Eurovision 2023: Η πρώτη πρόβα της Εσθονίας!

Ξεκινάμε την τρίτη ημέρα των προβών, με την Αlika και το τραγούδι “Bridges” να σηκώνουν την σημερινή αυλαία για λογαριασμό της Εσθονίας.

Ποια είναι η Αlika

Η Αlika λατρεύει να διαγωνίζεται σε διαγωνισμούς τραγουδιού, έχοντας θριαμβεύσει στο «Estonian Idol» και επιδεικνύει τη φωνητική της ικανότητα σε όλους τους διαγωνισμούς που μπορούσε να χωρέσει στο ημερολόγιό της, συμπεριλαμβανομένου του «The Baltic Voice».
Το πιο σημαντικό, εισέβαλε στους εθνικούς τελικούς της Εσθονίας Eesti Laul δίπλα σε ένα στοιχειωμένο πιάνο (ή τουλάχιστον ένα που παίζει μόνο του), δίνοντάς της μια θέση στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Τα πρώτα τρία σινγκλ της, Õnnenumber, Bon Appetit και C’est La Vie, έφτασαν όλα στην κορυφή των ραδιοφωνικών τσαρτ στην Εσθονία, ενισχύοντας τη δημοτικότητά της στην πατρίδα της. Κατευθύνεται στον διαγωνισμό με το τραγούδι  “Bridges”, το οποίο έγραψε με τον Wouter Hardy, ο οποίος συνέγραψε το νικητήριο τραγούδι του Duncan Laurence στην Eurovision “Arcade”.

Η Alika είναι επίσης μια ταλαντούχα breakdancer, ράπερ και μποξέρ, αν και φαίνεται απίθανο να καταφέρει να επιδείξει αυτές τις δεξιότητες στη σκηνή του Λίβερπουλ.

Η πρόβα

Στη σκηνή βλέπουμε το πρώτο πιάνο για φέτος μέχρι στιγμής. Είναι το ίδιο ακριβώς που είδαμε και στο Eesti Laul.

Η Alika έχει πολύ δυνατή φωνή. Επίσης, ο φωτισμός και τα γραφικά της σκηνής του Λίβερπουλ δείχνουν εξαιρετικά και δεν υπάρχει ούτε μια τετραγωνική ίντσα του δαπέδου και των LED που να μην χρησιμοποιείται εδώ, δίνοντας έναν δραματικό τόνο στην εμφάνιση. Ένα δυνατό ξεκίνημα της ημέρας.

Το ρούχο της Alika είναι ένα μπλε μακρύ φόρεμα.

 

Corinne Cumming – EBU

Sarah Louise Bennett-EBU

@eurovision No pretending, Alika and her haunted piano hit all the right notes 🎹🇪🇪 #Eurovision2023 #Eurovision @Alika Milova ♬ original sound – Eurovision

Πηγή: eurovision.tv

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Εσθονίας στην Eurovision 2023!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

 

1 reply
  1. Σπύρος
    Σπύρος says:

    Καλά καθηλωτική η φωνή της.Ωραία φαίνεται η σκηνική παρουσία.Αγχώνομαι όμως πως δεν θα περάσει…..Εγώ πάντως θα την στηρίξω και θα τον ψηφίσω.Θεέ μου βάλε το χέρι σου

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *