Eurovision 2023: Η δεύτερη πρόβα της Ουκρανίας!

Στη σκηνή της M&S Bank Arena ανέβηκαν οι TVORCHI από την Ουκρανία για τη δεύτερή τους πρόβα!

Ποιοι είναι οι TVORCHI;

Το ουκρανικό duo αποτελούμενο από τους Andrii Hutsuliak (παραγωγή) και Jimoh Augustus Kehinde (φωνητικά) δημιουργήθηκε το 2018 όταν και οι δύο ήταν φοιτητές φαρμακευτικής στο πανεπιστήμιο του Τερνοπόλ. Η αγάπη τους για την μουσική τους οδήγησε σε συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρία κάτω από την οποία έχουν κυκλοφορήσει 4 δίσκους και μια σειρά από singles. Η επιτυχία δεν άργησε να έρθει ενώ ήδη μετρούν #1 επιτυχίες στα ουκρανικά charts! Η μουσική τους είναι ηλεκτρονική ενώ πολύ συχνά δανείζονται στοιχεία από την R&B, την soul ακόμη και την folk!

Φθάνουν στο Λίβερπουλ όντας νικητές του ουκρανικού εθνικού τελικού, Vidbir 2023. Το “Heart of Steel” είναι ένα τραγούδι για την γενναιότητα.

Η πρόβα

Με μια διαφορετική αισθητική φέτος από αυτή που έχουμε συνηθίσει από την Ουκρανία. Μια εμφάνιση και ένα τραγούδι που παραπέμπει όσο τίποτε άλλο στα δυτικά μουσικά πρότυπα. Οι TVORCHI συνοδεύονται από δύο χορευτές επί σκηνής.

Chloe Hashemi / EBU

Τα γραφικά είναι συγκλονιστικά, τόσο στις βασικές οθόνες όσο και στις 4 συμπληρωματικές. Άλλωστε ο σχεδιασμός των led έγινε από την ίδια εταιρεία που είχε αναλάβει τα led των ελληνικών συμμετοχών το 2021 και το 2022. Υπέροχες οι στυλιστικές λεπτομέρειες στα ρούχα των TVORCHI. Μια άρτια και απίστευτα επαγγελματική εμφάνιση με πολύ καλή φωνητική απόδοση από την περσινή νικητήρια χώρα που καταφέρνει να “υπνωτίζει” όσους την παρακολουθούν.

Chloe Hashemi / EBU

Το απόγευμα, μετά και την ολοκλήρωση όλων των προβών θα δοθεί στην δημοσιότητα ένα βίντεο με μικρά αποσπάσματα από τα τηλεοπτικά πλάνα όλων των δεύτερων προβών!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

Πηγή: eurovision.tv
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *