Eurovision 2023: Η δεύτερη πρόβα της Δανίας!

Πρώτη χώρα που πραγματοποιεί την πρόβα της σήμερα είναι η Δανία με τον Reiley και το Breaking My Heart.

Ποιος είναι ο Reiley ;

O Rani Petersen γνωστός ως και Reiley, γεννήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2002 στο Tórshavn των Νήσων Φερόε. Το 2019, άρχισε να ανεβάζει διασκευές τραγουδιών στο TikTok, όπου τελικά απέκτησε πάνω από δέκα εκατομμύρια ακόλουθους. Το ντεμπούτο του σινγκλ Let It Ring κυκλοφόρησε το 2021.

Η πρόβα

Πρόκειται για την πρώτη αλλαγή ρούχων της ημέρας! Ο Reiley άλλαξε τις μπεζ παγιέτες/λευκό παντελόνι που είδαμε τη Δευτέρα με ένα ροζ λαμπερό κοστούμι candyfloss. Αναμενόμενη η αλλαγή, δεδομένου ότι στο Tik Tok είχε πει ότι δεν θα διαγωνιστεί με το outfit της πρώτης πρόβας και ότι το ρούχο του ήταν on progress.

Το σκηνικό της Δανίας λειτουργεί πολύ καλά στη μεγάλη οθόνη – το περιστρεφόμενο σπίτι εμποδίζει τον Reiley να χαθεί σε αυτή την τεράστια σκηνή. Είναι μια μοναδικά Reiley εκδοχή αυτού που έκανε η Rosa Linn πέρυσι, αλλά εξίσου αποτελεσματική.

Το σετ του Reiley είναι μια κατασκευή απο τρία μέρη η οποία σε κάθε στροφή παρουσιάζει ένα δωμάτιο με διαφορετικό χρώμα. Καθώς ο τραγουδιστής κινείται μέσα από τις πόρτες, γίνεται καλή χρήση του LED απο το πάτωμα. Τα γραφικά στη σκηνή είναι στροβιλιζόμενα σύννεφα σε καρδιές και emoji. Είναι μια διασκεδαστική και χαριτωμένη εμφάνιση.

Chloe Hashemi – EBU

Sarah Louise Bennett – EBU

Το απόγευμα, μετά και την ολοκλήρωση όλων των προβών θα δοθεί στην δημοσιότητα ένα βίντεο με μικρά αποσπάσματα από τα τηλεοπτικά πλάνα όλων των δεύτερων προβών!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Δανίας στην Eurovision 2023!

Πηγή: eurovision.tv


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Λίβερπουλ:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *