Eurovision 2023: Η τηλεθέαση του Πρώτου Ημιτελικού!

Σε χαμηλές πτήσεις κινήθηκε η τηλεθέαση της ΕΡΤ για το χθεσινό πρώτο Ημιτελικό. Με την απουσία της Ελλάδας,παραδοσιακά, ο ένας Ημιτελικός έχει αρκετά χαμηλή τηλεθέαση.  Ωστόσο, η χθεσινή ημέρα είχε και μεγάλο ανταγωνισμό, καθώς υπήρχαν μεγάλα αθλητικά γεγονότα που τράβηξαν πολλούς τηλεθεατές.

Πιο αναλυτικά, ο χθεσινός Ημιτελικός έκανε 9,1% μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό κοινό, με μέγιστο ποσοστό το 11.2%. Στο νεανικό κοινό, αντίστοιχα ο μέσος όρος ήταν 11.6%,ενώ στο τελευταίο τέταρτο των αποτελεσμάτων έφτασε το 13,8%.

Τηλεθέαση ερτ

Ο αντίστοιχος Ημιτελικός πέρυσι που δε συμμετείχε η χώρα μας είχε σημειώσει ποσοστό 16,2% ,δείχνοντας ότι φέτος το ενδιαφέρον για το θεσμό έχει σιωπησει.

Παρόλα αυτά η ΕΡΤ συνεχίζει να στοιχηματίζει στο μεγάλο πρότζεκτ που λέγεται Eurovision και σίγουρα μια ενδεχόμενη πρόκριση της χώρας μας στο μεγάλο τελικό θα φέρει και μεγάλα ποσοστά στην ΕΡΤ.

 

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!

Πηγή: Zappit.gr 

14 ΣΧΟΛΙΑ
  1. louka
    louka says:

    Πάνω από το survivor all star στο δυναμικό κοινό, ωστόσο. Μάλλον η ΕΡΤ πρέπει να δει αλλιώς το όλο θέμα. Είναι φανερό πως εδώ υπάρχει potential, αν -βέβαια- εμπλέξει το κοινό και τα σόσιαλ. Ένα σόου-εθνικός τελικός, όπως ακούστηκε, θα ήταν μια θαυμάσια ιδέα. Με προκριματικά και κορύφωση, που θα άρχιζε από τη νέα σεζόν ώστε να επιλεχθεί το τραγούδι γύρω στις γιορτές. Ο κόσμος θα ταυτιζόταν με τη συμμετοχή μας και τον μήνα της Γιουροβίζιον θα είχε εκεί στραμμένη την προσοχή του. Απορώ γιατί το κρατικό κανάλι πετάει όλα αυτά τα χρόνια την ευκαιρία να κάνει κάτι δυνατό που θα είχε σίγουρη επιτυχία.

    Απάντηση
  2. Eurovision 2023
    Eurovision 2023 says:

    Χαχαχαχαχαααaaxaχαχαχαχα πολύ το χάρηκα… φανταστείτε τι τηλεθέαση θα κάνει το Σάββατο χωρίς την ελληνική συμμετοχή

    Απάντηση
    • Vasilis
      Vasilis says:

      Μπορεί να μην κάνει 70-80% τηλεθέαση όπως πέρυσι, αλλά θα κάνει 50-60%. Γιατί δν έχει τπτ το Σάββατο φίλε. Ούτε just ούτε σπίτι με το mega.

      Απάντηση
  3. Christos
    Christos says:

    Αν η ΕΡΤ θέλει καλά αποτελέσματα, θα πρέπει να δουλέψει. Και δεν εννοώ να ακούσει προτάσεις και να διαλέξει με βάση το πακέτο. Εννοώ ότι θα πρέπει να τρέξουν άνθρωποι, να μιλήσουν με δισκογραφικές, με σύνθετες, με καλλιτέχνες. Να κυνηγήσουν να βρεθεί κάτι καλό και όχι να περιμένουν ότι θα τους έρθει κάποια καλή πρόταση ουρανοκατέβατη. Φέτος το επίπεδο των συμμετοχών ήταν χαμηλό. Δεν πιστεύω ότι κανένα από τα τραγούδια που είχαμε είχε τη δυναμική για τοπ10.
    Ακούστε τραγούδια για εβδομάδες, πιέστε τις δισκογραφικές να είναι πιο δημιουργικές. Αλλιώς αφήστε το.

    Απάντηση
    • Louka
      Louka says:

      Πες το, γιατί μερικοί πιστεύουν ότι με τη φασαρία της Μελίσσα θα κάναμε χαμό. Θεωρώ πως το τραγούδι του Βίκτωρα ήταν το πιο αξιοπρεπές για αυτό και τον επέλεξε η ΕΡΤ. Αν επέλεγαν την κοπέλα πάλι θα φωνάζαμε ότι πάμε χωρίς ποιότητα με τη γνωστή συνταγή. Για να μη τα ακούει λοιπόν το κρατικό κανάλι, ας πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, προσκομίζοντας τουλάχιστον διαφημιστικά οφέλη. Για τα υπόλοιπα, συμφωνώ εννοείται. Το καλό τραγούδι είναι το θέμα, αν υπήρχε τέτοια συνταγή όλες οι χώρες θα πετούσαν.

      Απάντηση
  4. Νίκος vl
    Νίκος vl says:

    Πιστεύω ότι όλα αυτά έχουν γίνει λόγω των εκλογών και δεν ασχολήθηκαν εξαρχής με την αποστολή μας.
    Δύο χρόνια τώρα κάνουν τίμιες προσπάθειες.

    Απάντηση
  5. EUroneuro
    EUroneuro says:

    Αν και δεν μ αρέσει καθόλου το τραγούδι
    Καθόλου η σκηνική παρουσία και από ότι είδαμε δεν ακούστηκε καλά
    Θέλω να περάσει για να τον ίδιο!
    Γιατί είναι πραγματικά κρίμα να στέλνουν 16 χρόνων αδούλευτο παιδί σε τέτοια τεράστια σκηνή..με ένα τοσο μετριο τραγούδι και τέτοια κακή σκηνή που έχουν ετοιμάσει
    Αν δεν ήταν το παιδί θαύμα της Ευρώπης δεν στέλνεις 16 Χρόνων παιδί εκεί πάνω…διότι όταν θα έρθει ο αποκλεισμός και θα υπάρξουν τοσο αρνητικά σχόλια θα σχηματιστεί πολύ κακή γνώμη του κοινού της Ελλάδας για αυτό το παιδί και θα του μείνει η στάμπα και ίσως τον επηρεάζει ψυχολογικά στην συνέχεια !
    Λάθος απόφαση από την αρχή
    Ελπίζω να περάσει αύριο και να συνέχισει στον διαγωνισμό αν και πολύ δύσκολα πλέον..

    Απάντηση
  6. angela
    angela says:

    Είναι λογικό ο θεωρητικά αδιάφορος τελικός (για την Ελλάδα) να μην κάνει τηλεθέαση με όλα τα κανάλια να παίζουν κάποιο πρόγραμμα. Όχι ότι και την Πέμπτη περιμένω να κάνει τρελά νούμερα (αν και από όσο ξέρω θα παίζει σχεδόν μόνο του) αλλά δε νομίζω ότι η χθεσινή τηλεθέαση έχει σχέση με αυτά που έγιναν με την ΕΡΤ.

    Απάντηση
  7. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πολύ χάρηκα! Εύχομαι στον β ημιτελικό να κάνουν το πολύ 15% τηλεθέαση και το Σάββατο, μετα και τον αποκλεισμό της Ελλάδας, ή γενικά την απουσία ενδιαφέροντος που επικρατεί για τη φετινή -πεταμενα λεφτά – συμμετοχή μας να σημειώσουν το πολύ 40%…. Από το 70% στο 40-50 θα τσούξει ΕΡΤ και καλά να πάθετε!
    Είστε οι επιλογές σας και τα καραγκιοζιλικια σας θα πληρωθούν, δυστυχώς στην πλάτη ενός 16χρονου που νομίζει είναι παιδί θαύμα και δυστυχώς δεν φαίνεται να έχει κάποιον να τον προστατέψει και να τον επαναφέρει στην πραγματικότητα…

    Απάντηση
  8. Ανδρικ
    Ανδρικ says:

    ΠαιδιΑ μην συγκρίνουμε χρονιές . Μεγαλύτερος ανταγωνισμός φέτος από πέρυσι και άλλες συνθήκες ,είχε μεγάλα αθλητικά γεγονότα στις συνδρομητικές και κλίμα εκλογών γενικώς . Με δεδομένα όλα αυτά ,μια χαρά ποσοστό είναι το 12 που έφερε !! επίσης κακά τα ψέμματα η κοινή γνώμη δεν έχει καθόλου καλή άποψη για το τραγούδι

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *