Eurovision 2023: Η δεύτερη πρόβα της Ισλανδίας!

Επόμενη στη σκηνή η φετινή εκπρόσωπος της ΙσλανδίαςDiljá για να πραγματοποιήσει τη δεύτερη της πρόβα με το τραγούδι Power.

Ποια είναι η Diljá ;

Η Diljá έκανε την εμφάνιση της στην ισλανδική μουσική σκηνή στις αρχές του 2023 με το «Söngvakeppnin» (ο εθνικός τελικός της Ισλανδίας) και το τραγούδι της «Power».
Το να είσαι νέο όνομα σε μια μεγάλη σκηνή μπορεί μερικές φορές να είναι προκλητικό, αλλά αυτό δεν ενόχλησε αυτή τη νεαρή και ισχυρή τραγουδίστρια, καθώς η Diljá έγινε γρήγορα αγαπημένη των θαυμαστών με το μήνυμά της για αυτοβελτίωση και ανάκτηση της δικής της δύναμης που αντηχεί έντονα με τον Ισλανδικό λαό.

Το τραγούδι γράφτηκε και παρήχθη από ένα μεγάλο όνομα της ισλανδικής ποπ, τον Pálmi Ragnar Ásgeirsson, ο οποίος ήταν επίσης πίσω από τη συμμετοχή της María Ólafs στη Eurovision 2015 “Unbroken”.

Εκτός της μουσικής, η Diljá είναι και φοιτήτρια φυσιοθεραπείας και αφοσιωμένη αθλήτρια CrossFit. Μια αυτοαποκαλούμενη «σπασίκλας της Eurovision», ήταν πάντα το όνειρο της Diljá να εκπροσωπήσει το έθνος της στον Διαγωνισμό.

Η πρόβα

Η Diljá της Ισλανδίας κάνει πρόβα για δεύτερη φορά και η μόνη αλλαγή που μπορούμε να δούμε είναι ότι φοράει αρκετά υπέροχα σκουλαρίκια που σίγουρα δεν φορούσε την Τρίτη.

Αυτή η παράσταση έχει τόσο μεγάλη ενέργεια και η Diljá χρησιμοποιεί τόσο έξυπνα τη σκηνή.

Μία άκρως δυναμική και γεμάτη ενέργεια πρόβα πραγματοποιεί η εκπρόσωπος της Ισλανδίας! Κινείται πολύ καλά, καλύπτοντας όλο το εύρος της φετινής σκηνής – είναι ένας πραγματικά συναρπαστικός συνδυασμός φωνητικής και σωματικής δύναμης, που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο στη φετινή Eurovision.

Sarah Louise Bennett

Chloe Hashemi

Το απόγευμα, μετά και την ολοκλήρωση όλων των προβών θα δοθεί στην δημοσιότητα ένα βίντεο με μικρά αποσπάσματα από τα τηλεοπτικά πλάνα όλων των δεύτερων προβών!

https://youtu.be/F9AP5DSA9tc

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ισλανδίας στην Eurovision 2023!

Πηγή: eurovision.tv


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Λίβερπουλ:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *