Eurovision 2023: Η πρώτη πρόβα της Σλοβενίας!

Πριν από το μεσημεριανό διάλειμμα οι Joker Out από την Σλοβενία ανεβαίνουν στη σκηνή του Liverpool για την πρώτη τους πρόβα!

 

Ποιοι είναι οι Joker Out;

Ύστερα από την διάλυση του συγκροτήματος Apokalipsa τρία από τα μέλη δημιούργησαν ένα νέο συγκρότημα. Τους Joker Out! Σήμερα και ύστερα από μικρές αλλαγές στο line up η σλοβενική μπάντα αποτελείται από τους Bojan Cvjetićanin (φωνητικά), Kris Guštin (κιθάρα, δεύτερα φωνητικά), Jan Peteh (κιθάρα, δεύτερα φωνητικά), Jure Maček (ντραμς) και Nace Jordan (μπάσο, δεύτερα φωνητικά). Ο debut δίσκος τους είχε τον τίτλο Umazane misli και κυκλοφόρησε το 2021. Από την αρχή της καριέρας τους θα σπάσουν μια σειρά από streaming records ενώ θα πραγματοποιήσουν sold out εμφανίσεις σε ολόκληρη τη χώρα.

Έρχονται στο Liverpool μετά από εσωτερική επιλογή του κρατικού καναλιού της χώρας. Το “Carpe Diem” ερμηνεύεται αποκλειστικά στην σλοβενική γλώσσα αν και η μπάντα έχει φροντίσει να κυκλοφορήσει και μια έκδοση της συμμετοχής τους και στα αγγλικά.

 

Η πρόβα:

Οι Joker Out προσπαθούν να επιδιώξουν μια σύνδεση με το κοινό στην αρένα. Πιθανότατα η ίδια σύνδεση θα πραγματοποιηθεί και με τους εκατοντάδες τηλεθεατές που θα παρακολουθούν από την τηλεόραση. Η μπάντα έχει το ίδιο χάρισμα με τους Måneskin, καθώς έχει αποδειχθεί πως έχουν μεγάλη εμπειρία στον χώρο της σκηνής και μοιάζουν να περνούν την εμπειρία της ζωής τους. Καταφέρνουν να συνδεθούν με το κοινό, περνόντας την απιστευτή τους αύρα. Τα ρούχα τους φαίνονται μοναδικά και ενδιαφέροντα.

Η επόμενη πρόβα της Σλοβενίας έχει προγραμματιστεί για τη Παρασκευή 5 Μαϊου.

Corinne Cumming / EBU

Corinne Cumming / EBU

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα μικρό απόσπασμα από την πρώτη πρόβα της Σλοβενίας:

https://www.tiktok.com/@eurovision/video/7228595383956507931?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7227755983479670299

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

 

 

πηγή: eurovision.tv

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *