Eurovision 2023: Η πρώτη πρόβα της Ουκρανίας!

Στη σκηνή της M&S Bank Arena ανέβηκαν οι TVORCHI από την Ουκρανία για την πρώτη τους πρόβα!

 

Ποιοι είναι οι TVORCHI;

Το ουκρανικό duo αποτελούμενο από τους Andrii Hutsuliak (παραγωγή) και Jimoh Augustus Kehinde (φωνητικά) δημιουργήθηκε το 2018 όταν και οι δύο ήταν φοιτητές φαρμακευτικής στο πανεπιστήμιο του Τερνοπόλ. Η αγάπη τους για την μουσική τους οδήγησε σε συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρία κάτω από την οποία έχουν κυκλοφορήσει 4 δίσκους και μια σειρά από singles. Η επιτυχία δεν άργησε να έρθει ενώ ήδη μετρούν #1 επιτυχίες στα ουκρανικά charts! Η μουσική τους είναι ηλεκτρονική ενώ πολύ συχνά δανείζονται στοιχεία από την R&B, την soul ακόμη και την folk!

Φθάνουν στο Λίβερπουλ όντας νικητές του ουκρανικού εθνικού τελικού, Vidbir 2023. Το “Heart of Steel” είναι ένα τραγούδι για την γενναιότητα.

 

Η πρόβα:

Το ουκρανικό duo χρησιμοποιεί με έξυπνο τρόπο τα LED. Αυτά έχουν δημιουργηθεί από την ίδια εταιρία η οποία σχεδίασε τα LED και στις ελληνικές συμμετοχές για τις χρονιές 2021 και 2022. Ως εφέ βλέπουμε τέσσερα κιβώτια επι σκηνής που βρίσκονται πίσω από τους δύο χορευτές της εμφάνισης των TVORCHI. Όλα τα διαφορετικά μουσικά είδη που ακούμε στο τραγούδι συνδυάζονται αρμονικά και στη σκηνή παρουσιάζοντας ένα τρίλεπτο θέαμα έντονου δράματος. Φυσικά και δε θα έλειπαν και pyros από την πρόβα τους τα οποία εμφανίζονται στο τέλος της εμφάνισής τους! Τα ρούχα των δύο καλλιτεχνών είναι σχεδιασμένα με πολλές λεπτομέρειες οι οποίες δε μπορούν να αποτυπωθούν με ακρίβεια στο φακό.

Η δεύτερη πρόβα της Ουκρανίας έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 6 Μαϊου.

Sarah Louise Bennett / EBU

Sarah Louise Bennett / EBU

 

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μικρό απόσπασμα από την πρώτη πρόβα της Ουκρανίας:

https://www.tiktok.com/@eurovision/video/7229414321082600731?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7227755983479670299

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

 

 

πηγή: eurovision.tv

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *