκλεισμο και λετε οτι θελετε.
    Η μοναδικη saving grace του κομματιου, η φρεσκαδα του Βικτωρακου και το παθος που φαινεται να εχει, που δυστυχως προβλεπω οτι δεν θα ειναο αρκετα για να υπερνικησουν τη μουνταδα του κομματιου και του staging.

    Απάντηση
  11. George eurofun
    George eurofun says:

    Είμαι πολύ απογοητευμένος από τη φετινή μας συμμετοχή και οι φωτογραφίες που βλέπω δυστυχώς δε μου αλλάζουν τη γνώμη! Μακάρι να διαψευστώ από την τελική βραδιά. Κάτ εμε δεν πρέπει να περάσουμε στο τελικό για να βάλει και λίγο μυαλό η ερτ με τις αποφάσεις που παίρνει και τις διαδικασίες που ακολουθεί. Ό νοων νοείτω. Παρόλα αυτά καλή επιτυχία αν και δεν το βλέπω!

    Απάντηση
  12. Never
    Never says:

    Ενδυματολογική αστοχία που παραπέμπει σε σχολική εκδρομή..κρίμα γιατί με τόσο φρέσκο πρόσωπο θα μπορούσε να έχει γίνει σωστότερη επιλογή ρούχων..η συγκεκριμένη σειρά Dante του Καραβα έχει ωραιότερα ρούχα απ’ τα συγκεκριμένα..

    Απάντηση
  13. Γιώργος Κ.
    Γιώργος Κ. says:

    Το κειμενάκι, που δημοσιεύτηκε στο eurovision.tv, σε συνδυασμό με τις φωτογραφίες με κάνει να πιστεύω ότι θα παρουσιαστεί κάτι αξιοπρεπές και όμορφο! Η ενδυμασία του και τα γραφικά είναι μια χαρά κατά τη γνώμη μου! Ειδικά η φωτογραφία στην οποία πίσω από τον Βίκτωρα υπάρχουν τα γράμματα του ελληνικού αλφάβητου με γοήτευσε (προφανώς και αυτό είναι το ελληνικό στοιχείο, κάτι που μου είχε περάσει από το μυαλό και πριν την πρόβα αλλά φανταζόμουν ότι θα φαίνονταν ελληνικές λέξεις από πίσω, όπως “άγχος” κλπ)! Ακόμη, μου αρέσουν πολύ τα χρώματα που κυριαρχούν και η ύπαρξη καπνού που κάνει το τραγούδι ατμοσφαιρικό. Αυτό που με προβληματίζει λίγο είναι το ότι εμφανίζεται ο Βίκτωρας στο LED. Ελπίζω να υπάρχει κάποια αλληλεπίδραση με τον αληθινό Βίκτωρα ή τουλάχιστον να είναι εντυπωσιακό το οπτικό αποτέλεσμα (θα μπορούσε, για παράδειγμα, να εμφανίζεται ο μικρός από πίσω και να αλλάζει εκφράσεις -πχ τη μία στιγμή να νιώθει λύπη, την άλλη θυμό κλπ, κάτι που θα ήταν πολύ εντυπωσιακό πιστεύω). Τέλος, αν και μικρής σημασίας, ο Βίκτωρ πηγαίνει και στη μικρή σκηνή μπροστά, άρα θα υπάρξει και κάποια αλληλεπίδραση με το κοινό, το οποίο όσο να πεις είναι θετικό.

    Συμπερασματικώς, είμαι αρκετά ικανοποιημένος (αν και θα περιμένω να δω και το βίντεο στο tik tok)! Όσον αφορά την πρόκριση δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι θα προκριθούμε ή όχι, αλλά το “A confident and uplifting performance, and the Greek delegation should be very happy with that” με καθιστά αισιόδοξο. Μακάρι να προκριθούμε και να μην έχουμε ένα τόσο αρνητικό αποτέλεσμα εν τέλει!

    ΥΓ: Έσκασα στα γέλια με το “οι χαρακτηριστικές χορευτικές του κινήσεις θα κάνουν την αρένα ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ την επόμενη Πέμπτη”. No hate, καταλαβαίνω απόλυτα ότι έχετε μόνο ένα πολύ μικρό κείμενο και πρέπει να μεταφέρετε το παραμικρό από αυτό! 🙂

    Απάντηση
  14. Iro
    Iro says:

    Πόσο χολή βγάζετε όλοι εδώ μέσα ; Αντί να στηρίξετε την ελληνική συμμετοχή , να πείτε ένα καλό λόγο κάθεστε και τρώγεστε με το οτιδήποτε , κάθε χρόνο τα ίδια. Παρακολουθώ eurovision από πολύ μικρή ηλικία και φέτος ειδικά το έχετε τερματίσει. Δεν αναφέρω αν μου αρέσει το τραγούδι ή όχι αλλά κυριολεκτικά το μίσος που έχει λάβει ο Βίκτωρας , τα άσχημα σχόλια κτλ , δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Ευχήθειτε του καλή επιτυχία και μην τσατίζεστε για ένα διαγωνισμό που κατά κύριο λόγο είναι στημένος!

    Απάντηση
    • Π.Λ.
      Π.Λ. says:

      Συγνώμη αλλά τώρα βγάζεις χολή εσύ και στους φανς και στο διαγωνισμο με το να τον λες στημένο (και τον βλέπεις και από μικρή ηλικία κιόλας). Δε λέω ότι εδώ μέσα πολλοί λάθος κράζουν το Βίκτωρ αλλά δεν υπάρχει τίποτα κακό με το να είναι κανείς ρεαλιστής και να αναγνωρίζει πότε κάτι είναι κακό και ας τον εκπροσωπεί (όπως εδώ που ο Βίκτωρ εκπροσωπεί την Ελλάδα). Δεν είναι καλό το αποτέλεσμα και θα πάει να αποκλειστεί, δεν υπάρχει λόγος να στηρίζει κανείς κάτι τυφλά και ας βλέπει γκρεμό – εκεί απλά πας γυρεύοντας. Ίσα ίσα αυτό το feedback ίσως βοηθήσει να επιστρέψουμε καλύτεροι του χρόνου

      Απάντηση
      • Greco London
        Greco London says:

        Βρε καλό μου τι λες; Σε πιο σάιτ βρίσκεσαι εδώ και μήνες; Καταλαβαίνεις πολύ καλά τι λέει; Αναφέρεται στην απύθμενη τοξικότητα, επαναλαμβανόμενη κακοτροπη αγενια πολλών «Τίνων» προς ένα ταλαντούχο παιδί που βγάζει προς τα έξω μόνο φως..
        Αυτοί που επιβραβεύουν την προσπάθεια του Βικτωρα δε βγάζουν χολή..
        Για τα ρούχα και την εμφάνιση είναι καθαρά θέμα γούστου αλλά δε δέχομαι πως αυτή είναι η χειρότερη υποψηφιότητα που στείλαμε όπως λενε κάποιοι κακεντρεχείς.. Το τραγούδι είναι καλό και ο Βίκτωρας φοβερός παικταράς και ΝΑΙ ΕΙΝΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ!!!

        Απάντηση
        • Τina
          Τina says:

          Καλό είναι να μην εθελοτυφλουμε είναι ένα αδιάφορο τραγούδι που προσπαθεί να πείσει με την σκηνική του παρουσία αλλά προς το παρόν μετά τη δημοσιοποίηση ενός μικρού αποσπάσματος από την πρόβα παραμένει στην 9η θέση του ημιτελικού και στην γενική κατάταξη δεν λέει να ξεκολλήσει από την 31η θέση

          Απάντηση
    • f
      f says:

      εισαι με τα καλα σ κοπελα μ> ολοι εδω μεσα τον ρηγο κραζουμε για τα λεντς και τον ενδυματολογο π ετου εδωσε σορτσακι. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εγραψε ΤΙΠΟΤΑ μισητο προς τον βικτωρα ελαχιστοι τον εχουν αναφεροι και οσοι τον ανεφεραν ειπαν πως εχει πολυ καλη ενεργεια και παθος

      Απάντηση
  15. dinle
    dinle says:

    Τι λύσσα είναι αυτή να ράβουν ρούχα στους τραγουδιστές λες κ είναι να πάνε σε επιδείξεις σχολείου, βλέπε Σαρμπέλ, Βίκτωρα εδώ και αλλά- για να στήνουν παράγκα με σχεδιαστες; Καθόλου δε μου αρέσει το ρούχο, συμφωνώ ότι είναι σαν πρόσκοπος, ας φόρουσε ένα τζιν κ μια μπλούζα. Και η γενικότερη σκηνή μάπα, παρόλο που το τραγούδι κ ο Β είναι ωραία.

    Απάντηση
  16. Christos
    Christos says:

    Τα ρουχα του δε με αρεσουν ιδιαίτερα αλλα δεν με ενοχλουν και τοσο. Νεο παιδι, εφηβος, νεα γενια νεο στυλ το δεχομαι. Αλλα οι φωτογραφίες του πισω παιδια ειναι τερμα cringe. Η μονη συμμετοχή που θυμαμαι να τα πηγε καλα ηταν νομιζω της Αυστριας το 2018, που εμφανιζοταν που και που ο τραγουδιστής σε καποιες ακυρες φασεις. Ολο το σκηνικο ηταν παλι παρα πολυ cringe και τα πηγε καλα μονο λογω επιτροπων. Πραγματικά η ιδεα να εμφανιζοταν σαν ολογράμματα και η αλληλεπιδραση τους με τον Βικτωρ που ειπε καποιος με φαινεται πιο λογικη. Πω δεν ξερω. Να ειμαι στη σκηνη και να εμφανιζεται το πρόσωπό μου στις οθονες λες και ειμαι κανενας μεγαλος σταρ, η Μαντόνα. Δε ξερω, πολυ κακο.

    Απάντηση
    • f
      f says:

      ε ναι καταπληκτικο το στειτζινγκ με τα βιντεακαι του βικτωρ τραβηγμενα απο το σαμσουνγκ του ρηγου και εναν γαλαξια με κατι γραμματα για φοντο. Καταπληκτικο πραγματικα ομως

      Απάντηση
  17. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ο Ρήγος για άλλη μια χρονιά ακατάλληλος. Πόσο κριντζ τα γραφικά με τον Βίκτωρα….
    Κατά τα άλλα κάποια λέγατε για τον Φωκά και να δίνουμε χώρο και σε άλλους… Δώσαμε φέτος σε πολλούς!
    Ο Βίκτωρας προσπαθεί πολύ και είναι εξαιρετικός σε ένα αδιάφορο τραγούδι με κάκιστο staging και ρούχα.
    Νομίζω ο 3ος αποκλεισμός πλησιάζει.
    Μακάρι να διαψευστω.

    Απάντηση
    • dinle
      dinle says:

      Συμφωνώ πως αυτό που φαίνεται να έχει κάνει ο Ρήγος δεν είναι καλό, δε συμφωνώ πως αυτό σημαίνει ότι πρέπει η Ελλάδα πίσω στον Φωκά. Εκτός του ότι προσωπικά δε μου αρέσει η αισθητική του, θεωρώ ανήθικο κρατικά λεφτά να πηγαίνουν στα ίδια άτομα συνέχεια, και επίσης ο Φωκάς ήταν πίσω κι από συμμέτοχες που δεν πήγαν καλά (Ντέμι), και το ανάποδο (πχ Καλομοίρα, Κοζά Μόστρα).

      Απάντηση
      • Δημητρης
        Δημητρης says:

        Παρ’όλα αυτά μην εστιάζουμε στην εξαίρεση. Ο Φωκάς τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες έχει δώσει εξαιρετικές σκηνικές παρουσίες και όσο και να μην αρέσουν σίγουρα εμπνευσμένες και ποτέ πρόχειρες. Η μοναδική ανάμειξη του με Ελληνική συμμετοχή που δεν πήγε καλά είτε η Demy. Επίσης, δόθηκαν χρήματα και είδαμε επι σκηνής props, μια άποψη, ξανά λέω είτε αρέσει είτε όχι, και όχι κεφάλια και πρόσωπα του τραγουδιστή. Έπιαναν τόπο τουλάχιστον και οι Έλληνες fans χαιρόμασταν διαγωνισμό και ψηφοφορία…

        Απάντηση
    • Γ.Μ
      Γ.Μ says:

      Δε περιμέναμε και κάτι καλύτερο απ το Ρήγο. Μας έχει δώσει κάκιστα δείγματα στο παρελθόν (βλεπε αφροντιζιακ που οι χορευτές χτυπιόντουσαν σαν απροσάρμοστα). Φιλάκια φέτος γιατι τον τελικό δε θα τον δούμε. Ας βάλουμε μυαλό για του χρόνου

      Απάντηση
  18. Σπύρος
    Σπύρος says:

    Βγήκε το κλιπακι στο τικ τοκ….Κιτς,κριντζ.Άντε όπως είπε και ο Π.Λ παραπάνω άντε και του χρόνου.Για να είμαστε αντικειμενικοί δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει.Δεν με ενδιαφέρει αν θα χαρακτηριστώ ως hater αλλά αυτη είναι η μαύρη αλήθεια.Το μονο καλό σε ολο αυτο είναι η φωνάρα του Βίκτωρα.Την οποία κατέστρεψε ο Ρηγος με το ολο staging…,

    Απάντηση
  19. Πετρος
    Πετρος says:

    ΤΟΝ ΚΛΑΙΓΑΜΕ ΤΟΝ ΚΙΤΣΟ ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ. Από τον Ιανουάριο βρωμάει το πραγμα με την όλη φάση της ΕΡΤ όσο και αν προσπαθούσαμε να το ξεχάσουμε. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ! Θέλαμε Ρηγο. Από την σκηνή της ΠΑΟΛΑ και του Οικονομόπουλου στη σκηνή της Eurovision .Έβγαινε στα κανάλια και μίλαγε για ελληνικά στοιχεία, μινιμαλισμοσ …από εκει άρχιζα να μυρίζομαι ότι ούτε ο ιδιοσ δεν ξέρει τι έχει φτιάξει. Χορευτικά από πίσω με τον Victor χωρις το τραγούδι να έχει ρυθμό σε εκείνο τη σημείο. Η απόλυτη ξεφτιλα. Ο μικρός υπέροχος φωνητικά. Δεν θα μπω στην διαδικασία να σχολιάσω τον Victor γιατί φαίνεται να το χειρίζεται ΑΨΟΓΑ. Για τους εξωγενείς παράγοντες(ΙΕΛΑ Η ΠΑΝΙΚ) φαίνεται να μην βάζει μυαλό η ΕΡΤ. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη , θα ελεγε κανεις. Κρίμα κρίμα και πάλι κρίμα

    Απάντηση
  20. C.G
    C.G says:

    Θα είναι τεράστια έκπληξη αν καταφέρει να περάσει στον τελικό και θα οφείλεται καθαρά στους συμμάχους που έχει η Ελλάδα στον δεύτερο ημιτελικό. Ό,τι πιο cringe έχει παρουσιάσει ποτέ η Ελλάδα σε σκηνική παρουσία, το μπεζ χρώμα στα ρούχα τέρμα αδιάφορο και αντιτηλεοπτικό, η ταυτόχρονη συνύπαρξη τεσσάρων-πέντε γιγαντιαίων ολόσωμων ολογραμμάτων του Βίκτωρα με τον Βίκτωρα πάνω στην σκηνή είναι το εντελώς αντίθετο του μινιμαλισμού που μας περιέγραψε ότι είναι το ζητούμενο ο Ρήγος και δημιουργεί σύγχυση στον θεατή που δεν ξέρει που να εστιάσει. Το μόνο θετικό ο Βίκτωρ ως Βίκτωρ, η φωνή του και η ενέργεια του. Τα οποία σαφώς και δεν φτάνουν. Χίλιες φορές να έβγαινε με την κιθάρα του σε ένα σκαμπό, να τραγουδούσε την ακούστικ βέρσιον κάτω από ένα προβολέα με ένα τζιν και ένα τίσερτ και δατς ιτ.

    Απάντηση
  21. Christos
    Christos says:

    Μπραβο στον Βικτωρα. Το ζει περναει καλα και φαινεται. Ενα χαλι μαυρο οι φωτο πισω του που χορευουν κιολας σε σημεια που δεν ειναι καν χορευτικο το τραγούδι. Ο Ρηγος, ουτε με την τριτη του προσπάθεια φαινεται να με κερδίζει

    Απάντηση
  22. Γιώργος
    Γιώργος says:

    Η κριντζιά του αιώνα με τα Βερνικάκια στα Led στο background. Αόριστες περιγραφικές κινήσεις που δεν αποσκοπούν πουθενά. Οι δε εκφράσεις στο πρόσωπο αμήχανες και πολύ αχανής (μιλώντας για τα Led πάντα). Το παιδί στη σκηνή μια χαρά επαγγελματίας για το νεαρό της ηλικία του και γεμάτος ενέργεια. Μέχρι εκεί. Δεν νομίζω ότι έχουμε ελπίδες. Δυστυχώς θα μας φάει η Blanka.

    Απάντηση
  23. vangelis vt
    vangelis vt says:

    To σορτσάκι με τις μπότες όπως στο βιντεο-κλιπ είναι ακριβώς το look που ήθελα από ένα νέο και ωραίο παιδί και χαίρομαι που το βλέπω. Ενδυματολογικά το μόνο που θα άλλαζα θα ήταν ένα πιο σκούρο μπλουζάκι από μέσα για να σπάει η μονοχρωμία και να ματσάρει με τις μπότες. Τα γραφικά μια χαρά φαίνονται στις φωτογραφίες και η κινησιολογία του πάνω στη σκηνή παραπέμπει και πάλι στο βίντεο-κλιπ και σίγουρα δεν είναι κάτι ψόφιο σε στιλ Τερζή.

    Τώρα το ότι οι έλληνες μπαίνουν μαζικά στα social media του διαγωνισμού και αφήνουν ορυμαγδό αρνητικών σχολίων και μάλιστα στα αγγλικά, μόνο ψυχοπαθολογία μπορώ να το χαρακτηρίσω. Για κάτι πραγματικές φόλες τύπου Ισλανδίας δεν βλέπω πουθενά να μπάινουν μέσα όλοι οι συμπατριώτες της και να τη βρίζουν…

    Απάντηση
      • gogos
        gogos says:

        Δυστυχώς έχεις δίκιο. Άλλοι κράζουν για αυτό που είδαν, άλλοι (ακόμα χειρότερα) γελάνε.
        Από τις χειρότερες αντιδράσεις που έχω δει για Ελληνική σκηνική παρουσίαση.

        Απάντηση
      • vangelis vt
        vangelis vt says:

        Kαλά και τους ξένους να παραστήσετε στα διάφορα προφίλ που φτιάχνετε, πάλι τα αγγλικά επιπέδου lower σας προδίδουν.

        Απάντηση
        • Pre-junior
          Pre-junior says:

          Ahahaha Ούτε καν lower, pre-junior, καταλαβαίνεις και τις φράση που είχε στο μυαλό στα ελληνικά και προσπάθησε να την κάνει στα αγγλικά.

          Απάντηση
        • EurovisionTales
          EurovisionTales says:

          Ναι μωρε, το λατρεψαν οι ξενοι και εμεις κανουμε ξενα προφιλ για να ριξουμε hate… Οι ψευδαισθησεις σου εχουν φτασει στο peak τους, οπως και η αισθητικη σου, αφου εισαι ο μονος που βρισκει ωραιο αυτο που βλεπει ( που βεβαια δεν πιστευω οτι το βρισκεις, αυτο κατα βαθος προερχεται απο την αποστροφη που τρεφεις για την dream team, οποτε προσπαθεις να στηριξεις την πρωτη συμμετοχη χωρις αυτους.)

          Απάντηση
          • Κι όμως κραζουν στα αγγλικά
            Κι όμως κραζουν στα αγγλικά says:

            Κακά τα ψέματα δεν είχε θετικά σχόλια γενικά λόγω των LED. Αλλά αυτό που λέει για τους Έλληνες που κράζουν στα αγγλικά ισχύει θες δεν θες

        • Greco London
          Greco London says:

          Χαχαχα πες τα… Κάθε χρόνο τα ίδια και φυσικά οι ίδιοι…
          Εγώ πολλά από τα σχόλια των ξένων που διάβασα ήταν θετικά.. Αλλά φυσικά οι Μελισουλες και οι καρα—Τινες, όπως κάθε χρόνο πηγαίνουν στα σάιτ να κράξουν..
          θέλω να δω όλοι εσείς όταν περάσει στον τελικό τι θα πείτε; Μην δαγκώσατε μόνο τη γλώσσα σας με τόση χολή..
          Α ναι μετά θα πείτε για τη θέση που θα παρει στο τελικό σωστά.. Και αν βγει στη 15αδα; Α τότε θα πείτε που βγήκαμε δυο χρονιές 10αδα.. Πάντα θα βρείτε κάτι..!!!

          Απάντηση
  24. EurovisionTales
    EurovisionTales says:

    Κριντζ, κακιστο, μουντο, προβλεψιμο. Κριμα γιατι ο Βικτωρακος ειναι εξαιρετικος, γραφει ωραια, παθιασμενος. Επιστρεψτε τον Ρηγο στο χρονοντουλαπο

    Απάντηση
  25. VICTOR O ΑΨΟΓΟΣ
    VICTOR O ΑΨΟΓΟΣ says:

    ΒΙΚΤΩΡ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΧΕΙ <3 τι να τα κάνει τα LED, δεν τα χρειάζεται. Άμα δεν υπήρχαν οι φιγούρες στα LED θα ήταν άψογο. Και αυτό με το ελληνικό αλφάβητο είναι πολύ όμορφο και το σημείο με τους καπνούς. Κανένα αρνητικό σχόλιο προς τον Βίκτωρ δεν μπορεί να κάνει κανένας γιατί είναι άψογος. Στο σημείο που βγαίνουν οι φιγούρες να σβήσουν την οθόνη LED προτείνω χαχαχ. Αγαπάμε και στηρίζουμε Βίκτωρ <3

    Απάντηση
  26. Angelos-Philip M.
    Angelos-Philip M. says:

    ….”Exekinisa na pao sto mikro mou to xorio”….thymizei i parousiasi tou Viktor,proskopaki me “la la la”tragoudaki
    kai frikto mousiko HXO!Osoi oneirevontai Teliko…zha meinoun me to Oneiro!
    Ti Tragodia !

    Απάντηση
  27. gogos
    gogos says:

    Εύχομαι (αλήθεια) τα τηλεοπτικά πλάνα να είναι πολύ καλά για να έχουμε κάποιες ελπίδες πρόκρισης.

    Άφησε ο Ρήγος κυριολεκτικά και μεταφορικά μόνο του τον Βίκτωρα επι σκηνής. Ακόμα το eurovision.tv που δίνει τις πληροφορίες για την παρουσίαση της κάθε συμμετοχής, απλά αρκέστηκε να μας πει για “την υποστήριξη πολλών γιγάντιων Victors στον τοίχο των LED, για το πηδηματάκι και την ενέργεια του Βίκτωρα.
    Μπράβο κ.Ρήγο για την έμπνευση σας…?
    Η ΕΡΤ υποτίθεται που θα αξιολογούσε ΚΑΙ το κονσεπτ της κάθε συμμετοχής, μόλις άκουσε δηλαδή για γιγάντιους Victors στον τοίχο των LED και για το πηδηματάκι ενθουσιάστηκε;;;

    Στον Βίκτωρα αναγνωρίζω τη φωνή, την προσπάθεια και την ενέργεια του!

    Παρόλα αυτά τα αρνητικά θα ήθελα να κάνει την έκπληξη ο πιτσιρικάς και να περάσει τελικό!!

    Υ.Γ
    Στο παραπάνω σχόλιο μου ήθελα να είμαι εγκρατής, ΑΛΛΑ έχοντας δει πλεον και το βίντεο, δεν άντεξα…

    Απάντηση
    • EuKat23
      EuKat23 says:

      Το πρόβλημα δεν είναι όταν είναι μόνος στην σκηνή. Το πρόβλημα είναι οι φιγούρες LED νομίζω. Όλα τα άλλα πλάνα που δεν έχουν τις φιγούρες είναι πολύ όμορφα και ατμοσφαιρικά. Μακάρι να τον έβγαζαν στην σκηνή μόνο χωρίς τις φιγούρες, τίποτα δεν χρειάζεται με τέτοιο stage presence που φάνηκε από τα λίγα κλιπ να έχει. ΜΑΚΑΡΙ να περάσουμε γιατί το αξίζει ο ίδιος 🙂

      Απάντηση
  28. dinle
    dinle says:

    Όπως κάθε χρόνο έχουμε πάλι την συζήτηση για το εάν οι Έλληνες πρέπει να υποστηρίζουν τυφλά την ελληνική συμμετοχή.

    Εγώ προσωπικά πλέον θέλω να πηγαίνουν καλά χώρες ανάλογα με το τραγούδι, όχι με το που έτυχε να γεννηθώ. Κατανοώ όμως πως πολλοί θέλουν να πηγαίνουν καλά οι συμμετοχές της χώρας τους, πάντα. Αυτό που δε κατανοώ είναι που κάποιοι θεωρούν πως όλοι οι ‘Ελληνες πρέπει να υποστηρίζουν τυφλά την επιλογή της Ελλάδας, λες και είμαστε στην Β Κορέα. Κάλλιστα μπορεί κάποιος να θέλει να πάει καλά Ο Βίκτωρας, η Τερζη, η Στεφάνια, και την ίδια στιγμή να κριτικάρει την εμφάνιση τους κ να φοβάται οτι δε θα πάει καλά. Συνέλθετε, ορφανά του Κιμ Γιονγκ Ουν.

    Απάντηση
    • Eurofan
      Eurofan says:

      Συμφωνώ απόλυτα! Προσωπικά, δεν αντέχω το τραγούδι, γιατί να υποστηρίξω Ελλάδα. Επίσης, όλοι λένε πόσο εκπληκτικός είναι ο Βίκτωρας κλπ, αλλά δεν μου αρέσει ούτε αυτός, η προφορά του συγκεκριμένα καθόλου …… τη θεωρώ λίγο δήθεν.

      Απάντηση
    • Eurofun
      Eurofun says:

      Όσοι λένε ότι πρέπει να υποστηρίζεις τυφλά δεν είναι σωστοί. Αυτοί που κάνουν hate ενοχλούν συνήθως, όχι αυτοί που εκφράζουν σαν άνθρωποι την γνώμη τους. Δεν είναι κακό να μην σ’αρέσει κάτι, κακό είναι να εκφράζεσαι με μίσος. Ελπίζω να συμφωνούμε σε αυτό. Άμα δεν έχεις κάτι καλό να πεις γιατί να γράψεις κακία; Γενικά μιλάω δεν αναφέρομαι σε εσένα.

      Απάντηση
    • Greco London
      Greco London says:

      Θα συμφωνήσω μαζί σου πως δημοκρατικά όλοι θα πρέπει να έχουμε άποψη και όλοι έχουμε διαφορετικά γούστα και άποψη.. Αλλά αν εσυ θεωρείς πως αυτό το νεαρό παιδί δε δέχτηκε ενα απίστευτο hate, bulling, αρχικά λόγω της ΕΡΤ, μετά λόγω της Γερμανίδας, μετά λόγω το ότι οι γονείς του έχουν φράγκα, μετά μετά μετά μετά και σε κάθε άρθρο σε κάθε φράση να τον φτυαρίζουν πατοκορφα.. Αν λοιπόν εσυ οκά αυτά τα θεωρείς απλά γνώμη εγώ πάω πάσο φίλε..
      Και επίσης ο Βίκτωρας δεν εκπροσωπεί μόνο εκείνον εκεί πάνω αλλά τη χώρα μας. Στο βαθμολογικό πίνακα λέει Ελλάδα όχι Βίκτωρας και όπως εσυ επιμένεις να υπερασπίζεσαι πως όλοι έχουν την άποψη τους θα πρέπει επίσης να σεβαστείς και όλους εκείνους που παθιάζονται και υπερασπίζονται την εθνική προσπάθεια…
      Είναι ένας μουσικός διαγωνισμός αλλά πολλοί εδώ μέσα για μήνες το έχουν παρατραβήξει και δίνω πολλά συγχαρητήρια στον Βικτωρα που μπαίνει διαβάζει όλες τις ψυχαναγκαστικές συμπεριφορές πολλών εδώ μέσα και κρατάει αυτό το μεγάλο χαμόγελο…

      Απάντηση
      • Dinle
        Dinle says:

        Μα όλα αυτά που λες δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που έγραψα, ξαναδιάβασε. Εγώ έγραψα για αυτούς που διαχρονικά κράζουν αυτούς που δεν υποστηρίζουν την Ελληνική συμμετοχή. Άλλο πράγμα.

        Απάντηση
  29. ΒΑΣΙΛΙΚΉ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
    ΒΑΣΙΛΙΚΉ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ says:

    Φέτος αν κατάλαβα καλά προωθούμε τα νιάτα, τον προσκοπισμό και αντιγράφουμε την πετυχημένη κ εγγυημένη συνταγή του Ρουμάνου. ΈΛΕΟΣ….

    Απάντηση
  30. νεξτ γιαρ
    νεξτ γιαρ says:

    Συγχαρητήρια στην ερτ που κατάφερε να επαναφέρει τις σκοτεινές μέρες του παρελθόντος, εκεί όπου είμασταν στα αουτσάιντερ και με την πρώτη πρόβα άρχιζαν και έκραζαν όλοι οι Έλληνες παντού. Συμπαθητικό τραγουδάκι ψιλο-ερασιτεχνικό staging, αν περάσουμε θα περάσουμε τέρμα οριακά μη ειρωνικά, και τελικό το bottom 5 ερχεται. Εγω θα ευχηθώ καλή επιτυχία στον Βικτωρα, είναι αλάνι και τον πάω τερμα και σίγουρα είναι ο μόνος που δε φταίει.
    ΥΓ: Ε ρε μόλις τελειώσει ο διαγωνισμός τι κράξιμο έχεις να φας αγαπητή ερτ…

    Απάντηση
  31. Christos P
    Christos P says:

    Μακάρι στη τηλεόραση τα πλάνα να φαίνονται πολύ καλύτερα. Ωραία χρώματα, ωραία ενέργεια έχει ο Βίκτωρας (ειδικά στο τέλος) και ωραίο ξεκίνημα θα πω, αν και δε μπορείς να καταλάβεις πολλά. Το σημείο με τους “γιγάντιους Βίκτωρες” φαίνεται αρκετά άβολο. Θα προτιμούσα να αλληλεπιδρούσε μαζί τους (τύπου Σουηδία 2015) και να τους βοηθάει να ξεπεράσουν το άγχος ως ένας παθών (όπως λένε και οι στίχοι στο τραγούδι του). Όπως να ‘χει καλή επιτυχία και αναμένω τις επόμενες πρόβες για τα τελικά συμπεράσματα.

    Απάντηση
  32. Eurofun
    Eurofun says:

    Δεν ξερω για εσάς αλλά εγώ έχω εκπλαγεί με το stage presence του Victor. Ειλικρινά φαίνεται πόσο έχει δουλέψει και οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε 🙂 🙂 (για την φωνή δεν λέω κάτι γιατί ξέραμε τι φωνάρα έχει)

    Απάντηση
  33. Ελεν
    Ελεν says:

    Καλή επιτυχία Ελλάδα Μπράβο Βίκτωρα τα πηγές περίφημα όσο για εμάς εδώ στην Ελλάδα που θέλουμε να σε δουμε στον τελικό σε πιστεύουμε καί θα είσαι στον τελικό. Τελικά εσύ θα κάνεις την Ευρώπη να μιλάει για εσένα Καλή επιτυχία Ελλάδα

    Απάντηση
  34. DK
    DK says:

    Η παρουσίαση έχει γενικά καλή αποδοχή και μάλλιστα εντυπωσιάζει η αυτοπεποίθηση κι ενέργεια. Εϊναι εντυπωσιακό που τα χειρότερα σχόλια προέρχονται από έλληνες fans για λόγους που δεν έχουν σχέση με τον Βίκτωρα αλλά με την διαδικασία επιλογής του. Τα χρώματα στην σκηνή είναι υπέροχα και η όλη παρουσίαση εστιάζεται στον τραγουδιστή μ’εναν σύγχρονο και μη βαρετό τρόπο. Ο Βίκτωρας με την ενέργειά του κυριρχεί στην σκηνή και κινησιολογικά έχει δουλέψει πολύ. Η παρουσίαση αυτή ξεχωρίζει από τις άλλες που προηγούνται ή ακολουθούν.Οπότε τόση γκρίνια δεν δικαιολογείται για ένα σνίπετ που είδαμε

    Απάντηση
    • LR
      LR says:

      Φουλ υπερβολικοί όλοι, ναι οι πολλοί Βικτωρες στο LED δεν φαίνονται ωραίοι στους περισσότερους, αλλά όλο το άλλο σαν κονσεπτ φαίνεται να είναι παρά πολύ ωραίο και καθόλου βαρετό. Πάντως σαν performance απο αυτά που είδα ήταν ο πιο δυναμικός και ενεργητικός in my opinion

      Απάντηση
  35. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    Κάτω απο εδώ παρακαλώ κάθε σχόλιο/πρόταση ξερόλα ότι πρέπει να αλλάξουν γραφικά/κουστούμια κοκ τα οποία χρειάστηκαν μήνες για να προετοιμαστούν… Αφήστε να δούμε το τελικό προϊόν στους δέκτες μας κ μετά βγάλτε χολή οι ίδιοι κ οι ίδιοι. Κ γω δεν τρελάθηκα, πιστεύω απο τώρα χωρίς να δω ολοκληρωμένη την εμφάνιση ότι φλερτάρουμε με τον τρίτο αποκλεισμό αλλα οκ. Κ τι να κάνουμε….

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Όταν το 90% μιλάει για κάτι προβληματικό μάλλον η προσφώνηση “ξερολας” είναι περιττή. Επιπλέον, δε νομίζω ότι χρειάζεται και κάτι το ιδιαίτερο για να αφαιρεθούν αυτά τα χαζά γραφικά με τους γιγαντιαίους βίκτωρες να χορεύουν…
      Αν αυτό πήρε μήνες για να το σκεφτεί/υλοποιήσει ο Ρήγος τότε μάλλον είναι ο πλέον ακατάλληλος για το διαγωνισμό! Και όχι δεν υπάρχει “αφήστε να δούμε το τελικό προϊόν”. Αυτό είναι το τελικό προϊόν. Αυτό ήταν. Ελπίζαμε στη φωνή του Βίκτωρα και σε μια καλή σκηνική παρουσία μιας και το τραγούδι πέρασε απαρατήρητο και το μόνο που έχουμε είναι ένας καλός φωνητικά Βίκτωρας. Λυπάμαι αλλά ένας κούκος, δε φέρνει την πρόκριση…
      Βέβαια όπως είπες “και τι να κάνουμε”…. Αφού αυτόν επέλεξαν στημένα (εμφανώς) αυτόν και αυτη τη μετριοτατη ως προς όλα συμμετοχή θα έχουμε για φέτος. Δεν πειράζει, είναι οι επιλογές τους. Επέλεξαν να στήσουν μια ολόκληρη διαδικασία, ας δεχτούν και το Βατερλώ που στην καλύτερη θα ναι μια θέση στο bottom 5. Άντε να να αδειάζουν τη γωνιά σιγά σιγά κάποιοι ακατάλληλοι για το διαγωνισμό όπως η Κοζάκου, ο Παπαϊωάννου ο Απέργης κλπ κλπ…
      Τώρα ο Βίκτωρας εμφανώς βιάστηκε να πάει (και ειδικά όπως επελέγη) και για αυτό θα έχει τη συνέπεια, τουλάχιστον στην Ελλάδα να ξανά περάσει στα αζητητα μουσικά. (Σκληρό αλλά αληθινό! Βγες διαγωνισου επί ίσοις όροις και μετά να εκπροσωπήσεις τη χώρα σου). Καλά για το Ρήγο δεν το συζητάω, δε νομίζω να του αναθέσουν στο εγγύς μέλλον ελληνική συμμετοχή.
      Τώρα όλοι όσοι επέμεναν να μας πείσουν τόσο καιρό ότι ο Βίκτωρ δικαίως μας εκπροσωπεί και ότι το τραγούδι ήταν το καλύτερο για αυτό επελέγη και ειρωνευονταν για στημένες ψηφοφορίες κλπ και έλεγαν ότι αλλά κραζαμε χωρίς λόγο ας επανέλθουν στην πραγματικότητα και να προετοιμαστούν (όπως και οι πιο πάνω που ανέφερα) για το φετινό Βατερλώ.
      3ος αποκλεισμός ή χειρότερη θέση ever σε τελικό προ των πυλών. Και του χρόνου με καλά μυαλά σε όλους! Διοίκηση και κάποιους fans…

      Απάντηση
  36. Vasilis
    Vasilis says:

    Μετά από τόσο κράξιμο θα αλλάξουν σίγουρα τα ρούχα του προσκόπου και τους cringe Βίκτωρες από πίσω. Αλλά ο τελικός θα παραμένει να μην είναι σίγουρος. Εγώ πάντως αν ήμουν ΕΡΤ μετά τα φετινά θα έκανα του χρόνου ανάθεση στην Φουρέιρα και θα έκανα τα πάντα για έρθει ο διαγωνισμός στην Ελλάδα.

    Απάντηση
    • Δικιο
      Δικιο says:

      Πόσο δίκιο έχεις!! Κ όλο το φταίξιμο πάει στην ερτ που έριξε στο λάκο με τα φίδια ένα παιδί 16 ετών χωρίς εμπειρία. Μη μιλήσω για το Ρήγο που έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο στο στήσιμο. Του χρόνου μόνο η Ελένη θα μας σώσει!!

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *