Eurovision 2023: Η δεύτερη πρόβα της Ισπανίας!

Επόμενη στη σκηνή της M&S Bank Arena για τη δεύτερή της πρόβα είναι η Blanca Paloma από την Ισπανία με το Eaea!

Ποια είναι η Blanca Paloma;

Γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου του 1989 στο Έλτσε της Ισπανίας. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στη σχολή καλών τεχνών ενώ εκτός από τραγουδίστρια είναι σκηνογράφος και σχεδιάστρια. Τα τελευταία τρια χρόνια έχει ξεκινήσει τη καριέρα της στο τραγούδι ενώ παράλληλα με τις ετοιμασίες για την Eurovision δουλεύει και πάνω στον debut δίσκο της.

Επικράτησε στον ισπανικό εθνικό τελικό Benidorm Fest 2023 γεγονός που την οδήγησε και στο Liverpool. Η Eurovision συμμετοχή της ονομάζεται “Eaea” και μουσικά μουσικά στο πεδίο της new-flamengo μουσικής.

Η πρόβα

“Δύναμη, μαγεία και ισχύ” μας υποσχέθηκαν οι Ισπανοί για την εμφάνιση της Blanca Paloma στο Λίβερπουλ και εμείς το επιβεβαιώνουμε. Η Blanca κρατάει το αρχέτυπο της εμφάνισής της στο Benidorm Fest και το μεταφέρει και στη σκηνή της Eurovision. Το πρώτο δείγμα άλλωστε, της σκηνικής εμφάνισης του Eaea ήταν άκρως επαγγελματικό και καλλιτεχνικό που η μεταφορά του δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση παραφωνία. Φωνητικά πανίσχυρη-ίσως και η καλύτερη της φετινής διοργάνωσης-ντυμένη στα ερυθρόλευκα, με σαφείς αναφορές στην ισπανική παράδοση, πλαισιώνεται επί σκηνής από πέντε γυναίκες.

Chloe Hashemi / EBU

Η κυκλική κατασκευή με τις κόκκινες κορδέλες δηλώνει και εδώ το παρών. Άκρως φορτισμένη συναισθηματικά εμφάνιση, εντελώς διαφορετική από αυτή της Chanel πέρυσι.

Sarah Louise Bennet / EBU

Το απόγευμα, μετά και την ολοκλήρωση όλων των προβών θα δοθεί στην δημοσιότητα ένα βίντεο με μικρά αποσπάσματα από τα τηλεοπτικά πλάνα όλων των δεύτερων προβών!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Πηγή: eurovision.tv

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *