Eurovision 2023: Η δεύτερη πρόβα της Λετονίας!

Επόμενη συμμετοχή στο σημερινό πρόγραμμα των δεύτερων προβών, αυτή της Λετονίας με τους Sudden Lights!

Ποιοι είναι οι Sudden Lights;

Δημιουργήθηκαν το 2012 όταν και τα 4 μέλη της μπάντας ήταν ακόμη μαθητές σε μουσικό σχολείο. Ο Andrejs Reinis Zitmanis βρίσκεται στα φωνητικά, ο Mārtiņš Matīss Zemītis στα ντραμς, ο Kārlis Matīss Zitmanis στη κιθάρα και ο Kārlis Vārtiņš στο μπάσο. Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 2015 και έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει συνολικά τρεις studio δίσκους και μια σειρά από singles. Η μουσική τους βρίσκεται στο πεδίο της indie-rock και της alternative-rock.

Όπως και οι 3 προηγούμενοι καλλιτέχνες που πραγματοποίησαν την πρώτη τους πρόβα έτσι και οι Sudden Lights έφθασαν στο Λίβερπουλ επικρατώντας στον εθνικό τελικό της χώρας τους, Supernova 2023. To “Aijā”, ο τίτλος της Eurovision συμμετοχής τους μπορεί να στην λετονική γλώσσα ωστόσο το τραγούδι τους είναι στα αγγλικά.

 

Η πρόβα:

Το συγκρότημα ανεβαίνει στη σκηνή της Eurovision με τα ρούχα που θα εμφανιστούν τη βραδιά του πρώτου ημιτελικού, μιας και τα ρούχα της μπάντας δεν είχαν καταφθάσει στο Λίβερπουλ στην πρώτη πρόβα.

Τηλεοπτικά το αποτέλεσμα είναι αρκετά εντυπωσιακά με τις χρυσές αποχρώσεις των LED ανά διαστήματα και την αντίθεση στο αρκετά σκοτεινό σκηνικό που ταιριάζει απόλυτα στο ύφος του τραγουδιού.

CHLOE HASHEMI-EBU

Sarah Louise Bennett_EBU

Το απόγευμα, μετά και την ολοκλήρωση όλων των προβών θα δοθεί στην δημοσιότητα ένα βίντεο με μικρά αποσπάσματα από τα τηλεοπτικά πλάνα όλων των δεύτερων προβών!

πηγή: eurovision.tv

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *