Eurovision 2023: Η δεύτερη πρόβα της Αυστρίας!

Όγδοη πρόβα για σήμερα είναι αυτή από τις Teya and Salena για την Αυστρία και το τραγούδι Who the Hell Is Edgar?.

Ποιες είναι οι Teya and Salena;

Η Teya μπορεί να μην είναι ακόμα γνωστή ως τραγουδίστρια, αλλά εδώ και καιρό εργάζεται με επιτυχία ως συνθέτρια. Έχει συμμετάσχει σε αρκετά songing camps στο Unified Songs, αλλά και της Eurovision.

Το τελευταίο single της TEYA, ”EX ME” είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες και κυκλοφορεί με την Unified Records.

Η 24χρονη Salena προέρχεται από μεγάλη μουσική οικογένεια. Έζησε στο Βερολίνο και την Κολωνία, λόγω των εκτεταμένων ηχογραφήσεων και τηλεοπτικών εμφανίσεων στο The Voice of Germany.

Το 2019 μετακόμισε στη Βιέννη. Επιπλέον, συμμετείχε σε αρκετούς προκαταρκτικούς γύρους για την εθνική επιλογή της Eurovision.

Εκτός από τη συνεργασία της με επαγγελματίες τραγουδοποιούς/παραγωγούς από όλο τον κόσμο, συμμετείχε στο σόου της Αυστρίας “Starmania” 2021. Το ντεμπούτο σινγκλ της είχε τίτλο “Pretty Imperfection”.

Η πρόβα

Κρατώντας τις ίδιες στυλιστικές επιλογές οι Teya και Salena ηταν για ακόμα μία φορά άρτιες τόσο οπτικά όσο και φωνητικά. To Who the hell is Edgar? οπτικοποιείται με εναν διασκεδαστικό τρόπο με την χορογραφία και τα led να ταιριάζουν άψογα. Σε αντίθεση με την πρώτη πρόβα, αυτή τη φορά είχαμε την πλήρη εικόνα από τα led κατα την διάρκεια της εμφάνισης τα οποία πλέον έδειχνα αρκετά καλύτερα. Μένει να δούμε την εξέλιξη της μανίας του Poe την ερχόμενη εβδομάδα.

Chloe Hashemi / EBU

Sarah Louise Bennett / EBU

Sarah Louise Bennett / EBU

Το απόγευμα, μετά και την ολοκλήρωση όλων των προβών θα δοθεί στην δημοσιότητα ένα βίντεο με μικρά αποσπάσματα από τα τηλεοπτικά πλάνα όλων των δεύτερων προβών!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Πηγή: eurovision.tv
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *