Eurovision 2023: Τα αποτελέσματα του Audience Poll για τον Μεγάλο Τελικό!

Με την ολοκλήρωση της χθεσινοβραδινής Jury Rehearsal του Μεγάλου Τελικού διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι του ESCXTRA.com βρέθηκαν έξω από την M&S Bank Arena όπου και ρώτησαν τους θεατές του jury show για το ποια συμμετοχή ξεχώρισαν.

Συνολικά καταμετρήθηκαν περισσότερες από 3.700 ψήφοι με τον Käärijä από την Φινλανδία να κατακτά την πρώτη θέση με μάλιστα υπερδιπλάσια διαφορά από την δεύτερη Loreen και την Σουηδία! Στην τριάδα βρέθηκε μια συμμετοχή – έκπληξη αυτή του Βελγίου με τον Gustaph. Την πρώτη πεντάδα συμπλήρωσε η Alessandra από την Νορβηγία και οι Teya & Salena από την Αυστρία. Ο Andrew Lambrou κατέλαβε την 19η θέση ενώ στην τελευταία θέση βρέθηκε η αλβανική συμμετοχή με τους Albina & Kelmedi Family.

Αναλυτικά:

 

Ο Μεγάλος Τελικός της Eurovision αρχίζει στις 22:00 και θα έχετε τη δυνατότητα να τον παρακολουθήσετε μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, της Φωνής της Ελλάδος και του Δεύτερου Προγράμματος σε σχολιασμό Τζένης Μελιτά και Μαρίας Κοζάκου.

 

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Λίβερπουλ:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Eurovision 2023!

 

πηγή: escxtra.com

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *