Eurovision 2023: Εντυπωσιακός ο Βίκτωρ Βερνίκος στην πρώτη πρόβα της Ελλάδας!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη πρόβα του Βίκτωρα Βερνίκου, εκπροσώπου της Ελλάδας στην Eurovision 2023, σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου 2023, στο Λίβερπουλ.

Με αυτοπεποίθηση, δίχως άγχος, ο Βίκτωρ ανέβηκε στη σκηνή της Liverpool Arena και παρουσίασε το «What They Say», το τραγούδι που ο ίδιος συνέθεσε. Τίποτα δεν πρόδιδε ότι ο μόλις 16 ετών Βίκτωρ εμφανίζεται για πρώτη φορά σε μία σκηνή τέτοιου μεγέθους, αφού με την ενέργεια και τον ενθουσιασμό του, ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις, εκτελώντας μάλιστα μία ξεσηκωτική, χορευτική κίνηση!

Η σκηνική παρουσίαση της ελληνικής συμμετοχής, που φέρει την υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου, στηρίζεται πάνω στον Βίκτωρα και αναδεικνύει την ερμηνεία του τραγουδιού. Η μινιμαλιστική αισθητική αποτυπώθηκε και στο ντύσιμο του Βίκτωρα που επιμελείται ο Γιώργος Σεγρεδάκης, με τον νεαρό καλλιτέχνη να εμφανίζεται με κοντό παντελόνι, μπλούζα και τζάκετ σε γήινη απόχρωση.

Ως προς το τεχνικό σκέλος, όλα κύλησαν ομαλά, με τη μεγάλη LED οθόνη να προβάλει εικόνες του Βίκτωρα, ενώ ο τεχνητός καπνός που εμφανίστηκε στο τέλος, «τυλίγοντας» τον εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Eurovision, έκλεισε με τρόπο εντυπωσιακό την πρώτη πρόβα.


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision 2023!

Πηγή/Πηγή Φωτογραφίας: ΕΡΤ/Sarah Louise Bennett_EBU

27 ΣΧΟΛΙΑ
  1. EurovisionTales
    EurovisionTales says:

    ” εντυπωσιακο ” το ζει μονο του το EurovisionFun
    Εδω εμεις και η Ρουμανια ειμαστε ο περιγελος φετος για το staging

    Απάντηση
  2. Μαρία
    Μαρία says:

    Προσωπικά μου φαίνεται πάρα πολύ αδέξια η μορφή του Βίκτωρα στο background δεν προσπαθώ να φανώ αρνητική όπως άλλοι γιουροφανς αλλά πραγματικά με απογοήτευσε η πρόβα μας ελπίζω να αφαιρέσουν τον Βίκτωρα στις οθόνες τα γράμματα μου άρεσαν και ο καπνός.

    Απάντηση
  3. gogos
    gogos says:

    Ε, αφού εντυπωσιαστήκατε με την σκηνοθεσία του Ρήγου και θεωρείτε ότι ανέδειξε το τραγούδι του (κατα γενική ομολογία) εξαιρετικού Βίκτωρα, τότε μπορείτε να τον προτείνετε στην ΕΡΤ και για του χρόνου.
    Γούστα είναι αυτά.

    Προσωπικά (από τις μέχρι τώρα εικόνες-βίντεο που είδα) δεν μου άρεσε το στήσιμο-σκηνοθεσία-αισθητική, καθόλου!
    Μα καθόλου όμως…!

    Απάντηση
    • EurovisionTales
      EurovisionTales says:

      Εσυ στο αλλο post για την προβα του Βικτωρ εχεις θεμα με αυτους που γραφουν αρνητικα σχολια, εδω ομως ποσταρεις και εσυ αρνητικο σχολιο! Ειστε ολοι πολυ αποφασιστικοι βλεπω!

      Απάντηση
      • gogos
        gogos says:

        Και πιο συγκεκριμένα στο προηγούμενο post είχα συμφωνήσει με τα λεγόμενα σου, σε μια απάντηση που είχες δώσει σε έναν άλλον.

        Απάντηση
      • orestis
        orestis says:

        Δεν έχω σχολιάσει ΠΟΤΕ αρνητικά ελληνική αποστολή επειδή δεν μου αρέσει. Το κρατάω για μένα και τους γύρω μου. Φέτος με όλον αυτό το χαμό της ΕΡΤ νευρίασα και στεναχωρήθηκα πολύ. Θα ήθελα να γράψω πολλά όλο αυτόν τον καιρό …δεν το έκανα και δεν θα το κάνω πόσο μάλλον για ένα παιδί 16 χρονών που στη τελική φαίνεται να τα πηγαίνει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΆ σε όλα. Το γεγονός όμως πως από αυτά τα λίγα -και τονίζω τα λίγα- δεν βλέπετε να “χάνει” κάπου η εμφάνιση με προβληματίζει κάπως. Το έγραψα με όλη μου την καλή διάθεση…δεν λέω πολλά μέχρι να δούμε πρισσότερα

        Απάντηση
  4. ΩΧ
    ΩΧ says:

    τι θελατε και σεις και το ανεβασατε το αρθρο… Αναμενεται καταιγιδα απο χειτ κομεντσ…

    (ελπιζω τα χειτ κομεντσ να ειναι προς τον ρηγο και να μην δω κανενα χειτ κομεντ για τον βικτωρα)

    Απάντηση
  5. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Συγγνώμη αλλη πρόβα ειδαμε εμεις?Πηγε εκει περα ο ασχετοw με καθόλου αισθητική Ρηγος να κανει staging?Απο που και ώσπου ?Με ποια δικαιοδοσία ?Ο ΒΙΚΤΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ.Αρτιος φωνητικα,με δυναμικοτητα πανω στην σκηνη.Εντελως αστοχη κριτικη σκεψη του Ρηγου..Παιδια ομωσ μην κραζετε το eurovisionfun.Moνο αυτοι δεν φταινε….Υποχρεωμενοι ειναι να το ανεβασουν το αρθρο και περισσοτερο για την ψυχολογια και την αυτοπεποιηθηση του Βικτωρα.Του ευχομαι μια καλη επιτυχια και ο Ρηγος να μην ξαναβρεθει στην eurovision.

    Απάντηση
  6. f
    f says:

    Ο βικτωρ θεουλης, δε το λεω ειρωνικα εσκισε. Αλλα οχι ρε παιδια να λεμε οτι ειναι πολυ ωραια η σκηνικη μας εμφανιση δλδ λιγο ελεος. Π πηγαωνε και βαλανε τυχαια βιντεακια με υατον τραβηγμενα απο το χουαγουεη του Ρηγου και εναν γαλαξια για φοντο και να λεμε σκισαμε. Το ψεμα εχει και ενα οριο ομως

    Απάντηση
  7. Λάιος
    Λάιος says:

    Το σημαντικό είναι ότι ο μικρός βγήκε με δυναμική και σωστός φωνητικά απ΄’ ό,τι λένε και οι.. κακές γλώσσες. Τώρα, για τα LED δεν μπορούμε να κρίνουμε παρά μόνο με τα τηλεοπτικά πλάνα τα οποία δεν είδανε, να θυμίσω, ούτε οι περίλαμπροι φοβεροί και τρομεροί κριτικοί της γιουροβίζιον που υποτίθεται τα ξέρουν όλα. Αν όντως δεν βγαίνει καλό πιστεύω θα το αλλάξει η ελληνική αποστολή. Τα λεντ αλλάζουν εύκολα.
    Πολλά μπορώ να δεχτώ, αλλά να ακυρώνουμε την αισθητική ενός χορογράφου που έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του εδώ και χρόνια, επειδή οι γνωστοί- άγνωστοι γιουτιούμπερς με σπουδές αποκλειστικά στη γιουροβίζιον, δεν ικανοποιήθηκαν γιατί τους θύμισε άλλες συμμετοχές, κάπως με ξεπερνά. θα έλεγα λοιπόν να περιμένουμε.

    Απάντηση
  8. Γιώργος Κ.
    Γιώργος Κ. says:

    Η αλήθεια είναι ότι το κλίμα δεν είναι καλό, καθώς φαίνεται ότι δεν άρεσε πολύ η εμφάνιση για διάφορους λόγους. Παρ’ όλα αυτά, θεωρώ λίγο ακραίες αυτές τις αντιδράσεις. Θα συμφωνήσω για τα ολογράμματα, αλλά είναι όντως τόσο άσχημο το υπόλοιπο οπτικό αποτέλεσμα; Και ωραία ρούχα έχει, και ωραίος φωτισμός-ωραία χρώματα στην σκηνή, και φωνάρα, και άνεση (από ό,τι φαίνεται)… Εντωμεταξύ υπάρχουν άλλες χώρες που παρουσίασαν λιγότερα καλά στοιχεία από εμάς. Πάντως μέχρι να δούμε τα αποτελέσματα την Πέμπτη δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα…

    ΥΓ: Αυτό είναι απλά η προσωπική μου άποψη και φυσικά σέβομαι όλες τις απόψεις που διαφέρουν από τη δική μου.

    Απάντηση
    • Eurofun
      Eurofun says:

      Όντως νομίζω υπαρχει αρκετή υπερβολή ως προς το ντύσιμο ξαι την εμφάνιση. Το μόνο «κακό» νομίζω είναι το σημείο με τα ολογράμματα. Όλο το άλλο μπορεί να βγει πολύ όμορφο στην κάμερα. Επίσης τα ρούχα του παιδιού τι έχουν, μην τρελαθούμε. Έκαναν κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που ίσως περίμεναν πολλοί και έριξαν δουλειά, φαινεται! Για τον Βικτωρ μην δω κακό σχόλιο από κανέναν, ο πιο χαρισματικός και ταλαντούχος εκπρόσωπος μας των τελευταίων ετών φαίνεται να είναι 🙂

      Απάντηση
  9. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Εντυπωσιακός ΜΟΝΟ ο Βίκτωρας στην πρώτη πρόβα.
    Έχοντας δει αρκετές φορές το τικτοκ έχω να πω:
    Άψογος φωνητικά και σκηνική ο Βίκτωρ. Ναι γεμίζει μόνος του τη σκηνή και ανεβάζει το ηχητικό αποτέλεσμα σε σχέση με το audio
    ΑΛΛΑ….
    Αν και σε γενικές γραμμές οι εικόνες που είδαμε ήταν άρτιες, αυτά τα γραφικά με τους “βίκτωρες” στα led πρέπει να φύγουν χθες! Δεν γίνεται να μη βλέπουν ότι βγαίνει τελείως αμήχανο και άχαρο το αποτέλεσμα….
    Αν ήταν σε μορφή-φιγουρας ή ακόμα καλύτερα ολόγραμματος δεν θα με πείραζε καθόλου (βλ. Λιθουανία 2018 ή Αρμενία 2016 η Ρουμανία 2014). Αυτό τώρα είναι οριακά κριντζ. Προσωπικά ούτε το ουτφιτ δεν με τρέλανε αλλά μικρό το κακό σε σχέση με τα γραφικά.
    Αν αλλάξουν αυτά τα led και ίσως και το ενδυματολογικό (ας βάλει το ίδιο αλλά με μακρύ κάτω) θα είναι πραγματικά άρτιο το αποτέλεσμα!
    Μακάρι αυτά να τα ακούσει η ελληνική αποστολή και να τα αλλάξει!
    Γενικά η δική μας πρόβα φέτος ήταν από τις μέτριες προς καλές! Αναμένουμε την 2η με αλλαγές! (Αμήν)

    Απάντηση
  10. Music -Man
    Music -Man says:

    Σόρυ κιόλας, αλλά θεωρούσα πάντα κιτς τις χώρες που επελεγαν τα LED όπου εμφανίζονταν οι ερμηνευτές πίσω, την ώρα που τραγουδούσαν. Πάντα. Το ίδιο θεωρώ και για την χώρα μας. Κιτς! Ανεμπνευστο και άκυρο. Δεν μου αρέσει καθόλου. Ο Victor, σώζεται μόνο από την πολύ καλή φωνή του. Όχι από το staging act τελικά. Να δούμε βέβαια και εικόνα και περισσότερα πλάνα, αλλά για την ώρα…πολύ μέτρια τα πράγματα. Α, ούτε και αυτό που φοράει μ’ αρέσει. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στον μικρό, και ελπίζω να αλλάξουν τα LED πίσω του.

    Απάντηση
    • Τina
      Τina says:

      Δεν ξέρω αν θα έρθει ο τρίτος αποκλεισμός αλλά το σίγουρο είναι ότι όταν κάποιοι αναφέρουμε τις αδυνοπαθειες της ελληνικής συμμετοχής θεωρουμαστε τοξικοί .

      Απάντηση
  11. μπέιμπα, άιμ σέινγκ ότι...
    μπέιμπα, άιμ σέινγκ ότι... says:

    Αν κάτι σώσει τη φετινή μας συμμετοχή θα είναι η ενέργεια και η αλληλεπίδραση του Victor με την κάμερα & το κοινό. Η ερμηνεία του. Τίποτα άλλο.
    Το τραγούδι δεν κάνει για τη Γιουροβίζιον και ο λόγος είναι το γρήγορο της ροής της όλης διαδικασίας στην αρένα και στην τηλεόραση. Είναι δύσκολο και ως άκουσμα για κάποιον που το ακούει για πρώτη φορά να το συνηθίσει αμέσως μεταξύ δεκάδων συμμετοχών αλλά και ως στίχος να αποδοθεί εικονικά. Όπως επίσης η πλειοψηφία των γιουροφάν διψούν για τζέρτζελο. Κακά τα ψέμματα: οι κριτικές επιτροπές ‘έσωζαν’ 1-2 συμμετοχές κάθε χρόνο. Θα ήμουν πιο αισιόδοξος αν υπήρχαν και φέτος στους ημιτελικούς.

    Οι 5-6 εικόνες και το κακά μονταρισμένο κλιπάκι δε μου λέει κάτι. Περιμένω την επίσημη τηλεσκηνοθεσία.

    Υπενθυμίζω για το LED ότι πέρυσι η Amanda καθώς τραγουδούσε το ρεφραίν μετά το 2ο κουπλέ, εμφανίστηκαν σε μακρινό πλάνο πίσω αριστερά στην οθόνη ένα ζεύγος χορευτών και τη στιγμή που αυτοί περνούν δεξιά στην οθόνη, το πλάνο γίνεται κοντινό στην Amanda και δεν βλέπουμε τη συνέχεια.
    Μην επιμένετε λοιπόν στο τι δείχνει το LED. Ενδεχομένως δεν θα το δούμε ολοκληρωμένο. Και το ύφος που έχει, μήπως τυχόν είναι έτσι λόγω των στίχων? Τους έχετε διαβάσει?

    Γενικά μια συμμετοχή που δε θα μείνει στο πάνθεον της ελληνικής γιουροβίζιον. Όχι για εμάς, που δεν είχαμε το δικαίωμα της επιλογής (ούτε φέτος). Για τους ξένους. Και του χρόνου! Επόμενος/η…

    Απάντηση
  12. Nikos
    Nikos says:

    Το οτι το τραγουδι ειναι αδιάφορο, υποτονικό, χωρίς χαρακτήρα, πολυτραγουδισμένο και τίποτε το πρωτότυπο με ξενίζει. Παντα ευχομουν καλη επιτυχία γιατι είμαστε Έλληνες και πρέπει να υποστηριζουμε την αποστολή. Τουλαχιστον εχει ζεστή φωνή το παιδί και μακάρι να ακολουθήσει τα όνειρά του και να πετύχει στο είδος της μουσικής που πρεσβεύει. Αλλα δεν κανει για την eurovision. Ειναι τοσο κοινοτυπο το τραγουδι.
    Θυμαστε ποσα παρομοια τραγούδια εχουν στειλει οι άλλες χώρες και βγηκαν τελευταίες??? κι αυτό το να στελνουμε συνεχεια αγγλικο στοίχο έχει τα όριά του. Χίλιες φορές ενα ελληνικό τραγούδι και μακάρι να γινει και υποχρεωτικό σύντομα.
    Στα θετικά ειναι οτι οταν το ακούω με πιάνει εύκολα ύπνος και λόγω υπερεντασης τελευταία ειχα δυσκολίες να κοιμηθώ.
    Επίσης κι αυτό το ρητό: ειχα γραψει τραγούδι στα 9 μου για την ευροβιζιον και τωρα που εγινα 15 λεω ννα το βγαλω απο το συρτάρι και να το στείλω στους κριτες με 10.000 για τον καθένα απο τον μπαμπά….με ξεπερνάει. Μπαγιάτικο και ξεπερασμένο τραγούδι. Αν εχεις ταλέντο και στον στιχο και στην μουσική, θα γράψεις αυριανό τραγούδι να σκίσει, χωρίς παρομοια ακούσματα….. Το 14χρονο τώρα εγραφε για τα σεκλέτια του…
    Καλή επιτυχία Γαλλία και Ισπανία. Και καλές διακοπές στην ελληνική αποστολή.

    Απάντηση
    • Ζήλια ψώρα
      Ζήλια ψώρα says:

      Ελα λίγο κούρασε αυτό το σχόλιο ότι το τραγούδι έχει χιλιο ακουστεί. Το tattoo της Loreen τι το καινούριο έχει που είναι πρώτο; Εκείνο και αν είναι απομίμηση. Πες ένα δεν μαρεσει το τραγούδι και τέλος. Εσύ στα 9 σου πιθανόν να έτρωγες ακόμα κρέμες Νουνού και στα 15 σου να μην ήξερες καν την σημασία της λέξης άγχος. Μην ζηλεύεις το παιδί.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *