Eurovision 2023: Τα αποτελέσματα του Audience Poll για τον Δεύτερο Ημιτελικό!

Με την ολοκλήρωση της χθεσινοβραδινής Jury Rehearsal διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι του ESCXTRA.com βρέθηκαν έξω από την M&S Bank Arena όπου και ρώτησαν τους θεατές του jury show για το ποια συμμετοχή ξεχώρισαν.

Συνολικά στην δημοσκόπηση μετρήθηκαν περισσότερες από 2.500 ψήφοι με τις Teya & Salena από την Αυστρία να κατακτούν την πρώτη θέση. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε ο Gustaph από το Βέλγιο ενώ την τριάδα συμπλήρωσε η Αυστραλία με τους Voyager. Ο δικός μας Victor Vernicos ήρθε 12ος ανάμεσα στις συνολικά 16 συμμετοχές του Β’ Ημιτελικού.

Αναλυτικά:

 

Ο δεύτερος ημιτελικός αρχίζει στις 22:00 και θα έχετε τη δυνατότητα να τον παρακολουθήσετε μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, της Φωνής της Ελλάδος και του Δεύτερου Προγράμματος σε σχολιασμό Τζένης Μελιτά και Μαρίας Κοζάκου.

 

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Λίβερπουλ:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Eurovision 2023!

 

πηγή: escxtra.com

 

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Δυστυχώς με ευθύνη της καλλιτεχνικής επιτροπής της ΕΡΤ που έδωσε υψηλή βαθμολογία στο what they say και ενώ υπήρχε άλλη επιλογή που σύμφωνα με τους συντάκτες του Eurovision fun αλλά και ατόμων που βρεθηκαν στην επιτροπή κοινού θα μας έφερνε μια πολύ καλή θέση και σε καμία περίπτωση αποκλεισμο φτάνουμε στο σήμερα όπου όλα τα προγνωστικά δείχνουν ότι δεν γλιτώνουμε τον τρίτο αποκλεισμό.

    Απάντηση
  2. Eurofan
    Eurofan says:

    Μάλιστα. Αναμενόμενο! Και φαντάζομαι αυτοί οι 34 ήταν η Ελληνική διασπορά του Λίβερπουλ. Εντωμεταξύ κοίταζα Ertflix το πρωί και απαράδεκτοι επιεικώς.Εχει πέσει πολύ βύσμα και νεποτισμος εδώ από ότι φαντάζομαι

    Απάντηση
  3. Eurofan
    Eurofan says:

    Μάλιστα. Αναμενόμενο! Και φαντάζομαι αυτοί οι 34 ήταν η Ελληνική διασπορά του Λίβερπουλ. Εντωμεταξύ κοίταζα Ertflix το πρωί και απαράδεκτοι επιεικώς.Εχει πέσει πολύ βύσμα και νεποτισμος εδώ (εννοώ με την ολη διαδικασία επιλογης κτλ) από ότι φαντάζομαι

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *