Eurovision 2023: Τα ποσοστά τηλεθέασης της ΕΡΤ για το Δεύτερο Ημιτελικό!

Ανεβασμένα ήταν τα ποσοστά τηλεθέασης για την ΕΡΤ στο χθεσινό Δεύτερο Ημιτελικό, που είχε και ελληνικό ενδιαφέρον. Παρά τον ελληνικό αποκλεισμό, οι τηλεθεατές επέλεξαν να δουν το χθεσινό Ημιτελικό και την προσπάθεια του Victor Vernicos.

Πιο αναλυτικά, ο Δεύτερος Ημιτελικός έκανε στο γενικό σύνολο κατά μέσο όρο 16,6% , με μέγιστο τέταρτο αυτό των αποτελεσμάτων με 23,4%. Απο την άλλη, στο νεανικό κοινό ο μέσος όρος τηλεθέασης ήταν 20,6%, με μέγιστο τέταρτο το τελευταίο με 26,9%.

Τηλεθέαση ερτ

Τα αντίστοιχα ποσοστά πέρυσι ήταν αρκετά χαμηλότερα, με την ελληνική συμμετοχή και την Amanda Tenfjord να παίρνει την πρόκριση στον Τελικό. Αυτό, συνέβη φυσικά, διότι η ελληνική συμμετοχή φέτος πήρε μεγάλη δημοσιότητα, λόγω των αρνητικών σχολίων.

Φυσικά, τα νούμερα τηλεθέασης του αυριανού Μεγάλου Τελικού θα είναι αρκετά χαμηλά για την ΕΡΤ ,καθώς και το 2016 και το 2018, όπου η χώρα μας αποκλείστηκε , το ελληνικό τηλεοπτικό ενδιαφέρον ήταν χλιαρό.

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Λίβερπουλ:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Σε τελικό χωρίς την Ελλάδα ειδικά μετά από αυτή τη κατάσταση που δημιούργησε η ΕΡΤ και όλοι δικαίως είναι έξαλλοι μαζί της και συν ότι δεν εκπροσωπεί την Κύπρο μεγάλο όνομα με καριέρα στην Ελλάδα, ας ετοιμαστεί η ΕΡΤ για πολύ χαμηλές πτήσεις το Σάββατο… Αν φτάσει μ.ο 40% να κάνουν πάρτυ!
    Προσωπικά, ή θα δω το τελικό σε δεύτερο χρόνο (εκτός της ψηφοφορίας) ή θα το δω από το YT. Δεν θα κάνω νούμερα στα νούμερα που υποτιμούν τη νοημοσύνη μου με δηλώσεις που βγαίνουν και κάνουν…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *