Eurovision 2023: Τα αποτελέσματα του Audience Poll για τον Πρώτο Ημιτελικό!

Με την ολοκλήρωση της χθεσινοβραδινής Jury Rehearsal διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι του ESCXTRA.com βρέθηκαν έξω από την M&S Bank Arena όπου και ρώτησαν τους θεατές του jury show για το ποια συμμετοχή ξεχώρισαν.

Συνολικά στην δημοσκόπηση μετρήθηκαν περισσότερες από 2.400 ψήφοι με τον Käärijä να κατακτά την πρώτη θέση. Μάλιστα, ο Φινλανδός καλλιτέχνης βρέθηκε στη κορυφή με μεγάλη διαφορά από την δεύτερη Σουηδία και την Loreen. Έκπληξη φυσικά αποτελούν οι θέσεις της Μάλτας (5η θέση) και της Ιρλανδίας (6η θέση) ενώ στη τελευταία θέση (15η) βρέθηκε ο Luke Black από την Σερβία.

Αναλυτικά:

 

Ο πρώτος ημιτελικός αρχίζει στις 22:00 και θα έχετε τη δυνατότητα να τον παρακολουθήσετε μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, της Φωνής της Ελλάδος και του Δεύτερου Προγράμματος σε σχολιασμό Τζένης Μελιτά και Μαρίας Κοζάκου.

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα θα συμβούν στο Λίβερπουλ:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Eurovision 2023!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Τina
    Τina says:

    Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε σε ποια θέση θα μας κατατάξει το audience poll στον δικό μας ημιτελικό φοβάμαι όχι μέσα στη δεκαδα

    Απάντηση
  2. Amesc
    Amesc says:

    Δεν ξέρω κατά πόσο το audience poll είναι σαφές δείγμα για το τι θα γίνει απόψε. Είναι τελείως διαφορετικό το θέαμα τηλεοπτικά

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *