Eurovision 2023: Η δεύτερη πρόβα της Μολδαβίας!

Σειρά για την Μολδαβία να κάνει την δεύτερη της πρόβα, με τον Pasha Parfeni και το τραγούδι “Soarele şi Luna”.

Ποιος είναι ο Pasha Parfeni;

Ο Pasha Parfeni γεννήθηκε στις 30 Μαΐου 1986 στο Ορχέι και είναι Μολδαβός μουσικός, τραγουδιστής και τραγουδοποιός.  Από νεαρή ηλικία σπούδασε πιάνο και γράφτηκε στο Tiraspol Music College. Το 2006, συνέχισε τις μουσικές του σπουδές στην Κρατική Ακαδημία Μουσικής, Θεάτρου και Καλών Τεχνών.

Παλαιότερα ήταν γνωστός και ως τραγουδιστής του μολδαβικού συγκροτήματος SunStroke Project. Το 2009, το συγκρότημα συμμετείχε στην εθνική επιλογής της Μολδαβίας για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, όπου κατέλαβαν την τρίτη θέση με το τραγούδι τους “No Crime”, το οποίο έγραψε και συνέθεσε ο Pasha Parfeni.

Επιπλέον, εκπροσώπησε τη Μολδαβία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2012 στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, όπου κατέληξε την 11η θέση με το τραγούδι του “Lăutar”.

Η πρόβα

Ο Pasha Parfeni ανεβαίνει στην σκηνή μαζί με τον επικό Sergiu που παίζει φλάουτο, δυο τυμπανιστές και δύο τραγουδίστριες στα φωνητικά με τεράστιες κερασφόρους κεφαλές.

Χωρίς αλλαγές η δεύτερη αυτή πρόβα.

Sarah Louise Bennett/EBU

Chloe Hashemi/EBU

Το απόγευμα, μετά και την ολοκλήρωση όλων των προβών θα δοθεί στην δημοσιότητα ένα βίντεο με μικρά αποσπάσματα από τα τηλεοπτικά πλάνα όλων των δεύτερων προβών!


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Λίβερπουλ:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις της Eurovision 2023!

Πηγή: eurovision.tv

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *