Eurovision 2023: Η δεύτερη πρόβα της Γεωργίας!

Σειρά έχει η Iru από την Γεωργία για τη δεύτερή της πρόβα!

Ποια είναι η Iru;

Γεννήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 2000 στην Τιφλίδα της Γεωργίας. Το 2011 συμμετείχε ως μέρος του συγκροτήματος Candy στην Junior Eurovision όπου και τερμάτισε στην πρώτη θέση! Επίσης στη πρώτη θέση ήρθε και στην γεωργιανή εκδοχή του The Voice μια νίκη που την οδήγησε και στο Liverpool ως εκπρόσωπο της χώρας. Το “Echo”, η Eurovision συμμετοχή της υπογράφεται από τον Giga Kukhianidze τον άνθρωπο που έγραψε και τις τρεις νικητήριες συμμετοχές της Γεωργίας στην Junior Eurovision!

Η πρόβα

Η Iru ανεβαίνει στην σκηνή για την δεύτερη της πρόβα με μία αλλαγή στο φόρεμα της καθώς αυτή τη φορά υπάρχει αρκετά μεγαλύτερη ουρά σε αυτό.  Το wind machine είναι και πάλι σε πλήρη λειτουργία ενώ η αίσθηση τηε καταιγίδας στα led καθιστούν την εμφάνιση για ακόμα μία φορά άκρως ατμοσφαιρική.

Sarah Louise Bennett / EBU

 

Sarah Louise Bennett / EBU

Sarah Louise Bennett / EBU

Το απόγευμα, μετά και την ολοκλήρωση όλων των προβών θα δοθεί στην δημοσιότητα ένα βίντεο με μικρά αποσπάσματα από τα τηλεοπτικά πλάνα όλων των δεύτερων προβών!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Πηγή: eurovision.tv
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *