Eurovision 2023: Τα στοιχήματα για τις χώρες του πρώτου ημιτελικού μετά τις πρώτες πρόβες!

Ολοκληρώθηκαν οι πρώτες πρόβες για τις χώρες του πρώτου ημιτελικού και φυσικά η ανανέωση των στοιχηματικών εταιρειών είναι αναμενόμενη. Όπως είναι γνωστό, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το press παρέμεινε κλειστό κατά τις πρώτες πρόβες με αποτέλεσμα να μην υπάρχει καθαρή εικόνα του επιπέδου της πρόβας της κάθε χώρας παρά μόνο το υλικό που έδωσε στη δημοσιότητα ο επίσημος λογαριασμός της Eurovision μέσα από την πλατφόρμα του TikTok. Συνέπεια αυτού όπως είναι αυτονόητο να μην υπάρχουν τόσο μεγάλες ανακατατάξεις όπως τα προηγούμενα χρόνια. Πάμε όμως να δούμε ποιες χώρες ξεχώρισαν στα στοιχήματα.

Πρώτος Ημιτελικός: Ο αγώνας της πρόκρισης

Σταθερές οι περισσότερες χώρες στη θέση τους, με εξαίρεση την Ελβετία που πια προηγείται της Κροατίας στην κατάταξη, μιας και η πτώση των αποδόσεων του “Watergun” μεταξύ 1.33 και 1.4 σε αντίθεση με την ανοδική τάση των Let 3 μεταξύ 1.36-1.55, δίνει το προβάρισμα στον Remo Forrer ο οποίος θα λέγαμε ότι είναι από τους κερδισμένους στην πρώτη πρόβα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πορτογαλία επίσης έχει αυξήσει τη διαφορά της με την Ολλανδία και, αν και στην κόψη του ξυραφιού, φαίνεται πως σύμφωνα με τα στοιχήματα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να προκριθεί σε σχέση με το “Burning Daylight

Πρώτος Ημιτελικός: Ο νικητής του κοινού

Για πρώτη χρονιά από το 2007, όπως είναι γνωστό, το τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίσει στο 100% τις δέκα χώρες που θα προκριθούν στον τελικό, καθώς βέβαια και την κατάταξη τους στον εκάστοτε ημιτελικό. Η Φινλανδία προπορεύεται λοιπόν σε αυτό τον αγώνα μιας και το “Cha cha cha” θεωρείται πιο πιθανό να επικρατήσει στο Televoting. Σίγουρα η ένταση που υπάρχει στην εμφάνιση του, το πιασάρικο ρεφραίν, ο uptempo ήχος σε συνδυασμό με το ότι θα κλείσει το σόου δίνει αβαντάζ στον Kaarija να έρθει πρώτος στον ημιτελικό του έναντι του “Tattoo“. Αξίζει να σημειωθεί πως η Noa Kirel έχει μειώσει τη διαφορά της με την Alessandra και πλησιάζει στην τρίτη θέση, μιας και η πρόβα της φαίνεται πως απέσπασε κάτι παραπάνω από θετικές κριτικές. Θα μπορούσε το Unicorn να κάνει την έκπληξη στον ημιτελικό; 

Ο Μεγάλος Τελικός

Στα “μπλε” Φινλανδία και Ισραήλ για τον αγώνα τους στη νίκη του μεγάλου τελικού του Σαββάτου. Ο Kaarija φαίνεται πως μειώνει σημαντικά τη διαφορά του με την Loreen μιας και οι αποδόσεις του κυμαίνονται μεταξύ 2 και 3 για να στεφθεί ο νικητής του φετινού διαγωνισμού, έναντι 3-4 που ήταν πριν τις πρόβες. Την Αυστρία επίσης περνάει το Ισραήλ και σκαρφαλώνει στην έβδομη θέση με τις αποδόσεις του Unicorn να έχουν πέσει μεταξύ 14 με 28.

Μπορείτε να δείτε την ανάλυση των στοιχημάτων πριν τις πρόβες και να κάνετε και τις δικές σας συγκρίσεις ΕΔΩ.

Το Tattoo σίγουρα παραμένει το φαβορί της φετινής διοργάνωσης για την ώρα, με τη Loreen να φαίνεται πως θα φέρει το τρόπαιο στη χώρα της για ακόμα μια χρονιά. Παρ’ όλα αυτά, ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, μιας και αναμένουμε τις δεύτερες πρόβες και φυσικά τις Dress Rehearsals που θα ανοίξει το press και το EurovisionFun θα βρίσκεται συνεχώς μαζί σας με άρθρα και live στο YouTube να σας δώσει όλες τις λεπτομέρειες για τις φετινές εμφανίσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=b3vJfR81xO0

Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Έχοντας δει όλες τις πρώτες πρόβες για τον πρώτο ημιτελικό έχω να πω τα εξής:
    Αζερμπαϊτζάν και Ιρλανδία οι μόνες χώρες που δεν διεκδικούν την πρόκριση.
    Φιλανδία, Ισραήλ, Σουηδία, Νορβηγία σίγουρα στον τελικό πιθανότατα με αυτή τη σειρά.
    Τσεχία και Μολδαβία εύκολα ή δύσκολα θα προκριθούν και από εκεί και πέρα μένουν 4 θέσεις για 7 χώρες. Όλες οι υπόλοιπες διεκδικούν την πρόκριση με λιγότερες ή περισσότερες πιθανότητες.
    Αυτό είναι που λέμε ημιτελικός σφαγείο.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *