Eurovision 2023: Η δεύτερη πρόβα της Ρουμανίας!

Σειρά για τη δεύτερη της πρόβα έχει η Ρουμανία με τον Theodor Andrei και το τραγούδι του D.G.T. (Off and On).

Ποιος είναι ο Theodor Andrei;

Ο Theodor Andrei είναι μόλις 18 ετών, ένας από τους νεότερους καλλιτέχνες της Eurovision 2023. Έγινε γνωστός στην Ρουμανία το 2017 μέσα από την συμμετοχή του στο The Voice Kids Romania, όπου έφθασε μέχρι και τους ημιτελικούς. Το 2020 δοκίμασε την τύχη του στο X Factor, φθάνοντας όμως μέχρι τα bootcamps. Το 2022 κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο.

Στο Λίβερπουλ ο Theodor κατάφερε να φθάσει, κερδίζοντας πρώτα τον εθνικό τελικό της Ρουμανίας, ανάμεσα σε άλλους 11 καλλιτέχνες. Παρότι δεν ήταν το μεγάλο φαβορί, κέρδισε την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, που είχε το 100% της ετυμηγορίας στα χέρια του.

Η πρόβα

Η δεύτερη αλλαγή ρούχων της ημέρας και ο Ρουμάνος Theodor Andrei άλλαξε το κίτρινο σορτς με ένα…ροζ σορτς, με ασορτί ροζ κάλτσες και μπότες. Τα Pikachu έχουν φύγει και έχουν αντικατασταθεί από τον Μπομπ Σφουγγαράκη.

Παρεμπιπτόντως, είναι το ίδιο ροζ candyfloss με το Reiley της Δανίας – είναι η σημερινή τάση;

Η εμφάνιση του Theodor σήμερα είναι πολύ διαφορετική από αυτή στον εθνικό τελικό της Ρουμανίας.

Η εκδοχή του τραγουδιού είναι τελείως διαφορετική από την ηχογραφημένη έκδοση – το πρώτο μισό του τραγουδιού είναι μόνο με την συνοδεία κιθάρας και την φωνή του Theodor, σχεδόν ακούστικ. Το δεύτερο μισό είναι πιο δυνατό, με ξεκάθαρο ροκ τέμπο σε μια παράσταση που μοιάζει πολύ πιο οικεία, με τον Theodor να φέρνει ΟΛΗ την ενέργεια του στην σκηνή. Το φινάλε είναι αρκετά εντυπωσιακό, αφού μαζί με τον Theodor βρίσκεται και ένας χορευτή.

Sarah Louise Bennett

Chloe Hashemi

Το απόγευμα, μετά και την ολοκλήρωση όλων των προβών θα δοθεί στην δημοσιότητα ένα βίντεο με μικρά αποσπάσματα από τα τηλεοπτικά πλάνα όλων των δεύτερων προβών!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ρουμανίας στην Eurovision 2023!

Πηγή: eurovision.tv


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν στο Λίβερπουλ:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *