Eurovision 2023: Η δεύτερη πρόβα της Μάλτας!

Μετά την Alessandra και την Νορβηγία σειρά έχουν οι The Busker με το “Dance (Our Own Party)” από την Μάλτα να πραγματοποιήσουν την δεύτερη τους πρόβα στη σκηνή του Λίβερπουλ!

 

Ποιοι είναι οι The Busker;

Το συγκρότημα ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2012. Με κάποιες μικρές αλλαγές στο line up οι The Busker αποτελούνται πλέον από τον David “Dav.Jr” Meilak (φωνητικά και κιθάρα), τον Jean Paul Borg (ντραμς) και τον Sean Meachen(σαξόφωνο). Ως κύριες μουσικές επιρροές τους αναφέρουν τους The Beatles και τους The Beach Boys. Η μουσική τους έχει pop, indie-pop και funk χαρακτήρα.

Έφθασαν στο Liverpool και στην εκπροσώπηση του νησιωτικού κράτους αφού νίκησαν στον εθνικό τελικό της χώρας, MESC 2023. Το “Dance (Our Own Party)” αναφέρεται στο κοινωνικό άγχος και πιο συγκεκριμένα στην αποχώρηση από ένα μεγάλο πάρτυ για να περάσεις χρόνο με φίλους σε ένα άνετο περιβάλλον.

 

Η πρόβα:

Ο πρώτος ημιτελικός συνεχίζει με τις ανελαστικές εμφανίσεις, με την Μάλτα να συνεχίζει το πάρτι στην αρένα του Λίβερπουλ! Ως props στη σκηνή βλέπουμε και πάλι έναν κίτρινο πάγκο, έναν φανοστάτη, ένα κόκκινο αυτοκίνητο και ένα μικρό δωμάτιο με καναπέ. Βλέπουμε και πάλι τα χάρτινα ομοιώματα προηγούμενων συμμετοχών της Μάλτας στον διαγωνισμό αλλά και την αλλαγή των ρούχων του τραγουδιστή στη μέση του τραγουδιού!

Αν και ιδιαίτερα περίπλοκο το στήσιμο επί σκηνής, τηλεοπτικά το αποτέλεσμα δένει πολύ ωραία και εντυπωσιάζει, δίνοντας την αίσθηση του πάρτι από την αρχή ως το τέλος!

Δεν εντοπίζονται μεγάλες αλλαγές στην σκηνική εμφάνιση του συγκροτήματος, ενώ οι ίδιοι φαίνονται να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και μία εμφάνιση γεμάτη κέφι και χαρά!

Corinne Cumming / EBU

Sarah Louise Bennett_EBU

Το απόγευμα, μετά και την ολοκλήρωση όλων των προβών θα δοθεί στην δημοσιότητα ένα βίντεο με μικρά αποσπάσματα από τα τηλεοπτικά πλάνα όλων των δεύτερων προβών!

πηγή: eurovision.tv

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Eurovision 2023, στο Λίβερπουλ!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *